Kezdőoldal / egyéb / 6 alkalmas intenzív COLOR továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

6 alkalmas intenzív COLOR továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

6 alkalmas intenzív COLOR továbbképzés - Festés tanfolyam profiktól

6 alkalmas intenzív COLOR fodrász továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

Úgy érzed a festések a gyengepontjaid? Szeretnéd a szakmai tudásod a Color Expert szakértők szintjére emelni, és a hajszíntervezéstől kezdve a legnépszerűbb technikákig mindent profin csinálni? 

Intenzív tanfolyamunk időtartama 2 hét, mely magába foglal 6*6 óra oktatást kijelölt vezető fodrászunk által. Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk! Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy 2 hetes festés oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött alkalmak alatt?

 • Intenzív elméleti és gyakorlati oktatásunkon megismerheted a balayage, copacabana, sombre és babylights technikák profi elkészítését, a tökéletes átmenet és harmonizáló árnyalatok létrehozását. Tanuld meg a hajszínváltoztatás legfontosabb tudnivalóit! Melyek a színek felvitelének technikái?  Hogyan keverd a színeket? Tanuld meg meg a teljes színelméletet! Color Expert szakértőink mellett megismerkedhetsz a legtrendibb hamvas szőke és pasztell festésekkel, és a meleg színek elkészítésének módjával. Nincs több zöldülés és elszíneződés!
 • Precíz hajfestés, tökéletes színválasztás és hajszíntervezés
 • Hogyan javítsd az elrontott hajszíneket? Hogyan hozd helyre egy vendéged frizuráját?
 • Vágástrendek és szárítási technikák
 • A Natulique professzionális, organikus fodrászati márka termékeinek használata – Megismerkedhetsz a Natulique 98,02%-ban organikus, tartós hajfestékekkel és kemikáliamentes hajápoló termékcsaládokkal
 • Gyakorlati modellezés során lehetőséged lesz a technikákat általunk biztosított hajmodelleken bemutatni az oktató fodrász segítségével

Intenzív COLOR képzésünk ára 149.900 Ft

HAJSZÍNTERVEZÉS, SZÍNELMÉLET ÉS SZÍNKEVERÉS

SZŐKÍTÉS – EXTRÉM KÁROSODÁS NÉLKÜL

ELRONTOTT FESTÉSEK JAVÍTÁSA

2020 FODRÁSZ TRENDJEI A PROFIKTÓL

2020 FESTÉSTRENDJEI: BALAYAGE, OMBRE, SOMBRE, COPACABANA

PROFESSZIONÁLIS ANYAGOK: NATULIQUE 98,02 %-BAN ORGANIKUS, TARTÓS HAJFESTÉKEK ÉS KEMIKÁLIAMENTES HAJÁPOLÓ TERMÉKEK

Mit tartalmaz képzésünk ára?

 • 6*6 órás oktatást két héten belül, az oktatói alkalmakat rugalmasan hozzád igazítjuk! Így rövid idő alatt, gyorsan sajátíthatod el a festés-trendeket.
 • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Kérlek, vedd figyelembe, hogy továbbképzésed az oktató fodrász mellett munkaidejében töltöd! így tudod figyelni vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
 • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk, legyen szó akár egy trendi festésről, vágásról vagy alkalmi frizuráról.
 • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
 • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

Rólunk mondták…

A képzés véleményem szerint jól sikerült. Oktatóm teljes mértékben át tudta adni tudását, a tőle telhető legjobb módon. Örülök, hogy Szabó Imre úr is oktatott, a szalon dolgozói pedig mindent elkövetettek, hogy otthonosan érezzem magam. Mind az oktatás, mind a fogadtatás megfelelt elvárásaimnak! /Pásti Dóra, fodrász/

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is.  /Szabó Viktor, fodrász/

  AZ OKTATÓKRÓL

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

 

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját? A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket? Érdekel, hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet? Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon, ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Szabó Beáta – oktató fodrász, Color Expert, Buda

2009-ben végeztem fodrászként Budapesten. Nagyon büszke vagyok rá, hogy mostanra a Szabó Imre Szalonok csapatát erősíthetem. Nagyon szeretek hajat vágni, a különböző melírtechnikákat és alkalmi frizurákat készíteni! Teljesen kiélhetem a kreativitásom, mivel nagyon szeretek alkotni. Boldogsággal tölt el mikor látom a vendégeimen az elégedettséget és magabiztosságot az új frizurának köszönhetően! Az oktatáson igyekszem minden tudásomat átadni, hogy Te is átélhesd azt az élményt, amit az elégedetten távozó vendégeid nyújthatnak.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Nagy Andrea – master stylist, oktató fodrász, hajgyógyász, Pest

Andrea balayage szakértőként segíti a tanulókat, hogy elsajátítsák a lehető leggyönyörűbb, természetes balayage technikákat, amikkel elkápráztathatják vendégeiket.

Váczi Krisztián – top stylist fodrász, barber, hajgyógyász, Pest

A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban. A legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási és festési divattal kápráztathassam el a vendégeket, és természetesen azért is, hogy átadhassam a tudásom tanítványaimnak.

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

Jelentkezz az oktatásra az alábbi gombra kattintva, az űrlap kitöltésével!

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel