Kezdőoldal / BLOG / Kérastase luxus hajvágó beauty csomag

Kérastase luxus hajvágó beauty csomag

Kérastase luxus hajvágó beauty csomag

Kérastase luxus hajvágó beauty csomag

A frizurád az egyik legszembetűnőbb éke megjelenésednek. A mindennapi igénybevétel, stresszes életmód vagy egészségtelen táplálkozás káros hatásai legelőször a hajad állapotán fognak meglátszani. Te is küzdesz a száraz, töredezett hajtincsekkel? A Kérastase luxus hajvágó beauty csomag segítségével  élvezd a speciális Kérastase kezelések hajregeneráló hatását! Ismerd meg pontos hajtípusod, és azt is, miként ápolhatod professzionálisan a hajad a mindennapokban!

 

Szakembereink számos jellemzőt vesznek figyelembe, amikor megállapítják, milyen hajregeneráló kezelés a legmegfelelőbb számodra. A Kérastase luxus hajvágó beauty csomag nemcsak frizurádat frissíti fel, de a hajszálaid számára is a leghatékonyabb kezelést nyújtja. Tudd meg, milyen kezeléssel elevenítheted fel hajad hajproblémádnak megfelelően, és frissülj fel egy új frizurával! Kényeztesd és ápold hajad – fordulj szakembereinkhez, hogy hajad egészséges és életteli legyen.

A CSOMAG TARTALMA

HAJDIAGNÓZIS


Ahhoz, hogy fodrászaink 100%-osan tudják, hogy milyen termékeket is kell használni más-más személyek esetében, elengedhetetlen a hajdiagnózis felállítása. Ez esetben fodrászaink mikrokamerával megnézik a vendég hajszálait, fejbőrét és el is beszélgetnek vele arról, hogy hol dolgozik, hogyan étkezik, mennyi időt tölt napon, milyen szerek érik a haját. 

HAJREGENERÁLÁS


A hajszerkezet regenerálására és ápolására más-más termékeket kell alkalmazni, attól függően, hogy milyen típusú a vendég haja és fejbőre. A Kérastase rengeteg problémára célzottan kialakított speciális hajregeneráló kezeléseket, amelyek közül fodrászunk kiválasztja a számodra legmegfelelőbbet.

HAJVÁGÁS


Stylist fodrászunk az aktuális trendből merítve, arcod és hajad adottságait figyelembe véve tesz ajánlást, hogymilyen forma és hossz lenne a legmegfelelőbb számodraA konzultációt követően profi fodrászunk elkészíti számodra a tökéletes frizurát.

STYLING


Hogy ne csak a szalonból kijövet legyél elégedett a frizuráddal, hanem nap mint nap ugyanolyan örömmel töltsön el, fodrászunk otthon is elkészíthető styling technikákkal véglegesíti frizurádat. A styling segít, hogy az arc legszebb részeit mégjobban kiemeljük, és a számunkra legelőnyösebbé formáljuk frizuránkat.

TANÁCSADÁS


Szakembereink nemcsak hasznos tanácsokkal látnak el azzal kapcsolatban, hogyan ápold hajadat, de exkluzív professzionális termékeink otthoni hajápolói közül is javasolni fogják a számodra legmegfelelőbbet, hogy hajad egészséges és életteli maradjon.

KÉRASTASE HAJREGENERÁLÓ KEZELÉSEK MINDEN HAJ-, FEJBŐRTÍPUS ÉS HAJPROBLÉMA SZÁMÁRA

A Kérastase luxus hajvágó beauty csomagban minden haj-, fejbőrtípusnak és hajproblémának megfelelő speciális Kérastase hajregeneráló kezeléseink közül választhatsz.

Hajregeneráló kezeléseinket a Kérastase termékcsaládjai közül választhatod ki, amelyet fodrász szakembereink hajdiagnózisodtól függően ajánlanak számodra.

A szépségcsomag ára tartalmazza hajregeneráló alapkezeléseinket. Feláras speciális kezeléseink közül is választhatsz pl.:Kérastase Fusio Dose, Kérastase Extentioniste.

VÁLASSZ KEZELÉST HAJPROBLÉMÁD SZERINT!

 • Résistance kezelés sérült, roncsolt hajra
 • Aura Botanica organikus kezelés minden hajtípusra
 • Réflection kezelés festett, színezett hajra
 • Nutritive kezelés száraz, igénybevett hajra
 • Discipline kezelés göndör vagy nehezen kezelhető hajra
 • Specifique hajhullásra, korpás hajra, zsíros hajra, érzékeny fejbőrre
 • Densifique hajsűrűsítő
 • Elixir Ultime mélytápláló
 • Therapiste hajszerkezet hajszerkezet újraépítő
 • Extentioniste hajnövesztő
 • Chronologiste luxus hajápolás maximális illattal
 • Oleo Curl göndör és extrém göndör hajra

Lépj kapcsolatba szakembereinkkel, foglalj időpontot, és tudd meg tőlük, mitől válhat szebbé, egészségesebbé és élettelibbé hajad:

A Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomag nők millióinak álmát váltja valóra: gyors és intenzív hajnövekedést garantál. Az Extentioniste megerősíti a hajszálak belső szerkezetét és csökkenti roncsolódásukat. Legyen Neked is életerős, hosszú hajad!

Otthoni használat: A Bain Extentioniste hajnövesztő samponnal való hajmosást követően használd felváltva a Fondant kondicionálót és az Extentioniste hajpakolást! Ideális lehet minden 2. hajmosást és kondicionálást követően egyszer a hajpakolás használata, hiszen az erősebb, tartalmasabb összetételének köszönhetően intenzívebben táplál és túl gyakori használatnál elnehezítené a tincseid. Építsd fel a saját hajápoló kúrád a hajtöredezés ellen a Kérastase termékcsaládjával!

A Kérastase luxus hajvágó beauty csomag ára: 10.000 Ft

A csomag Stylist és Top stylist fodrászainknál vehető igénybe. (Master fodrászainknál nem vehető igénybe)

Jó hangulat, kiemelt figyelem, regenerálódás a hajnak és a léleknek – ez az amit kínálunk. Mi tudjuk, hogy minden Nőnek vannak olyan fejezetek az életében, amikor a külsővel való megújulás által tud csak feltöltődni. Ha te is tudod, milyen lényeges eleme a megjelenésnek a frizura és a megfelelő hajápolás, fordulj szakembereinkhez! Segítünk megtalálni a hozzád illő frizurát és professzionális hajregeneráló kezelést!

Akik már kipróbálták a Kérastase luxus hajvágó beauty csomagot

” Régóta imádom a Kérastase termékeket, otthon is ezeket használom, így természetes volt ,hogy egy ilyen szépségcsomagra nevezek be és nagyon megérte! A hajam puhább és szebb, mint valaha, csak ajánlani tudom!”- Kinga

“Az utóbbi időben nagyon fénytelen volt a hajam, ezért választottam a Kérastase luxus hajvágó szépségcsomagot. Már a szalonból kilépve éreztem a változást, az ablaküvegekben csak úgy csillogott a hajam. Szuper kezelés!”- Mária

Kedvet kaptál szépségcsomagunkhoz, és szívesen próbálnál ki felfrissítenéd hajad egy személyre szabott fodrászati kezelés keretein belül? Látogass el exkluzív szalonjaink egyikébe, és bízd magad szakértő fodrászainkra! Jelentkezz be szépségcsomagunkra !

Ha szeretnéd meglepni kedvesed vagy szeretted is egy exkluzív fodrászati szépségcsomaggal, válassz egyedi ajándékutalványaink közül. Ajándékozz exkluzív fodrászati szolgáltatást, professzionális hajápoló és -regeneráló termékeket, és tedd boldoggá szerettedet! Válassz ajándékutalványaink közül ITT

ugrás fel