Kezdőoldal / Beauty Academy / Alkalmi frizura tanfolyam fodrászoknak és tanulóknak – esküvői kontyok, frizurák

Alkalmi frizura tanfolyam fodrászoknak és tanulóknak – esküvői kontyok, frizurák

Alkalmi frizura tanfolyam fodrászoknak és tanulóknak - esküvői kontyok, frizurák

Alkalmi frizura tanfolyam fodrászoknak és tanulóknak – esküvői kontyok, frizurák

A Szabó Imre Beauty Academy a legfrissebb trendek szerinti tematikus képzésekkel várja a végzett fodrászokat és a még tanulmányaikat folytató tanulók jelentkezését egyaránt!Indul az esküvői szezon, és szeretnéd Te is a menyasszonyokat gyönyörűvé tenni a Nagy Napjukon a tökéletes frizurával? Érdekel a profi, hosszan tartó alkalmi frizura titka, és szívesen készítenéd el minden alkalomra a tökéletes hajkoronát rövid vagy hosszú hajra is?

Jelentkezz trendi, intenzív alkalmi frizura oktatásunkra és tanuld meg a legfrissebb trendek szerinti kontyokat, feltűzéseket elkészíteni!

Következő alkalmi-esküvői frizura oktatásunk időpontja: Szervezés alatt!

Jelentkezz most és 10% kedvezményben részesülsz az oktatás árából!


   Mivel vár Rád intenzív 1 napos alkalmi frizura képzésünkön?

15:00 – 17:00 – Intenzív elméleti oktatásunkon megismerheted a különféle alkalmi frizurák elkészítésének technikáit és legfontosabb tudnivalóit. Az oktató fodrász saját modellen mutatja be a különböző stílusok elkészítésének módját, mindezt úgy, hogy bármilyen pörgős esküvőt kiálljon a frizura! Az oktató, esküvői frizura stylist fodrászunk kezei közül elégedett celebek és menyasszonyok hosszú sora került már ki, így a tökéletes és hosszan tartó frizurák titkát igazi profitól sajátíthatod el! 

17:00 – 17:20 – Szünet, résztvevőinknek ételt és italt biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

17:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás hajmodelleken. Az oktató fodrász folyamatos felügyeletével és segítségével a résztvevők saját modellen gyakorolják a tanultakat. Képzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Az oktatás ára: 49.900 Ft

Jelentkezz most, és 10% kedvezményt adunk az oktatás árából!


   Mi az, amit garantáltan megtanulsz nálunk május 6-án?

Stílusok széles választékának elkészítési módja: hogyan készül egy gyönyörű vintage frizura? Mi a klasszikus-elegáns kontyok, és 2017 legtrendibb esküvői frizuráinak titka.

Hogyan válaszd ki a tökéletes hajkoronát a menyasszonynak: milyen arcformához melyik stílusok illenek? Legyen szó akár kontyról, könnyed feltűzésről vagy leengedett frizuráról.

► Teljes esküvői styling – a sminkhez és ruhához illő tökéletes esküvői frizura: így találd meg a menyasszony teljes megjelenésével harmonizáló hajstílust

► Praktikus esküvői frizurák: Hogyan készíts kevés hajból is gyönyörű, látványos esküvői frizurát? Milyen stílusokból válogass rövid hajú menyasszony esetén a tökéletes végeredmény érdekében?

Frizura a Nagy Napon minden öltözékhez: hogyan készíts olyan esküvői frizurát, ami az esküvői és menyecskeruhához is tökéletesen passzol, és akár a menyasszony is könnyedén tudja alakítani magának a feltűzött és leengedett formát?

► Kiegészítők bármilyen frizurához: hogy válassz kiegészítő a menyasszonyi frizurához és hogyan érdemes használnod őket a lenyűgöző hajkoronáért? – Legyen szó akár a népszerű fátyolról, trendi virág díszekről, vagy csillogó tiarákról.

► Hogyan építsd fel a stílus-tanácsadást és az ezzel kapcsolatos kommunikációt a vendéggel, hogy biztosan elégedetten távozzon a próba után?


   Mit tartalmaz az oktatás ára?

 A legfrissebb trendek szerinti elméleti tudásanyag

Step by step bemutató esküvői frizura stylist által

Intenzív gyakorlati oktatás saját hajmodelleken

3 nyelven kiállított diplomát a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről

Az oktatás teljes ideje alatt frissítőket biztosítunk résztvevőinknek

Minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk az oktatáshoz

Tanuld meg a legújabb trendek szerinti feltűzéseket és profi alkalmi frizura készítési technikákat tapasztalt esküvői frizura stylistjainktól! Szalonjainkban évente több mint 200 menyasszony készül élete nagy napjára, így esküvői frizurák terén az egész országban kiemelkedő referencia anyaggal rendelkezünk. Legyen szó letisztult, modern feltűzésekről vagy bohém, játékos kontyokról, nálunk mindent megtanulhatsz! Nyújts többet vendégeidnek, hogy ne kelljen más szakemberhez fordulniuk, ha alkalmi frizurát szeretnének!

Vedd fel a ritmust, szolgáld ki a legigényesebb vendégeid igényeit is!

Professzionális elméleti és gyakorlati tudásanyagunkkal 1 nap alatt elsajátíthatod az év legtrendibb alkalmi és esküvői frizuráit, legyen szó akár leengedett, feltűzött vagy elegáns kontyba csavart hajkoronáról!

hair07

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Számlázási cím (kötelező)

Üzenet

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén írj nekünk a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen, vagy sürgős esetekben várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 1600 óra között.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel