Kezdőoldal / BLOG / 2019 őszi téli férfi haj trendek

2019 őszi téli férfi haj trendek

2019 őszi téli férfi haj trendek

2019 őszi téli férfi haj trendek

Minden évszaknak megvannak a saját egyedi trendjei, legyen szó színekről, öltözékekről, vagy frizurákról. A 2019 őszi téli férfi haj trendek is megmutatják, hogy ennek az időszaknak is megvannak a különleges jegyei, melyekkel trendi és stílusos lehetsz. Legyen az egy kis változtatás, vagy teljesen új kialakítású frizura, az év végi trendek között is megtalálhatod a személyiségedhez illő hajkialakítást. Ismerd meg őket felsorolásunkból.

Hagyd kicsit megnőni!

Az utóbbi években egyre divatosabb a hosszabbra hagyott frizura, na persze ez nem jelenti azt, hogy törődni sem kell vele, csak hagyni, hogy évekig nőjön. Az állig érő hossz viszont a 2019 őszi téli férfi haj trendek egyik általunk is imádott darabja. Kérj fodrászodtól bob kialakítású frizurát, amit egyszerű kezelni és formázni. Nem kell minden reggel sokáig bajlódni vele készülődés közben, viszont kiválóan keretezi az arcot és, ha megfelelően van vágva, kiemeli az arc előnyös részeit. Ha esetleg természetesen hullámos hajad van, akkor most még szerencsésebb vagy, mert ehhez a frizurához kifejezetten jól passzol egy kis textura.

Göndör haj? IGEN!

Az idei télen a természetes göndör haj is nagyon stílusos. Kombinálhatod az előző, kicsit hosszabbra növesztett fazonnal, vagy akár egy felül hosszabb, alul fade technikával elkészített változattal is. Két lényeges dologra figyelj, ha a természetes göndör hajad szeretnéd megmutatni. Az egyik, hogy megfelelően ápold is azt, hiszen az ilyen frizura akkor néz ki jól, ha a tincsek jól definiáltak és nem kuszák. A másik pedig a frizura megfelelő vágása, hiszen a göndör hajat nem egyszerű jól formázni. Ezért fontos, hogy olyan fodrászt válassz, aki profi az ilyen haj kezelésében. Viszont, ha a megfelelő kozmetikumokat alkalmazod és szakembert választod, a formázás nagyon egyszerű lesz és kifejezetten jól fog állni!

Klasszikus pompadur és tökéletes fade

A pompadur kialakítás, vagyis a hosszabbra meghagyott és a fejtetőn hátra szárított haj már az 1950-es években is divat volt, most pedig reneszánszát éli, persze egy kis modern csavarral. A drop fade vágás tökéletesen kiegészíti, mivel szépen eldolgozva, szinte árnyékká válik a fejen a haj. Elegáns és stílusos. Azt ajánljuk, hogy a fejtetőn lévő, hosszabbra hagyott hajat matt formázóval kezeld és egyengesd hátra fénylő wax helyett, mert sokkal jobban mutat. Ez a kialakítás 2019 őszi téli férfi haj trendek egyik figyelemfelkeltőbb darabja.

Kedvenc termékünk

Az Eleven Australia Matte texture styling wax hű társad lesz a hajad formázásában. Könnyed, de tartós hatásának köszönhetően a reggel elkészített frizurád egész nap helyén marad, anélkül, hogy összetapadna. Emellett, most trendi, matt hatást kölcsönöz frizurádnak, ami természetes és elegáns.

Az Eleven Australia, nevéből is adódóan az Ausztrál kontinensről származik és a márka tulajdonosai kifejezetten fontosnak tartják, hogy termékeik természetes összetevőket tartalmazzanak, minimális mennyiségű kemikáliát használjanak. Emellett termékeik újrahasznosítható és könnyen szállítható műanyag csomagolást kaptak, valamint állatkísérletek nélkül készültek.

Felfelé simítva

Ha már megkedvelted a fejtetőn hosszabbra hagyott frizurát, de eddig mindig oldalra simítottad, vagy összeborzoltad, most próbálj ki valami mást! Idén télen  a felfelé tornyosuló frufru a divat, ha kicsit bevállalósabb vagy, akár egészen művészien is kialakíthatod. A lényeg, hogy ezt is matt hatású wax segítségével alakítsd ki és mindenképpen kerüld az olcsó hajzseléket, amik csak összeragasztják és ropogóssá teszik a hajtincseket.

Buzz cut

Ez az egyik frizura, ami sose megy ki a divatból. A rossz fiús tüsi haj egyszerűen mindenkinek jól áll. A formázásával nincs baj, csupán arra kell figyelned, hogy megfelelő időközönként ellátogass fodrászodhoz, mert, ha megnő a hajad, már nehezebb lesz jól formázni. Ezért mi azt ajánljuk, hogy 3-4 hetente vágass belőle, hogy megmaradjon a tüsi hossz. Ezt a stílust kombinálhatod egy fade technikával készített résszel is a fejed alsó harmadánál, hogy izgalmasabb legyen.

Hullámok és under cut

Már biztos észrevetted, hogy a hullámos, göndör haj többször feltűnt a listánkban, ez azért van, mert nem győzzük hangsúlyozni, a 2019 őszi téli férfi haj trendek egyik meghatározója a texturált haj és, ha természetes hullámokkal rendelkezel, most érdemes kihasználnod. Akár ezzel a vágási technikával. Hagyd a fejed tetején hosszabbra nőni a hajadat és csak az alsó harmadát vágasd rövidebbre. Az under cut lehet egy kicsit hosszabbra hagyva, mint egy fade, így kevésbé fog fázni a fejed télen. A hosszúra hagyott részben pedig dolgozz el egy kis waxot és engedd, hogy a hullámok megmutassák magukat.

Reméljük, megtaláltad a kedvencedet a 2019 őszi téli férfi haj trendek között és hamarosan kipróbálod az egyiket. Ne felejtsd el, a jó frizura két alapja a tökéletes kialakítás és a megfelelő utóápolás. Szalonjainkban mindkettőben segítségedre lehetünk, hiszen kiváló szakembereink segítenek eldönteni, melyik a stílusodhoz és megjelenésedhez leginkább megfelelő frizura, valamint ápoló és formázó termékeket is tudnak ajánlani. Professzionális kozmetikumainkat akár webshopunkban is egyszerűen megvásárolhatod!

Szerző: Marján Melinda

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel