Kezdőoldal / BLOG / 2019-es nyári menyasszonyi smink

2019-es nyári menyasszonyi smink

2019-es nyári menyasszonyi smink

2019-es nyári menyasszonyi smink trend

Itt a 2019-es nyári menyasszonyi smink trend kínálat! Egy komplett iparág épült Életed legszebb napjára. A szolgáltatók azon dolgoznak éjt nappallá téve, hogy tökéletes legyen az esküvőd, amit már kislányként elképzeltél. Vannak olyanok, akik esküvőszervező segítségével szervezik meg ez a napot, és vannak, akik maguk akarnak – esetleg párjukkal 🙂 – intézni mindent, a meghívótól a nászútig. Tartozz, bármelyik táborba is akadnak olyan döntések, amit helyetted nem tud más meghozni. Segítséget viszont nyújthatunk hozzá: nézd meg Te is a, hogy mi a 2019-es nyári menyasszonyi smink trend, belesve egy kicsit az őszi divatba ….

Ha a szemed színe …

Alapjában véve megvannak a szabályok, pl rózsaszín felsőhöz nem veszünk föl piros nadrágot, vagy épp a pöttyöshöz, nem viselünk csíkosat. Ilyen fajta megkötések természetesen igazak a menyasszonyi sminknél is. Egymással harmonizáló színeket próbálunk összeválogatni a szemhéjunkra, illetve a szánkra. Ugyan a divat és a trendek folyton változnak, vannak olyan trükkök, tippek, praktikák, ami mindig telitalálat lesz, pláne mikor a tutira kell menni, életed egyik legszebb napján. Ez pedig az, hogy a szemed színéhez harmonizáló szemhéjfestéket használsz a sminkednél, viszont mi most egy picit elrugaszkodunk a kézen fekvőtől 🙂

2019-es nyári menyasszonyi smink trend

Légy csábító!

Ezt a fajta felszólítást akkor érezd magadénak, ha a hétköznapokban is szereted az erős, feltűnő sminket. Ennél alap a fekete szín, mint erős kontúr és akár mint szemhéjfesték is. Egy kontraszt színnel lehet finomítani a sminket. A gyönyörű, hangsúlyos szempilla pedig kötelező! A rúzs ebben az esetben lehet egy erősebb vörös árnyalat. Ez az intenzívebb smink inkább passzol például egy kastélyszállóban megrendezett esküvőhöz, mint egy vízpartihoz.

2019_es_nyari_menyasszonyi_smink_3

Légy drámai!

A vörös és a barna különböző árnyalataival és egy erős tusvonallal igazán igézővé varázsolhatod a sminked az esküvődre. Ez a fajta smink a példa arra, hogy az átlagos színek egyáltalán nem unalmasak és a 2019-es nyári menyasszonyi smink trendeknél is tökéletesen megállják a helyüket. Egy matt szájfénnyel teheted fel az “i” -re a pontot, bátran válassz hozzá egy bordó árnyalatot.

2019-es nyári menyasszonyi smink

Légy csillogó!

Egy ilyen fontos esemény napján elengedhetetlen a csillogás. A sminked is csilloghat nem csak a ruhád vagy a kiegészítőid. A csillámpor egy alkalmi sminknél sosem megy ki a divatból. Válaszd ki hová szeretnéd helyezni a hangsúlyt, emeld ki a szemed vagy az ajkad, de mindezt egyszerre már túl sok lenne.

2019-es nyári menyasszonyi smink

Légy természetes!

Ha az esküvőd egy letisztult vonalat képvisel, valószínű az erős smink sem lesz hozzád illő. A 2019-es nyári menyasszonyi smink trend egyik vonala a természetességet képviseli. Alapozó helyett színezett arckrémet is alkalmazhatsz, ha azon szerencsések közé tartozol, akik makulátlan bőrrel rendelkeznek. Használj nyugodtan szempillaspirált, de csakis könny- és vízállót 🙂 Egy vékony tus vonallal pedig elmélyítheted a tekinteted. Az összhatás Te leszel, és remekül fogod érezni magad a bőrödben.

2019-es-nyári menyasszonyi smink

Próbáld ki ezt!

Precizitás és megbízhatóság! – ez jellemzi a Karaja Make Up Turbo Liner Vízálló szemhéjtusát. Biztos lehetsz benne, hogy a Nagy Napodon tökéletes marad a sminked, a reggeli készülődéstől, a hajnali “ereszdelahajamig” :). A megható pillanatokban sem kell kősziklaként tartanod magad, bátran adj teret az érzelmeidnek, jöhetnek az örömkönnyek. A terméket szeretettel ajánljuk az Örömanyáknak is!

Helló 2019. ősz

A 2019-es őszi smink trendnek megfelelően az esküvői make up-nál is a rúzson lesz a hangsúly. Szinte a szem sminkelése nélkül emelheted ünnepivé az arcod, erre leginkább egy matt vörös rúzs a legjobb választás. Ezen kívül Elie Saab és Valentino kifutó modelljein, feltűnő rózsaszín és lila színeket is láthatunk, szemhéjra, és kontúrként ugyanazt a színt használva, mindenképpen izgalmas látványt nyújt.

2019-es nyári menyasszonyi smink

Az arc éke …

… egy tökéletes szemöldök. Az évek során rengeteget változott, de abból is látszik, hogy az elmúlt évek legnagyobb trend irányvonala a természetesség, hogy a szemöldökformákban is a természetes vonal jött újra divatba. Ha nem rendelkezel a kívánt formával kezedbe adjuk ehhez a profi termékeket, mellyel garantáltan tartóssá teheted a sminked.

2019-es nyári menyasszonyi smink

Próbáld ki ezt!

Nem vagy elégedett a szemöldökvonaladdal? Az esküvőd napján a tökélyre törekszel, de lehet ez a célod akár egy sima hétköznapon is, ha a szemöldöködről van szó. Könnyedén ki tudod javítani az esetleges szálhiányokat, hogy megjelenésed kifogástalan legyen.

Elegáns nagyvilági vagy épp szűkkörű családias hangulatú esküvőt tervezel?! Bármelyik is legyen az egyéni stílusodhoz legközelebb álló, vannak olyan tanácsok, amiket érdemes megfogadni … Az egyik ilyen, hogy az esküvőd napjára a sminket inkább bízd szakemberre! Ezen a feledhetetlen napon készült fotókat évekig fogjátok majd nézegetni Ti és még az unokáitok is, érdemes olyan sminket készítetni, ami  kifogástalan marad az egész napos izgalmak árán is 🙂

További blog témáink
További blogok a témában

Szerző: Bogya Marianna

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel