Kezdőoldal / BLOG / 2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend

2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend

2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend

2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend

Az elmúlt 100 év során rengeteget változott az esküvői hajtrend, de egy dolog ugyanaz maradt: a tökéletességre való törekvés. Ez miért is változott volna, hisz alapesetben egyszer fordul elő egy nő életében, hogy rátalál a párjára, és a kapcsolatuk annyira erős, hogy túléli az esküvői előkészületeket is. Hát persze, hogy mi nők ilyenkor a legjobb formánkat akarjuk hozni! A Nagy Napot megelőző heteket rászánjuk a szépülésre, az utolsó hetet pedig a ráhangolódásra. Kislány korunk óta annyiszor képzeltük már el azt a napot, hogy már csukott szemmel is végig tudnánk csinálni. Viszont a gyermekkori képzelgésben valószínű sok külcsín nem egyezett a mai elképzelésünkkel. A habos-babos ruha mára egy letisztult váll nélküli ekrü színű csoda lett, és a strasszokkal kirakott tiara helyett is egy egyszerű fátyol díszít majd minket. De mi lesz a fátyol alatt? A 2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend összegzésünkből megtudhatod.

Vissza a múltba: 1989-1990. Part I.

30 évvel ezelőtt az Acélmagnóliák című filmben Julia Roberts, mint ahogy a Szex és New York Sarah Jessica Parker-e a képernyőn is divatba hozta a hullámos, tupírozott, dauerolt hajkölteményt, amit az esküvő napján sem volt ciki viselni. A következő évben az elegancia megtestesítője „vágta el” ezt a divatirányzatot. Diana hercegnő Sam McKnight által készített legendás frizurája cáfolta meg az addigi tévhitet, miszerint a rövid haj kisfiús külsőt kölcsönöz a nőknek. Létrejött a „Diana haj”, mely egy esküvőn is megállta ezután a helyét.

Vissza a múltba: 2000-2005. Part II.

Konty, konty és konty, ja és konty. Kicsit lazább stílusban ugyan, de elképzelhetetlennek tűnt egy menyasszony feltűzött haj nélkül. Két véglet volt ebben a stílusban: vagy egy-két kósza tincs lágyan előreomlott az ara arcába, vagy a tökéletesség megtestesítőjeként minden hajszála a helyén volt –és maradt is a rengeteg hajlakktól 2-4 napig.

Jelen és a jövő

A divattrendeknél is észrevehető, hogy vissza-vissza nyúlnak egy pár évtizeddel előbbi stílusba és a jól működő elemeket beleépítik napjainkba. Az esküvői hajtrendnél is hasonló a helyzet. Elemeket emelnek át, finomítanak, majd új irányzattá alkotják. Stílusod legyen kifinomult vagy vadóc az esküvőd napján a hajad a személyiségedet fogja tükrözni. Akkor most nézzük, milyen stílusok kerültek be a 2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend válogatásba.

A klasszikusan elegáns

A konty. Az egyik legízlésesebb esküvői frizurastílus, eddig és ezután is. Az arák körében igen kedvelt, hiszen egész nap – még hajnalban is-, tökéletes marad.  Amit észre vehetünk a 2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend kapcsán, hogy lágy hullámokból készül, és hogy a konty a tarkóhoz közelebb kerül, így gyönyörűen mutat egy fátyol díszes tűje betűzve a hajköltemény tövébe.

Egy kis extrával

Ha Te is hajfonat imádó vagy, nem kell akkor sem lemondanod róla, ha feltűzött frizurát szeretnél az esküvődön. A fonatok olyannyira elterjedtek, hogy lehet egy szimpla hétköznap vagy az menyegződ napja bátran merd viselni, mert mindenhol megállja a helyét. Amennyiben Te is ilyenben gondolkozol, nézz utána a következő fogalmaknak és próbálj dönteni (nem lesz könnyű): hableányfonás, francia fonás, vízesés, koszorú, halszálka. Sok szerencsét!

A hajzuhatag

Ha meglátok egy képet, egy kiengedett hajú menyasszonyról, akinek gyönyörű laza hullámok vannak kreálva a hajtincseiből, egyből egy tengerparti, mezítlábas, naplementés esküvőt tudok elképzelni. Jó hír: nem csak akkor kérheted ezt a frizurát a fodrászodtól, ha a tengerparton mondjátok ki az „IGENT”, ugyanis ez a laza stílus tökéletesen jól mutat egy városi vagy egy vidéki esküvőn is. Akkor is ezt ajánlom, ha alapvetően kiengedve hordod a hajad a mindennapokban, és úgy gondolod, feszéjezve éreznéd magad egy feltűzött frizurával.

Vegyítsd!

Ebben az esetben a stílusok keverése igazi bohém külsőt fog majd kölcsönözni. Ötvözheted a laza kiengedett hullámokat a hajfonatokkal, az izgalmas végeredményt mindenki csodálni fogja.

Díszítsük?

Igen! Szerezz be nyugodtan hajkiegészítőket. Remekül fog mutatni, akár kiengedve, akár feltűzve lesz majd a hajad. A kiegészítők tárháza végtelen, lehet gyöngyös, strasszos, élő- de akár művirágos is. Használhatsz csatot, de hajpántot is.

Reméljük, a 2019-es tavaszi-nyári menyasszonyi hajtrend válogatásunkban te is megtaláltad a neked tetszőt! Fontos! Válassz olyat esküvői frizurát, amivel teljesen azonosulni tudsz. Ha a stílusod gyökeres ellentétjét kéred a fodrásztól, Ő megcsinálja ugyan neked – ha nem tud lebeszélni róla –, de nem fogod magad felszabadultnak érezni, márpedig ez a nap a Tiéd, és mindenből a legjobbat érdemled.

Válassz profi segítséget, hogy makulátlan és tökéletes legyen minden azon a napon. Bízd gyakorlott fodrászainkra esküvői frizurád elkészítését, és akár lepd meg ezzel a koszorúslányaidat. Válaszd az „Indul a nászmenet” exkluzív esküvői csomagunkat, és kérd az egyedi árajánlatot.

Szerző: Bogya Marianna

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel