Kezdőoldal / BLOG / Aloe Vera mini szett: egy utazás története

Aloe Vera mini szett: egy utazás története

Aloe Vera mini szett: egy utazás története

Aloe Vera mini szett: egy utazás története

Végre eljött a várva várt utazás! Már régóta tervbe volt egy kis kikapcsolódás távol mindentől, ahol tényleg minden csak az aktív pihenésről szólt. De ilyenkor nekem mindig a legnagyobb problémám, hogy mit vigyek magammal. Nem is csoda, hiszen nőből vagyok, a legrosszabb fajtából. Ha tehetném tényleg az egész ruhás szekrényemet és fürdőszobámat bepakolnám egyetlen egy bőröndbe. De sajnos ez nem lehetséges! Így nem volt más választásom, mint listát írni, hogy mi az, amire tényleg szükségem van egy tengerparti nyaraláshoz. A cél az volt, hogy minél több mindent minél kisebb kiszerelésben magammal tudjak vinni. Majd sok listázás és internetezés között végre rátaláltam az igazira! Ami nem volt más, mint a Deynique által forgalmazott Synergie termékcsaládjába tartozó Aloe Vera mini szett!

Mit lehet a Synergie termékcsaládról tudni?Aloe Vera mini szett

A Synergie termékcsaládban, ami számomra már első olvasatra is nagyon megtetszett, hogy a legfőbb aktív hatóanyaga az organikusan termesztett Aloe Vera, mely tudjuk, hogy a növényvilágban szinte egyedülálló. Nem is csoda, hiszen majdnem az összes vitamin fellelhető benne, továbbá több mint húszféle ásványi anyagot, nyomelemet, aminosavakat és enzimeket is tartalmaz. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy ellensúlyozó és harmonizáló hatással bír minden bőrfelületen. De mit is jelent ez pontosan? Ha neked száraz a bőröd nedvességet kap, ha zsíros a bőröd simává varázsolja, mindezek mellett, pedig ha esetleg pattanásos is a bőrünk, az Aloe Vera azzal is felveszi a harcot. További előnye, hogy az Aloe Vera képes a bőr feszességének, hidratáltságának megőrzésére is. Ideális a napégésre, valamint védelmet biztosít a nap káros UV- sugaraival szemben is, mely valljuk be, nyáron, a tengerparton nagyon jól tud jönni. Összegezve tehát elmondható a Synergie termékcsaládról, hogy a bőr professzionális ápolásától, tisztításától kezdve egészen a táplálásig maximálisan képes helyt állni.

Miért pont az Aloe Vera mini szett?

De, hogy miért pont ezt az Aloe Vera mini szettet választottam? A termékcsalád tulajdonságai számomra nagyon megnyerőek voltak, melyeket fentebb bemutattam nektek. De mivel bennem is volt némi bizonytalanság, mert valljuk be, kiben nincs, mikor valami újat próbál ki, az, hogy kisebb kiszerelésben is meglehet kapni, azokat a kozmetikai termékeket, amelyeket amúgy is napi szinten használok, és amelyeket még az utazásra is magammal tudok vinni, nem volt kérdés, ki kellett próbálnom! És szerencsére nem kellett csalódnom. Valóban azt adta, amire vártam! És bár azt gondolnánk, hogy ezekkel a mini kozmetikai termékekkel a kis kiszerelésük miatt nem sokáig tudnánk kényeztetni bőrünket, el kell, hogy mondjam, ez egyáltalán nem így van. Ugyanis ezek a termékek koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat, így használatuk során egy kis mennyiséget is elég felvinnünk a bőrünkre. Ennek köszönhetően, pedig ha ügyesen használod te is, ahogy én is, akár 2 hónapon keresztül is kényeztetheted ezzel a kis mini termékekkel a bőrödet.

De mit is tartalmaz ez az Aloe Vera mini szett?Aloe Vera mini szett

  • Aloe Vera Synergye Wash arctisztító – 50ml
  • Aloe Vera Synergye Skin illatosító – 50ml
  • Aloe Vera Synergye Skin Gel – 50ml
  • Aloe Vera Synergye Avokádó E-Oil – 8ml
  • Aloe Vera Synergye Hidratáló Lotion – 50ml
  • Sun Tan Lotion SPF 35 – 30 ml

Mondanom sem kell, a nyaralás szuperül sikerült, az idő gyönyörű volt, a tenger meleg és frissítő. Finomakat ettem és jókat kirándultam, bőröm pedig ez alatt végig teljes mértékben védve volt és nem kellett attól aggódnom, hogy a sós víz, vagy a nap miatt irritáció lépne fel. A termékek szuperül teljesítettek és még a nyaralás után is ezeket használtam otthon. Azóta megvásároltam a teljes méretű kozmetikumokat is, mert tényleg beváltak. Bőröm sokkal üdébb és bőrproblémáim is elmúltak.

Aloe Vera mini szettHa te is utazás előtt állsz és te sem szeretnéd, hogy a bőröndödet a nehéz súlyú kozmetikai termékekkel legyen telepakolva, akkor látogass el a webshop oldalra és rendelt meg még most az Aloe Vera mini szettet! Maximálisan elégedett leszel vele!

Váltani szeretnél, és te is keresed a számodra tökéletes kozmetikai terméket? De te sem szeretnél csalódni, akkor bátran merem ajánlani neked is a Deynique kozmetikai termékeket, melyek engem sem hagytak cserben!

Szerző: Szalontai Petra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel