Kezdőoldal / BLOG / Beyoncé smink trendjei

Beyoncé smink trendjei

Beyoncé smink trendjei

Beyoncé smink trendjei

Grammy-díjas énekesnő, dalszerző, producer, nagyszerű táncos, színésznő, modell, igazi divatikon, és nem utolsó sorban feleség, és édesanya. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni a Beyoncé-jelenséget, hiszen a sztár egyedülálló stílusa nem csupán ámulatba ejtő, de állandó divatteremtő is. Nem csoda, utánozhatatlan megjelenései a vörös szőnyegen, a videóklipekben, a koncerteken, és a hétköznapokban is felejthetetlenek. Beyoncé sikert sikerre halmoz, óriási rajongótáborral büszkélkedhet, akiket minden koncertjén lehengerel produkciójával. Nem meglepő, hogy Mrs. Carter sminkjei, melyeket az évek során viselt, éppen annyira sokszínűek, mint Ő maga. Beyoncé smink trendjei ma is elsöprőek!

Destiny’s Child korszak

Tudtad, hogy Beyoncé 9 évesen alapította együttesét LaTavia Robertsonnal 1990-ben? Bizony! Csak később csatlakozott hozzájuk Kelly Rowland és LeToya Luckett. Ekkor Girl’s Thyme volt a nevük, melyet a popdíva édesapja, Mathew Knowles menedzselt. 1993-ban döntöttek a Destiny’s Child megnevezés mellett. Néhány évig kisebb rendezvényeken léptek fel, majd 1997-ben a Killing Time című dallal debütáltak, ami a Men In Black mozifilm egyik főcímdala lett. Bár a sikerhez ezután is rögös út vezetett,  és különböző személycserék is történtek az együttesben, de a megszerzett Grammy-díjat már senki sem veheti el tőlük! A végleges felállásban egyébként Beyoncé és Kelly Rowland mellett Michelle Williams kapott helyet. A Wold Music Awards szerint a Destiny’s Child büszkélkedhetett a legtöbb lemezt eladó női zenekar címével, hiszen több, mint 60 millió albumot és kislemezt vásároltak a rajongók világszerte. Beyoncé ebben az időszakban a metálos, bronzos, sötét ajkakra szavazott, amelyet olykor fekete szemhéjtussal vagy füstös, színes, lilás szemsminkkel kombinált. Nem is csoda, hiszen nagyszerűen kiemelte mélybarna szemeit és gyönyörű bőrszínét is. Ma már talán nem tudnánk elképzelni a popdívát hasonló retro sminkben a vörös szőnyegen, az tagadhatatlan, hogy Beyoncé a 90-es években is hibátlan volt!

Beyonce smink trendjei

2000’s

A 2000-es évek Beyoncé számára is fordulatot hoztak, hiszen építgetni kezdte saját szólókarrierjét. Nem csak filmekben kapott különböző szerepeket (Carmen – Egy hiphopera, Austin Powers 3., Kísértés két szólamban), de 2003-ban megjelent első szólóalbuma is Dangerously in Love címmel, amely az USA-ban négyszeres platinalemez lett a maga 11 millió eladott példányával. Ráadásul 5 díjat is bezsebelt érte a 2004-es Grammy-díjátadón. Az énekesnő nem aprózta el, amihez csak hozzáér, arannyá változik. Bizony, az album első kislemeze a Jay-Z-vel közösen készített Crazy in Love, Beyoncé egyik legismertebb dala.
Csak úgy pörögtek az események az énekesnő körül,  a 2004-es Super Bowl-on elénekelhette az Amerikai Egyesült Államok himnuszát, kiadott egy újabb albumot Kelly Rowlanddel és Michelle Williamssel, 2006-ban jött a Dreamgirls című film főszerepe, az ikonikus Listen című szám, a második szólóalbum elkészítése, és még sorolhatnánk. Érthető tehát az is, hogy Beyoncé szívesen viselt színesebbnél színesebb sminkeket ebben a változatos időszakban. Sőt, az egykori lilás szemsmink is visszaköszön, ezúttal egy puhább, visszafogottabb, nude rúzzsal párosítva. A sztár ragyogó arcbőre elengedhetetlen ékszere sminkjeinek, ahogy a szem alatti terület kivilágosítása is. Ezzel üdébbnek, kipihentebbnek tűnik. A sárgás, bronzos rúzs és szemhéjpúderek mellé narancsos, a rózsás, kékes árnyalatokhoz kislányos, rózsaszín pirosítót viselt. Beyoncé smink trendjei közül egyértelműen ez a legszínesebb változat.

Beyonce smink trendjei

A természetesség jegyében

Beyoncé szerencsés nő. Irigylésre méltó karrierrel, csodálatos családdal, fantasztikus hanggal, és nem utolsó sorban gyönyörű arcformával és mosollyal rendelkezik. Szépsége megengedi, hogy gyakran természetes, visszafogott, “no makeup” sminkeket viseljen, akár nagyobb eseményekre is. Hiányolná arcáról bárki az extrém rúzst, vagy erős szemsminket? Nem hinnénk, hiszen a popdívának semmilyen különlegességre nincs szüksége ahhoz, hogy ragyogjon. Egy csillogó szájfény, szempillaspirál, esetleg műszempilla, szép bőr, és máris tökéletes az összhatás! Beyoncé smink trendjei közül ez a leghétköznapibb, bárki számára elérhető és viselhető változat, amit nem csak könnyű, de ajánlott is leutánozni!

Beyonce smink trendjei

Csak füstösen

A popdíva szívesen visel füstös, szürkés, fekete szemsminket vörös, vagy nude rúzshoz egyaránt. Mindkettő nagyszerű párosítás, talán kellemesebb a hatás egy rózsaszínes, csillogó szájfény esetében, hiszen egy, a bőrével megegyező színű matt rúzs sápaszthatja az énekesnőt. Ennek ellenére a vagányabb vadóc stílus is igazán Beyoncé-s! A merészebb sminkekhez kicsit kócosabb, vastagabb szemöldök dukál, az összhatás ettől lesz igazán teljes. A legjobb az, hogy Beyoncé smink trendjei között minden alkalomra találsz alternatívát, inspirációt. Válaszd a füstös szemeket egy bulira, koncertre, és garantáltan nem bánod meg!

Beyonce smink trendek

A színpadon

A ruhakreációk, amelyeket Beyoncé a koncertek során visel, elképesztőek!  Általában a lehető legrövidebbek, csillogóak, meghökkentőek, merészek és nagyon dögösek! Így a sminkre kisebb hangsúly kerül, ráadásul a természetes, világos, barnás sminkek esetében elvész a feltűnő elkenődés, lefolyás veszélye az izzasztó koreográfiák bemutatása során. Bár óriási tömeg tombol a koncerteken, emiatt nagy távolságok is lehetnek a popdíva és a hátsó sorok között, nem szabad elfeledkezni a hatalmas kivetítőkről sem, amelyek az esetleges bakikat és hibákat éppúgy felfedik! Így tehát a világosabb nude sminkek egyértelműen biztonságosabbak, mellettük a ruháé a főszerep. Természetesen a sztár ennek ellenére is bevállal olykor egy-egy sötétebb, merészebb sminket. Mindegy melyiket választja, a rajongók szívét mindenképp elrabolja!

Beyonce smink trendek

Beyoncé minden korszakban különleges és nagyot alkot, ezért imádjuk is! Bár talán a 2000-es évekbeli trendjeit már nem követnénk, de újabb sminkjeivel nem lőhetsz mellé. Sminkjei mellett frizurái és stílusa is nagy változásokon ment át az idők során, ismerd meg őket!

Szeretnél Te is olyan szép sminkeket, mint a művésznő és szívesen megtanulnád, hogyan készíthetsz magadnak szuper alkalmi, vagy hétköznapi sminkeket? Szalonjainkban folyamatosan tartunk sminkoktatásokat, melyek során profi sminkesünk minden fortélyt megtanít, a sminkelés terén!

Szerző: Czifra Zsófi

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel