Kezdőoldal / Beauty Academy / 5 napos vágástanfolyam – férfi és női vágás trendek a profiktól

5 napos vágástanfolyam – férfi és női vágás trendek a profiktól

5 napos vágástanfolyam - férfi és női vágás trendek a profiktól

5 napos vágástanfolyam – férfi és női vágás trendek a profiktól

Intenzív tanfolyamunk 5*6 óra oktatást foglal magába, melyet akár 1 hét alatt is teljesíthetsz szalonjainkban! Kijelölt oktató fodrászod az igényeid alapján építi fel a képzést, így garantáltan azt tanulod majd, amire kíváncsi vagy! (Legyen szó akár női, férfi, rövid vagy épp hosszú hajvágásról.)

Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk. Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött alkalmak alatt?

Intenzív elméleti és gyakorlati oktatásunkon igény szerint ismerkedhetsz meg a legkedveltebb, legnépszerűbb szabásmintákkal – így vendégeidnek elkészítheted a trendi férfi és női frizurákat. Top stylist fodrászoktatóink előre felépített oktatási programmal dolgoznak, de minden estben igazodnak résztvevőink egyéni kívánságaihoz is; így lehetőséged van a szalonunkban eltöltött 5 nap alatt azokat az ismereteket elsajátítani, amire valóban szükséged van! Csak női rövid és félhosszú frizurákat gyakorolnál? Vagy a férfi hajvágással gyűlik meg a bajod, esetleg minden területen szeretnél fejlődni? Nálunk egyéni igényeid alapján mindenre lehetőséged van.

  • Férfi hajvágás ollóval és géppel – a legtrendibb fade, undercut és classic frizurák
  • Női rövid hajvágás – bob, pixie stílusok a vendég arc -és fejformájához igazítva
  • Félhosszú és hosszú női frizuratrendek
  • Professzionális Kérastase, L’Oréal Professionnel és organikus O&M termékek használata – Prémium ápoló, finish termékek és hajregeneráló kezelések, melyekkel tökéletesen kiegészítheted az elkészített frizurát
  • Gyakorlati modellezés során lehetőséged lesz a technikákat (igény szerint) általunk biztosított hajmodelleken bemutatni az oktató fodrász segítségével

Intenzív vágás-továbbképzésünk ára 109.900 Ft

TREND HAJVÁGÁS – FÉRFI ÉS NŐI FRIZURÁK

IGÉNY SZERINT FELÉPÍTETT OKTATÁSI TERV

HAJREGENERÁLÓ KEZELÉSEK A TÖKÉLETES FINISHÉRT

2018 FODRÁSZ TRENDJEI A PROFIKTÓL

PROFESSZIONÁLIS ANYAGOK: L’ORÉAL PROFESSIONNEL, KÉRASTASE

ELRONTOTT VÁGÁSOK JAVÍTÁSA

Mit tartalmaz képzésünk ára?

  • 5*6 órás oktatást, az oktatói alkalmakat rugalmasan hozzád igazítjuk! Így rövid idő alatt, gyorsan sajátíthatod el a vágástrendeket
  • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Kérlek, vedd figyelembe, hogy továbbképzésed az oktató fodrász mellett munkaidejében töltöd! így tudod figyelni vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
  • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk, legyen szó akár trendi bob, hosszú átmenetes vagy épp férfi hajvágásról
  • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
  • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

Rólunk mondták…

A képzés véleményem szerint jól sikerült. Oktatóm teljes mértékben át tudta adni tudását, a tőle telhető legjobb módon. Örülök, hogy Szabó Imre úr is oktatott, a szalon dolgozói pedig mindent elkövetettek, hogy otthonosan érezzem magam. Mind az oktatás, mind a fogadtatás megfelelt elvárásaimnak! /Pásti Dóra, fodrász/

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is.”  /Szabó Viktor, fodrász/

Így tanítunk oktatásainkon!

  AZ OKTATÓKRÓL

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

 

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon,ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Rikter Máté ombre artist és top stylist fodrász, Buda

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak.

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk egyik trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

Dirner Enikő ombre artist és top stylist fodrász, Buda

Enikő szakértelmét referenciamunkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Látványos hajszínváltoztatások és szabadkezes technikájú festések terén a természetes szőke, karamell, csokoládé és burgundi színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Enikő specialitásai közé tartoznak. Enikő több csoportos ombre oktatás és egyéni fodrászképzés után, most a hajszínváltoztatások terén is képzi a jövő tehetséges fodrászait!

Enikő a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Az Esküvő Classic magazin fotózásain rendszerint olyan hírességek frizuráját készíti, mint Gelencsér Tímea vagy Bódizs Veronika szépségkirálynők.

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel