Kezdőoldal / Beauty Academy / 1 napos alkalmi frizura/konty oktatás

1 napos alkalmi frizura/konty oktatás

1 napos alkalmi frizura/konty oktatás

1 napos alkalmi frizura/konty oktatás 

Legyél naprakész a legújabb alkalmi frizura trendek terén, és sajátítsd el a legmodernebb technikákat egy profi csapattól! 

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

 

Jelentkezz 1 napos alkalmi frizura/konty oktatásunkra és tanuld meg a legfrissebb trendek szerinti alkalmi styling technikákat!

Következő alkalmi frizura/konty oktatásunk időpontja: Június 15. (szombat)

Készíts tökéletes alkalmi frizurákat vendégeidnek, menyasszonyoknak, akár a klasszikusabb, akár az extrémebb formákat kedveli!

Évente több száz menyasszony választja szalonunkat, így természetesen esküvői stylist fodrászaink a legtrendibb frizura-ötletekkel állnak rendelkezésükre. Lesd el a szebbnél szebb kontyok és alkalmi frizurák titkát. Rendszeresen szervezett fotózásainkon és forgatásainkon megismerheted a tuti kamera-biztos frizurák titkát.

   Mivel vár Rád intenzív 1 napos alkalmi frizura/konty oktatásunkon?

15:00 – 16:00 – Intenzív elméleti oktatásunkon megismerheted a trendi alkalmi frizura készítési technikákat, megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, stílusokkal.

16:00 – 16:20 – Szünet, résztvevőinknek ételt és italt biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

16:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás általunk biztosított hajmodelleken. Oktatónk bemutatja a különböző alkalmi és konty készítési technikákat, és a résztvevők modellen gyakorolják a tanultakat az oktató fodrász segítségével. Képzésünk workshopszerűen működik, egy modellen 2-3 tanuló dolgozik egyszerre, oktató fodrászunk minden egyes lépésnél segít majd, így a modell frizurája garantáltan tökéletes leszKépzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Az oktatás ára: 49.900 Ft

Kizárólag a Június 10-ig jelentkezők számára 39.900 Ft 

   Mit tartalmaz az oktatás ára?

A legfrissebb trendek szerinti elméleti és gyakorlati tudásanyagot

Résztvevőinknek minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk

Hajmodelleket, melyeken a résztvevők közösen gyakorolhatják a tanultakat oktató fodrászunk segítségével

3 nyelven kiállított diplomát a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről

Az oktatás teljes ideje alatt frissítőt biztosítunk résztvevőinknek!

Werk fotó-sorozatot az oktatásról

Ismerd meg alkalmi frizura/konty oktató fodrászunkat!

Rikter Máté – esküvői frizura stylist, ombre artist, szalon tréner

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Horváth Éva szépségkirálynő, Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

KORÁBBI OKTATÁSAINKRÓL

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK TANULNOD?

Mert intenzív képzéseinken rövid idő alatt sajátíthatod el a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat, és otthon magabiztosan folytathatod tovább

Mert képzésünk alapvetően gyakorlat-orientált, 30% elmélet + 70% intenzív gyakorlati tudásanyagból épül fel

Mert 2019 legfrissebb alkalmi/esküvői frizura trendjeit sajátíthatod el szalonunk profi sytlistjától és oktatójától 

Mert több száz elégedett korábbi résztvevő visszajelzései alapján építettük fel programunkat, Szabó Imre mesterfodrász személyes ajánlásával

   Résztvevőink mondták

“Szuper volt az oktatás, az elméleti és a gyakorlati rész is. A leghasznosabb, amivel maradtam, az talán az, hogy hogyan lehet elérni, hogy a frizura egyszerre keltsen természetes hatást és tartós is legyen. Nagyon elégedett vagyok az oktatással.”

/V.  Enikő, Budapest/

“Jó volt a csapat, jó hangulatban telt az oktatás, és Rikter Máté oktató nagyon felkészültek és segítőkészek voltak. Végig figyelték és segítették a munkánkat. Így lehet a legjobban tanulni!”

/N. Nóra, Szeged/

“A profi eszközök és kellékek, amiket használhattunk, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Sőt abban is segítséget kaptunk, hogy hogy a leghatékonyabb például a Steampodot használni. Lenyűgözött az eredmény és az oktatók kreativitása. Előszeretettel fogom ajánlani kollégáimnak az oktatást!”

/B. Andrea, Miskolc/

Jelentkezz most oktatásunkra, és tanulj meg profi alkalmi frizurákat és konytokat készíteni! 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel