Kezdőoldal / Smink blog / A legforróbb sminktrendek

A legforróbb sminktrendek

A legforróbb sminktrendek

Szerző: Tóth Krisztina

Bújj ki az ősz hűvös szürkeségéből és kísérletezz bátran a különböző sminktermékekkel, stílusokkal és színekkel! Összeállításunkból megtudhatod melyek az aktuális trendek és hogyan, mikor érdemes viselned őket.

Élettel teli

A dér csípte orcák igazán bájos külsőt kölcsönöznek. Ezt a hatást fokozhatod, vagy elérheted rózsás pirosító, hidratáló, kevés high lighter, szempillaspirál és ajakbalzsam segítségével. Az őszi/téli bőrápolásnak megfelelően használj rendszeresen bőrhámlasztó, illetve hidratáló krémeket, amelyek a megfelelő puhaságról és víztartalomról is gondoskodnak. Ha ezek az alapok megvannak, sokkal könnyebb lesz elkészítened a ’’láthatatlan” sminked.

legforrobb sminktrendek

Színek játéka

A kinti szürkeségnek nem kell rajtad is megmutatkoznia. Az ősz kedvenc színei, a lila és annak árnyalata, illetve a türkiz és királykék örömmel várják, hogy kísérletezz velük. A színek pompáját erősítheted, ha feketével vagy akár más, mélyebb árnyalattal kiemeled a szem alsó vonalát és a szemhéj belső vagy külső zugait.

legforrobb sminktrendek

 

Drámai vonalak

Legyen szó klasszikus füstös szemekről, vagy drámai kontúrokról a feketével egyszerűen nem lehet hibázni. A lendületes vonások kiemelik tekinteted, amelyet satírozással, szempillaspirállal vagy a még igézőbb tekintetek érdekében műszempillákkal is kiegészíthetsz. Arra azonban ügyelj, hogy ha a szemeid sötét hangsúlyozást kapnak, az ajkaidon csupán egy üde balzsamot esetleg szájfényt használj.

legforrobb sminktrendek

Naturális

Az élettel teli sminkekhez hasonlóan a naturális is a természetes alapokra épít, azonban a rózsás pirosító mellett elkalandozhatsz a földszínek területére is. Némi bronzos csillogás az orcákon, arany és barna árnyalatok a mozgó szemhéjon és máris kész az egyszerű, de nagyszerű sminked.

legforrobb sminktrendek

Csókos ajkak

A megfelelően ápolt ajkak igazi éke egy jól megválasztott rúzs. A klasszikus piros mellett most a burgundi és a padlizsán lila árnyalata is hódító útjára indult. Már csak rajtad áll, hogy matt vagy fényes formájában próbálod ki az aktuális trendeket.

legforrobb sminktrendek

 

Tudod, hogyan ápold bőröd a hétköznapok során, milyen smink illik hozzád? Ismered a hozzád illő színeket? Szeretnél egy személyes sminktanácsadást, melyben megtanulhatod magad helyesen sminkelni?

Karaja sminkesünk megmutatja számodra, hogy milyen sokféle képen lehet elkészíteni egy nappali, vagy egy szexi alkalmi sminket, figyelembe véve a személyes adottságaidat, és az egyéniségedet!

Jelentkezz be most, légy mindig a legjobb formádban!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel