Kezdőoldal / Esküvő blog / Alkalmi frizurák fátylakkal

Alkalmi frizurák fátylakkal

Alkalmi frizurák fátylakkal

Alkalmi frizurák fátylakkal

A fátyol klasszikus befejezésként szolgál a menyasszony ruhájához és frizurájához. Látszólag egy egyszerű kiegészítő, viszont képes teljesen átalakítani a megjelenésedet. Menyasszonyként bizonyára te is elgondolkoztál már azon, hogy milyen frizurád legyen a Nagy Napodon? Nem kell aggódnod, hisz minden hajviselethez, legyen az rövid, hátközépig érő vagy hosszú, viselhetsz fátylat. Ha egy elegáns kontyot szeretnél, akkor választhatsz hozzá egy könyékig érő fátylat, melyet a kontyod felé és alá is tűzhetsz. Ha pedig valami drámait szeretnél, akkor egy hosszú cathedral fátylat válassz. Amikor döntesz, vedd figyelembe azt is, hogy milyen helyszínen lesz az esküvőd, hiszen ha szabadtéren, akkor az időjárás közbeszólhat és elfújhatja vagy összeborzolhatja a művészien elrendezett fátylat, azonban, ha templomban lesz, akkor nyugodtan választhatsz egy hosszú, előkelő fátylat. Inspirálódj az általunk összeválogatott alkalmi frizurák fátylakkal párosításokból.

Elegáns rövid frizurák

A rövid és félhosszú frizurákból bár nem lehet bonyolult kontyot készíteni, de nagyon könnyen feldobhatod hajadat fejdíszekkel, csatokkal. A fátyol egyértelműen stílusossá teszi megjelenésedet. Hosszúságától és elrendezésétől függően pedig eleganciát, természetességet és titokzatosságot sugall. Az alkalmi frizurák fátylakkal egyértelműen káprázatos megjelenést biztosítanak, használd ki az alkalmat és enged szabadjára a benned lévő hercegnőt. Rövid hajakhoz kifejezetten jól mutatnak a kicsi, fejtetőre tűzött fátylak, amik sejtelmesen eltakarják a fél arcodat.

alkalmi frizurak fatylakkal

Gyönyörű hullámos frizurák

Az álom esküvődön biztosan eláll a lélegzete mindenkinek, amikor meglátnak az esküvői ruhádban, romantikus loknikkal és egy káprázatos fátyollal a fejed tetején. Ezek az alkalmi frizurák fátylakkal nagyszerűen tükrözik azt, hogyan tudod magadból kihozni a legtöbbet, hogy egy mesebeli menyegződ legyen a tökéletes férfival. Ha szeretnéd, hogy kicsivel extravagánsabb megjelenésed legyen, akkor használj csillogó kiegészítőket, melyek nagyszerűen harmonizálnak a ruháddal, sminkeddel és a személyiségeddel. Fátyolnak pedig válassz egy könyékig érőt vagy egy mantilla fátylat, amely eltakarja a hajad, de a hullámok csodásan átsejlenek rajta.

alkalmi frizurak fatylakkal

Romantikusan feltűzött

Nem tudsz választani a csodásabbnál csodásabb menyasszonyi hajtrendek között? Akkor ezek a feltűzött esküvői frizurák fátylakkal biztosan elnyerik tetszésedet. Egyszerre szemet kápráztatóak, elegánsak és divatosak. A fátyollal tudsz egy kis meglepetést vinni megjelenésedbe, amelyen biztosan mindenki elámul. Tégy egy földig érő fátylat a feltűzött hajad alá vagy csatolj a fejtetődre egy “kalitka” fátylat, hogy a művészien elkészített frizurádat mindenki láthassa, míg a hajadba szúrj ragyogó gyöngyöket.

alkalmi frizurak fatylakkal

Természetesen és szabadon

Az esküvői frizuratrendek folyamatosan változnak, és bonyolultabbnál bonyolultabb hajkölteményekkel állnak a menyasszonyok az oltár elé. Azonban a leengedett haj is lehet szemet gyönyörködtető látvány. Az alkalmi frizurák fátylakkal kiemelik azt az áldásos eseményt, amiért összegyűltetek. Képviseli azokat a jellemvonásokat, amik téged jellemeznek, legyen az egy drámaian hosszú vagy egy hagyományos, könyékig érő fátyol. Kitűnő választás lehet például egy ujjhegyig érő fátyol, ami mindenkit le fog nyűgözni. Azonban soha ne kételkedj, hogy abban a pillanatban, amikor meglátod a vőlegényed, és ő is meglát téged, minden tökéletes és harmonikus.

alkalmi frizurak fatylakkal

Oltári kontyok

Legyél esküvőd ékköve egy csodás konttyal! Kedveled az eleganciát és a ragyogó megjelenést? Akkor a konttyal biztosan nem fogsz mellé lőni. Ha pedig fel akarod egy kicsit turbózni frizurád, akkor felpezsdítheted egy kis fonással, tiarával vagy valamilyen csillogó hajtűvel. Mindenki párás szemmel fog rád nézni, mikor elhaladsz mellettük a padsorok között. A fátylat többféleképpen is elrendezheted attól függően, hogy milyen hosszú. A kontyod fölé tűzve egy hátközépig érő fátyol nagyon elegáns és bájos hatást eredményez, valamint tartást, formát ad a lepelnek.

alkalmi frizurak fatylakkal

Az esküvőt előkészíteni hatalmas feladat, és menyasszonyként ezenkívül még foglalkoznod kell a ruháddal, a hozzá tartozó fátyollal, a csokorral, a sminkkel és a frizuráddal. Az utolsó pillanatig izgulsz amiatt, hogy minden tökéletes legyen, ahogy azt te megálmodtad. Mi megkönnyíthetjük neked életed legfontosabb napját, hogy a frizurád miatt ne kelljen aggódnod! Fodrászati szolgáltatásaink keretében szakembereink elkészítik neked a tökéletes alkalmi frizurát. Ha pedig még inspirációra van szükséged, összeszedtük az idei ősz legtrendibb alkalmi frizuráit is, melyek között biztosan megtalálod az igazit!

Esküvői csomagjaink pontosan azért készültek, hogy kevesebb stressz érjen a nagy pillanat előtt, és az oltár felé sétálva már csak a vőlegényed és a csodás közös jövőtökön kelljen ábrándoznod. Válogass szolgáltatásaink között, bízd magad szakembereink tudására, hogy a megálmodott menyegző valósággá váljon.

 

Szerző: Szabó Nikolett

 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás