Kezdőoldal / Beauty Academy

Beauty Academy

Szabó Imre Beauty Academy

Az exkluzív beauty és fodrászati szolgáltatások mellett, a Szabó Imre szalonok évtizedek óta működnek oktatóközpontként is. A Szabó Imre Beauty Academy-t azért alakítottuk meg, hogy a legfrissebb szakmai trendeket és technikákat első kézből ismertessük meg a jövő tehetséges szakembereivel és így a hazai beauty piac minőségét erősítsük. Folyamatos innovációnknak köszönhetően mára olyan tréning központtá nőttük ki magunkat, ahol a fodrászat, sminkelés, mikropigmentáció, valamint a háttérmunkálatok elengedhetetlen eszközének, a beauty marketingnek a területén is nemzetközi szinten elismert, trendkövető tudásanyaggal várjuk fejlődni vágyó résztvevőinket!

  Légy naprakész Te is a legfrissebb beauty és marketing trendekből!  

További részletekért kattints tematikus képzéseinkre!

Szabó Imre Marketing Academy

Érdeklődsz a marketing iránt és szeretnéd fejleszteni magad ezen a területen is? Segítünk az elindulásban! Marketing ügynökségünk oktatói folyamatosan tartanak marketing képzéseket, akár kezdő szintről indulóknak is. Célirányos képzéseket nyújtunk beauty szakemberek számára, vállalkozóknak és pályakezdőknek egyaránt.  Fontosnak tartjuk, hogy aki minket választ, teljes körű rálátást kapjon a marketing területére, offline és online területeken is, ezért oktatásainkat és tanácsadásainkat úgy állítottunk össze, hogy azok minden területet lefedjenek, amire csak egy cégvezetőnek vagy éppen beauty szakembernek szüksége lehet. Jelentkezz Te is marketing oktatásaink vagy gyakornoki programjaink egyikére!

Szalonjainkban évtizedek óta folyik a tehetséges fodrászok oktatása: Szabó Imre mesterfodrász tanítványai közül számtalan világhírűvé vált sztárfodrász került ki – ezért oktatjuk kiemelkedő figyelemmel és Magyarországon egyedülálló képzési módszerrel a tanulókat és végzett fodrászokat is. Tanulóink rendszeresen részt vesznek versenyeken, magazin fotózásokon, már a nálunk töltött idő alatt aktívan építjük és támogatjuk karrierjüket.

A Szabó Imre Make Up School személyre szabott sminkes képzésekkel várja azokat a hölgyeket, akik szeretnék megtanulni a profi sminkelés minden fortélyát, mindezt a legfrissebb és legnépszerűbb sminkelési technikákkal! Képzéseinkre bátran jelentkezhetnek kezdő, alaptudás nélkül rendelkező érdeklődők, vagy haladó sminkesek is, akik profi makeup artisttól mélyítenék el tudásukat.

Segítünk a profi marketingben! Szívesen megismernéd a legújabb és legtrendibb online és offline eszközöket, a vállalkozásod vagy saját projekted népszerűsítésére? Folyamatos marketing képzésekkel várunk, egészen az alapoktól indulva. Akár a marketingről tanulnál általánosságban, akár célirányosan a beauty marketing érdekel fodrász vagy kozmetikus szakemberként, nálunk minden kérdésedre megkapod a választ!

KÖVESS MINKET!

Kövesd a Budapest Academy oldalunkat FACEBOOKON és INSTAGRAMON is, és értesülj első kézből az aktuális oktatásainkról!

   Résztvevőink mondták…

„Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg az itt fodrásztanulóként töltött 1 év alatt, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberektől szeretné tanulni a szakma trendjeit”

/Kocsis Anita, 1 éves képzésünk fodrásztanulója/

 

“Máté szuper oktató volt, minden kérdésemre választ kaptam, nagyon elégedett voltam a színelmélettel is, a nap végére gyönyörű hamvas szőke balayage-t tudtam produkálni.”

/Kalanovics  Renáta, Balayage tanfolyamunk résztvevője /

 

“Voltam már néhány oktatáson, de eddig valóban ezt éreztem a leghasznosabbnak. Igazán színvonalas volt, gondoskodtatok a kényelmünkről, semmi negatívat nem tapasztaltam. A nagyszerű oktatókról nem is beszélve, rengeteg segítséget kaptam a szakmámhoz! Köszönöm!”

/Agárdi Fanni, 2 napos sminktanfolyamunk résztvevője/

   Korábbi oktatásaink

Bármi további kérdésed lenne oktatásokkal kapcsolatban, keress minket bizalommal a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen, vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!

Szépségszalonjaink és oktató központjaink

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel