Kezdőoldal / Beauty Academy / Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Legyél naprakész a legújabb trendek terén, és sajátítsd el a legmodernebb technikákat egy profi csapattól! 

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

Jelentkezz trendi, intenzív ombre oktatásunkra és tanuld meg a legfrissebb trendek szerinti festéseket elkészíteni!

Következő ombre oktatásunk időpontja: 2020. február 8. (szombat)

Készíts tökéletes balayage frizurákat vendégeidnek, akár a klasszikusabb, akár az extrémebb árnyalatokat kedveli!

Ombre artist oktatónk a természetes szőke és karamell árnyalatok színkeverése és festése mellett a trendi pasztell színekre (pl. rosegold) is kitér majd!

KORÁBBI TELTHÁZAS OKTATÁSAINK

   Mivel vár Rád intenzív 1 napos ombre képzésünkön?

15:00 – 16:00 – Intenzív elméleti oktatásunkon megismerheted a balayage, copacabana, écaille, sombre és babylights technikák profi elkészítését és a hajszínváltoztatás legfontosabb tudnivalóit.

Az oktató fodrász: Rikter Máté ombre artist és szalon tréner a színek felvitelének technikái mellett a színkeverés, roncsolás nélküli szőkítés és profi színkezelés titkát is megosztja a résztvevőkkel. Tökéletes átmenet, és az árnyalatok tökéletes harmóniája? Mindezt megismerheted!

16:00 – 16:20 – Szünet, résztvevőinknek ételt és italt biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

16:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás általunk biztosított hajmodelleken. Rikter Máté bemutatja a különböző ombre festési technikákat, és a résztvevők modellen gyakorolják a tanultakat az oktató fodrász segítségével. Képzésünk workshopszerűen működik, egy modellen 2-3 tanuló dolgozik egyszerre, oktató fodrászunk minden egyes lépésnél segít majd, így a modell hajszíne garantáltan tökéletes leszKépzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Az oktatás ára: 49.900 Ft

Jelentkezz az oldal alján található elérhetőségen!

 .


   Mit tartalmaz az oktatás ára?

A legfrissebb trendek szerinti elméleti és gyakorlati tudásanyagot

Résztvevőinknek minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk

Hajmodelleket, melyeken a résztvevők közösen gyakorolhatják a tanultakat oktató fodrászunk segítségével

3 nyelven kiállított diplomát a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről

Az oktatás teljes ideje alatt frissítőt biztosítunk résztvevőinknek!

Werk fotó-sorozatot az oktatásról

Ismerd meg oktató fodrászainkat, Rikter Máté és Dierner Enikő ombre artistot és szalon trénert!

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként, valamint a Kérastase Magyarország vezető oktató fodrászaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak. Ki is lehetne megfelelőbb arra, hogy megtanítsa a tökéletes, roncsolás nélküli szőkítés és akár teljes hajszínváltoztatás titkát, mint egy igazi color expert szakértő?

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Horváth Éva szépségkirálynő, Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Dirner Enkő folyamatosan azon munkálkodik, hogy vendégeinek a lehető legtökéletesebb színt varázsolja a frizurájára. Figyelembe veszi, hogy melyik vendégének milyen az arcszíne, a bőrtónusa, így ha szükségét érzi a vendég, még egyéni tanácsokkal is ellátja, hogy milyen szín lenne neki a legmegfelelőbb. Fontos számára, hogy ne csak a vendégeinek tudjon segíteni egy-egy tökéletesen elkészített frizurával, de a fodrász tanulóknak is! Éppen ez az, ami arra ösztönözte, hogy oktatásokat tartson. Hiszen tudja, hogy a jövő generációja még csak most alapozza meg a tudását.

Vendégei teljesen elégedetten távozhatnak egy-egy tökéletesen frissített vagy éppen felújított festés után! Ha te is el szeretnéd sajátítani a tudást, amivel Enikő rendelkezik, csak jelentkezned kell a képzésre, hogy ő maga mondhassa el, mit és hogyan is csinál a hétköznapok során egy egyszerűbb, természetesebb szín, vagy éppen egy élénk, kényesebb színvilág esetében!

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK TANULNOD?

Mert intenzív képzéseinken rövid idő alatt sajátíthatod el a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat, és otthon magabiztosan folytathatod tovább

Mert képzésünk alapvetően gyakorlat-orientált, 30% elmélet + 70% intenzív gyakorlati tudásanyagból épül fel

Mert a legfrissebb trendeket sajátíthatod el a természetes ombréktól kezdve a trendi pasztell színekig, egy profi Ombre Artist fodrásztól és oktatótól 

Mert több száz elégedett korábbi résztvevő visszajelzései alapján építettük fel programunkat, Szabó Imre mesterfodrász személyes ajánlásával

   Résztvevőink mondták

“Máté szuper oktató volt, minden kérdésemre választ kaptam, nagyon elégedett voltam a színelmélettel is, a nap végére gyönyörű hamvas szőke balayage-t tudtam produkálni.”

/K.  Renáta, Budapest/

“Nagyon jó hangulatú volt az oktatás, tetszett az elméleti rész, és a hajmodellen való gyakorlás is. Külön kiemelném Rikter Máté oktató szakértelmét és segítőkészségét.”

/P. Balázs, Esztergom/

“Egyik kolléganőm vett részt korábban ezen az 1 napos képzésen, az ő ajánlására jelentkeztem én is és nem bántam meg! Eddig bátortalan voltam a színek keverésében is, és hogy a vendégemen milyen technikát használjak? Az fodrász oktató mindenben segített, nagyon jól éreztem magam a szalonban, köszönöm a profizmust!”

/H. Márta Nikolett, Győr/

“Imádtam az oktatás minden percét, a tanárunk, Enikő nagyon figyelmes és profi volt, végig segített, így én is bátrabban csináltam modellem haját. Életem első rosegold festése nagyon jól sikerült!”

/K. Andrásné, Veszprém/

“Mit is emelhetnék ki? A szalon nagyon szép volt, az elméleti rész pont olyan hosszú, amire szükség volt. A gyakorlati részt vártam a legjobban és az is jól telt, mindenben segített Enikő és elégedett voltam a felszereléssel is. Az oklevem már a fodrászüzletemben lóg :)”

/T. Nóra, Baja/

Ízelítő Dirner Enikő és Rikter Máté ombre artist és fodrász oktatóink munkáiból:

Dirner Enikő munkái
Rikter Máté munkái

Jelentkezz most oktatásunkra, és válj profi ombre artisttá! 

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Vagy jelentkezz ugyanezen elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Email

buda@szaboimre.hu

ugrás fel