Kezdőoldal / BLOG / Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendjei közül az ikonikus lófarok mindenki számára ismert. Az amerikai énekesnő és színésznő azonban ennél jóval sokoldalúbb. Ebből a bejegyzésből kiderül, milyen trendeket próbált ki a sztár, és a hétköznapi ember számára is elleshető pár praktika, ami talán megkönnyíti, vagy éppen feldobja a mindennapokat.

Ikonikus lófarok

Ha Ariana Grande haj trendjeire gondolunk, elsőre biztosan a hosszú egyenes lófarok ugrik be mindenkinek. A színpadon és a filmekben, sorozatokban is ez a sztár leggyakoribb megjelenési stílusa. Ariana Grande a lófarkat magasra köti és gyakran egészíti ki csillogó kövekkel, egyéb visszafogott díszekkel a fejtetőn. A szoros lófarok nem lesz zilált egy többórás koncert végére sem, és a hosszú, puha, egyenes haj nem kócolódik intenzívebb mozgás során sem. Igazán remek választás hosszú koncertekhez, de a mindennapokban egy mozgalmas, rohanós napra is kifejezetten ajánljuk.

Ariana Grande lófarok

A titkos fürtök

Az énekesnő olasz származású és talán sokan nem tudják róla, de a haja eredetileg göndör. Csodás göndör fürtjeit csak néhány képen örökítették meg, hiszen a sztár gondosan figyel rá, hogy mindig makulátlan megjelenése legyen. Valljuk be, a vasalt haj sokkal egyszerűbben kordában tartható, mint a kusza göndör fürtök – amik gyakran mintha önálló életet élnének. Ha göndör hajjal állunk szemben, két opció adott: vagy egyenesítjük, vagy megtanuljuk elfogadni. Ariana Grande mindkettőben jeleskedik.

Ariana Grande göndör haj

Hajsimítás stílusosan

Mielőtt belevágunk a göndör haj egyenesítésébe, fontos megtalálnunk a megfelelő módszert és eszközt. A Szabó Imre szalonokban kérhető hosszú távú egyenesítés, de ha otthoni hajsimítás mellett döntünk, mindenképpen válasszunk professzionális hajvasalót, hajegyenesítőt. A haj nagy hőnek van kitéve a hajvasalás közben, ezért hajunk egészségére, szépségére is figyelnünk kell. A L’Oréal Steampod luxus-gőzölős hajsimító a csomag megfelelő hajápoló és hővédő termékeivel kombinálva garantáltan jó választás, hiszen a haj egyenes, ragyogó és egészséges lesz a procedúra után. Használata egyszerű és kíméletes, az eredmény pedig magáért beszél!

L'Oréal Steampod

Divatos frufru

Ariana Grande haj stílusai közt is szerepelt a frufru – ahogy oly sok nő választotta ezt a frizurát a 2000-es évek elején. Szerencsére napjainkban újra virágkorát éli ez a trend, tehát a régebbi képek alapján könnyen eldönthető, milyen arcformához milyen frufru illik a leginkább. Ariana Grande a dús, teli, egyenes frufrut választotta, amely csodás keretbe foglalta az arcát és cserfes hangulatot csalt a kisugárzásába. A frufru gyakran fiatalít, érdemes újra próbát tenni vele időről időre.

Ariana Grande frufru

Színátmenet

Sokakat elvarázsol a méltán népszerű csodálatos ombre technika. Ezzel a sztárok sincsenek másként, hiszen valóban érdekes színkombinációkat lehet elérni és az alap hajszín megtartása mellett is megújult külsőt kölcsönöz ez a festési technika. Ariana Grande haj színei között is megjelenik az ombre festés, az énekesnő pár árnyalattal világosíttatta a hajvégeit. Olyan hosszú hajon, mint az övé, igazán mutatós és hosszan elnyújtható az átmenet a két szín között.

Ariana Grande ombre

Az igazán nagy váltás

Ariana Grande haj trendje igazán nagy változáson a 2018-as Sweetener album kiadásakor ment keresztül. Az énekesnő sötét haját igazán világos, silver – vagyis ezüst – színűre festtette. A fodrásza az “Ice Queen”, rideg királynő stílust képzelte a sztárnak adni, amit ez a gyönyörű hideg szín tökéletesen meg is testesít. A sztárnak sokkal felnőttebb, nőiesebb külsőt kölcsönöz az új frizura, amit már gyakrabban láthatunk kiengedve is. Ariana Grande haj trendjei egyfajta felnőtté válási folyamatot is tükröznek, a copfos kislánytól a gyönyörű, de talán elérhetetlen királynőig.

Ariana Grande haj silver színben

Az Ariana Grande haj trend stílusai egyszerűek, pont ezért könnyen alkalmazhatóak a mindennapokban. A sztár ikonikus frizuráiból ihletet merítve hasonló, mégis egyedi stílust alakíthatunk ki magunknak. 

Amennyiben Te is szeretnéd göndör fürtjeidet egyenesre cserélni és nincs türelmed naponta vasalni a hajad, foglalj időpontot valamelyik szalonunkban Natura tartós hajegyenesítésre, amely nem csak kisimítja, de közben mélyen táplálja is a hajat.

További blogok a témában
További blog témáink

Szerző: Lőrincz Ágnes

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel