Kezdőoldal / BLOG / Alkalmi gyerek frizurák

Alkalmi gyerek frizurák

Alkalmi gyerek frizurák

Alkalmi gyerek frizurák

Az ünnepi forgatagban legtöbbször temérdek tennivalónk között azt sem tudjuk hová kapjunk, s ha nem a felkutatni kívánt ajándékok körül forognak a gondolataink, akkor valószínűleg a lakás feldíszítése és az ünnepi menü kitalálása köti le minden gondolatunkat. Aztán hirtelen eljön az a perc, amikor meg kell jelennetek valahol és Te rádöbbensz, hogy szeretett gyermeked kócos fürtjeiről teljesen megfeledkeztél. Reméljük, hogy mi ebben most segítségedre lehetünk és itt lévő alkalmi gyerek frizurák között inspirálódva biztosan Te is találsz majd olyat, ami a Te és csemetéd tetszését egyaránt elnyeri.

 

Kontyoljuk fel!

A kontyba kötött haj igazán praktikus lehet eleven kislányaink számára, hiszen egy szorosan elkészített konttyal leomló tincseik nem fogják zavarni őket a felhőtlen játék közben sem! A felkontyolt haj minden esetben eleganciát kölcsönöz viselőjének, amit csillogó hajdíszekkel, pántokkal, csatokkal még inkább fokozhatunk. Ha az alkalmi gyerek frizurák közül a konty elkészítésére esik választásod, temérdek módon variálhatod az elkészíteni kívánt frizurát; a hajat összefoghatod szorosan a fejtetőn és rögzítheted csillogó hajtűkkel, ezzel egy kicsit elegánsabb hatást keltve, de összefoghatod lazán a tarkón is, így kihangsúlyozva gyermeked bájos vonásait. Bármelyik variáció mellett döntesz is, a végeredmény biztosan mindenkit levesz majd a lábáról!

Alkalmi gyerek frizurak

Bájos oldalfonatok

Az elbűvölő fonatok elkészítéséhez – bár ez lehet elcsépelten hangzik – valóban nem kell több, mint egy kis gyakorlás és hidd el rövid idő alatt elsajátítod a francia, a holland, vagy éppen a halszálkafonás technikáját! Kézügyességedhez mérten a fonást kezdheted egészen a fejtetőn, de akár a tarkó vonalától is. Egy oldalt elkészített fonattal minden megjelenés különlegessé válik, a leghétköznapibb szettet is feldobhatod egy ilyen gyönyörű, karakteres hajkölteménnyel.

Alkalmi gyerek frizurak

 

Félig feltűzött hajkoronák

A fonásoknál maradva, de még mindig az alkalmi gyerek frizurák között szemezgetve nem mehetünk el, a félig felfogott hajkoronák mellett sem. Ez, a haj egy részét szabadon hagyó viselet nagyszerű választás lehet, azon kislányok számára, akik szeretnék büszkén mutatni óvoda- vagy iskolatársaik számára, milyen gyönyörű, hosszú loknik birtokosai, azonban nem kedvelik túlságosan azt sem, ha tincseik a szemük előtt táncolnak. Egy félig felfogott frizurát elkészíthetsz a legkülönbözőbb fonási technikákkal – a vízesés fonás különösen látványos lehet egy szép, dús hajkorona esetén- de a lehetőségek tárháza ebben az esetben is határtalan.

Alkalmi gyerek frizurak

Könnyed, játékos hullámok

Előfordulhat azonban az is, hogy kislányod mozgékonysága végett egy csodás, fonott hajköltemény elkészítése nem kivitelezhető, azonban ebben az esetben sem kell lemondanod az ünnepi megjelenésről. Könnyed, mégis kifinomult alkalmi megjelenést kölcsönöz kislányodnak, ha arcocskáját laza, játékos hullámok keretezik. A hullámokat elkészítheted hajsütővel, vagy hajcsavarókkal, de amennyiben hajmosás után a tarkónál összefogott vizes hajat pár másodperc alatt egybefonod, a reggeli ébredés után kibontva a fonatot csodálatos loknikat kaphatsz!

Alkalmi gyerek frizurak

A fiúkról sem feledkezünk meg!

Az alkalmi gyerek frizurák sorából, bizony a kisfiúk sem maradhatnak ki. Hiszen ha nem is csillogó csatokkal, de az ő frizurájukat is ünnepivé tudjuk varázsolni. Vágás tekintetében most előtérbe kerültek a hosszabbra hagyott, de ugyanakkor rendezett tincsek. Ez a hűvös idő beálltával nem csupán a szemnek, de gyermeked fejbőrének is kedvesebb lehet. A hosszabbra nőni engedett tincseket fésülhetjük oldalra is, így adva elegáns, “nagyfiús” megjelenést a kisebbek számára is.

Alkalmi gyerek frizurak

 

Bohókás frizurák

Végül pedig merjünk egy kicsit szellemesebbek lenni, és bátran vegyük bohókásabbra gyermekeink ünnepi megjelenését. Egy pár mókás kiegészítővel könnyedén alkothatunk rénszarvasra, fenyőfára, vagy ajtókopogtatóra hasonlító hajkölteményeket. Gyermeked biztosan imádni fogja, az ehhez hasonló játékos frizurákat. Persze Te is biztos lehetsz abban, hogy efféle kreatív, vicces hajkoronákkal nem gyakran fogtok találkozni!

Alkalmi gyerek frizurak

Szakembereink kezei közt a végeredmény mindig tökéletes!

Ha úgy döntenél, profikra bíznád a gyermekeid frizuráját, nem probléma! Fodrászaink egytől-egyig szívesen foglalkoznak a kis lurkók fürtjeivel és akár vágásról, akár frizura készítésről legyen szó, gondoskodnak arról, hogy a procedúra alatt a kicsit is jól érezzék magukat!

Amennyiben mégsem bízol magadban eléggé a hajköltemények elkészítéséhez, vagy csupán idő szűkében más megoldásra vágynál, úgy bátran látogass el szalonunkba, ahol mi elkészítjük gyermeked álom frizuráját! Sőt, mi több, amíg ő szépül, Te is megengedhetsz magadnak egy kis kényeztetést. Hogy mindketten csodás frizurával jelenhessetek meg bármilyen összejövetelen!

Számunkra kiemelten fontos, hogy fodrászatunkban jól érezzék magukat a lurkók, ezért nálunk minden gyermek VIP vendég, akit egy finom bögre kakaóval és rengeteg szeretettel várunk!

Szerző: E.R.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel