Kezdőoldal / Beauty Academy

Beauty Academy

Szabó Imre Beauty Academy

Az exkluzív beauty és fodrászati szolgáltatások mellett, a Szabó Imre szalonok évtizedek óta működnek oktatóközpontként is. A Szabó Imre Beauty Academy-t azért alakítottuk meg, hogy a legfrissebb szakmai trendeket és technikákat első kézből ismertessük meg a jövő tehetséges szakembereivel és így a hazai beauty piac minőségét erősítsük. Folyamatos innovációnknak köszönhetően mára olyan tréning központtá nőttük ki magunkat, ahol a fodrászat, sminkelés, mikropigmentáció, valamint a háttérmunkálatok elengedhetetlen eszközének, a beauty marketingnek a területén is nemzetközi szinten elismert, trendkövető tudásanyaggal várjuk fejlődni vágyó résztvevőinket!

  Légy naprakész Te is a legfrissebb beauty és marketing trendekből!  

További részletekért kattints tematikus képzéseinkre!

Szalonjainkban évtizedek óta folyik a tehetséges fodrászok oktatása: Szabó Imre mesterfodrász tanítványai közül számtalan világhírűvé vált sztárfodrász került ki – ezért oktatjuk kiemelkedő figyelemmel és Magyarországon egyedülálló képzési módszerrel a tanulókat és végzett fodrászokat is. Tanulóink rendszeresen részt vesznek versenyeken, magazin fotózásokon, már a nálunk töltött idő alatt aktívan építjük és támogatjuk karrierjüket.

A Szabó Imre Make Up School személyre szabott sminkes képzésekkel várja azokat a hölgyeket, akik szeretnék megtanulni a profi sminkelés minden fortélyát, mindezt a legfrissebb és legnépszerűbb sminkelési technikákkal! Képzéseinkre bátran jelentkezhetnek kezdő, alaptudás nélkül rendelkező érdeklődők, vagy haladó sminkesek is, akik profi makeup artisttól mélyítenék el tudásukat.

Segítünk a profi marketingben! Szívesen megismernéd a legújabb és legtrendibb online és offline eszközöket, a vállalkozásod vagy saját projekted népszerűsítésére? Folyamatos marketing képzésekkel várunk, egészen az alapoktól indulva. Akár a marketingről tanulnál általánosságban, akár célirányosan a beauty marketing érdekel fodrász vagy kozmetikus szakemberként, nálunk minden kérdésedre megkapod a választ!

KÖVESS MINKET!

Kövesd a Budapest Academy oldalunkat FACEBOOKON és INSTAGRAMON is, és értesülj első kézből az aktuális oktatásainkról!

   Résztvevőink mondták…

   Korábbi oktatásaink

Bármi további kérdésed lenne oktatásokkal kapcsolatban, keress minket bizalommal a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen, vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!

Szépségszalonjaink és oktató központjaink

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel