Kezdőoldal / BLOG / Alkalmi sminktrendek – 2017 ősz

Alkalmi sminktrendek – 2017 ősz

Alkalmi sminktrendek - 2017 ősz

Alkalmi sminktrendek – 2017 ősz

Még csak a nyár közepén járunk, de a változatos nyári programok közepette észre sem vesszük, hogy szépen lassan az ősz is beköszönt. Egy esküvő előtt általában az nem szokott különösebb problémát okozni, hogy milyen ruhában is menjünk, hiszen a boltokat járva hamar bele tudunk szeretni egy-egy szép darabba. Viszont az, hogy milyen sminket is dobjunk fel magunknak már egy nehezebb kérdés. Ősszel lesz az esküvőd, esetleg hivatalos vagy egyre, de még nincs ötleted, hogy milyen sminkben jelenj meg? Aggodalomra semmi ok, ugyanis most elhoztunk Neked egy idei őszi alkalmi sminktrendek válogatást, melyből inspirációt tudsz gyűjteni!

Rózsaszín

Nagyrészt az idei év két nagy sminktrendje, a rózsaszín és a csillámok érvényesülnek az esküvői sminkek terén. A rózsaszín smink és csillámok fiatalos, üde hatást kölcsönöznek viselőjüknek. Oszlass el rózsaszín szemhéjpúdert a szemhéjadon, a legjobb, ha enyhén csillámos, ugyanis így két trend fog egyszerre érvényesülni. Akár füstös tekintetet is varázsolhatsz magadnak, de kombinálhatod is egy kis arany vagy ezüst színnel! Vigyél fel rózsaszín pirosítót az arcodra, fölé egy kis highlightert használva. Szádra pedig vigyél fel egy enyhén csillogó, rózsaszín szájfényt! A friss hatást a szín bármely árnyalatával el tudod érni és tovább tudod fokozni egy idei esküvői hajtrenddel, a virágkoszorúval. A végeredmény magáért fog beszélni! Szemöldököd lehet picit hangsúlyosabb, ugyanis az idei esküvőkön ez is divatos.

alkalmi sminktrendek 2017 osz

Minimális smink

A természetesség híve vagy? A ‘no makeup‘ sminktrend meghódította az idei őszi esküvőket is, mely lényege, hogy használj egy BB vagy CC krémet, formázd szemöldököd, tegyél fel egy minimális szemsminket és készen is vagy! Ha csak a szemeid szeretnéd kiemelni és nem szereted a rózsaszínt, csinálj magadnak fekete vagy barna füstös szemeket! Javasoljuk, hogy ehhez szerezz be egy palettát, amely tartalmaz fehér, szürke és fekete színt, ha barnát szeretnél használni, akkor pedig fehéret, bézst és barnát!

alkalmi sminktrendek 2017 osz

 Csillámok és metál tusvonal

Az idei sminktrendek között a csillámpor előkelő helyet foglal el, így esküvőkön is használjuk bátran, a hangsúly a mértéken van. Vigyünk fel enyhén csillámos szemhéjpúdert, pirosítót és rúzst, a végeredmény magáért fog beszélni! A legjobb, ha a szemhéjpúder színe rózsaszín, ezüst, arany vagy barna. Az utóbbi kettő nem csak divatos idén, de nagyszerűen passzolnak az évszakhoz is. Az esküvő utáni partin nyugodtan választhatunk egy erőteljesebben csillámozott szemhéjpúdert, mely natúr rúzzsal istenien fog mutatni! Kipróbálhatjuk ennek a fordított verzióját is minimális szemsminkkel és hangsúlyos, csillámos ajkakkal. Az alkalmi sminktrendek között idén ősszel megjelenik egy különleges újdonság is, mely meghódította a kifutókat. Ez a metál tusvonal, melyet az alsó szemhéjra festenek. A legnépszerűbb közülük az ezüstös, enyhén kék tus, mely lágy, angyali tekintetet kölcsönöz viselőjének. Natúr sminkkel érvényesül a legjobban.

alkalmi sminktrendek 2017 osz

 Sötét ajkak

A szezon elengedhetetlen darabja a sötét, erdei gyümölcs színekben pompázó rúzs, mely amint eljön az ősz, újra előkerül sminktáskánkból. Esküvőkön is bevethetjük ezt a csodálatos sminket, mellyel garantáltan minden szempár ránk fog irányulni. Mielőtt megvennénk a nekünk tetsző rúzst, gondoljunk a szájceruzára is, mely használatával sokkal ívesebb, teltebb ajkakat tudunk festeni. Törekedjünk arra, hogy a rúzs árnyalatával megegyező, maximum egy-két árnyalattal sötétebb legyen a szájceruza! Miután ajkunk ívét követve felvittük a szájceruzát, töltsük ki a szabadon maradt részeket a választott árnyalattal, hozzá pedig készítsünk egy picit visszafogottabb szemsminket, mely lehet füstös, enyhén csillámos, de kihúzhatjuk szemeinket cicásan is. Használhatunk műszempillát, így tekintetünket nyitottá tudjuk varázsolni. 

alkalmi sminktrendek 2017 osz

Megtetszettek az őszi alkalmi sminktrendek és szívesen elkészítenéd magadnak, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Ne habozz, jelentkezz sminkoktatásainkra! Profi szakembereink segítségével elsajátíthatod a legújabb sminktrendeket, melyekkel lenyűgözheted a környezeted! Ha pedig szeretnéd, hogy esküvői sminkedet és hajadat a Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei készítsék el, ismerd meg esküvői csomagjainkat!

Szeretnél magadnak tartós sminket készíteni, mellyel igazán könnyű dolgozni? Látogass el webshopunkba és tekintsd meg Karaja sminktermékeinket! Azonkívül, hogy nagyon tartósak és gyönyörűen lehet velük dolgozni, rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak, melyek ápolják és védik bőrünket!

Szerző: Liptai Dóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel