Kezdőoldal / Beauty Academy / Blogger program- Legyél Te a következő Beauty bloggerünk!

Blogger program- Legyél Te a következő Beauty bloggerünk!

Blogger program- Legyél Te a következő Beauty bloggerünk!

Blogger program- Legyél Te a legújabb Beauty Bloggerünk!

A beauty világában mindig elsődleges szempont az újdonságok felkutatása, a trendek diktálása és azok megosztása a nagyközönséggel. Manapság pedig egyre nagyobb befolyása van az interneten fellelhető bloggereknek és vloggereknek a divatban, hiszen tőlük hallhatunk, olvashatunk először a legújabb trendekről és érdekességekről. Honlapunkon már évek óta azon vagyunk, hogy minden infót megosszunk követőinkkel, aminek segítségével szebbnek, trendibbnek és egészségesebbnek érezhetik magukat és így önbizalmuk megnőhet, kiemelhetik egyéniségüket. Folyamatosan képzett bloggerekkel dolgozunk együtt, hogy mindig naprakészek lehessünk, de mi szeretnénk utat engedni a most szárnyaikat bontogató írópalántáknak is! A Blogger program lehetőséget nyújt számodra, hogy kipróbáld magad egy új és izgalmas területen, mi pedig alig várjuk, hogy csiszolatlan gyémántokra találjunk!

Legyél csapatunk tagja és ismerjen meg a világ!

Már régóta gondolkoztál azon, milyen lehet cikkeket írni, milyen lehet, ha blogjaidat több ezren olvassák és a Te segítségeddel változtatnak életükön, ismernek meg új lehetőségeket és próbálnak ki új dolgokat? Nálunk megismerheted ezt az érzést! Talán már van egy blogoldalad, de még nem futott be igazán és szükséged lenne egy kis segítségre azzal kapcsolatban, hogyan fejleszthetnéd? Mi mindenben segítünk és megtanítunk arra, hogyan is lehetsz igazán jó blogger! Íróinknak folyamatos megjelenést biztosítunk, így munkád tényleges figyelmet kap követőinktől. Budapest Beauty & Blog menüpontunkban megismerheted cikkjeinket, melyeket folyamatosan bővítünk bloggereink munkáival.

Mi megmutatjuk mire vagy képes!

Segítünk az elindulásban és nem engedjük el a kezed. Első lépésként részt vehetsz oktatásainkon, ahol megismerheted a blogírás fortélyait, a weboldal szerkesztés lépéseit. Ezek mind abban fognak segíteni, hogy el tudj indulni és folyamatosan fejleszteni tudd magad és cikkjeidet. Emellett természetesen az online marketing világát is megmutatjuk neked, mely szintén hihetetlenül fontos ma, mikor mindenki a telefonján olvas cikkeket és a tabletjéről vásárol. Bloggerünkként szabadon írhatsz, de végig segítjük munkádat, írásaid pedig nemcsak honlapunkon láthatják ezrek, de facebook oldalainkon is rendszeresen megjelenítjük. A legjobb munkákat meg is hirdetjük, hogy minél több emberhez eljuthassanak! Így mások is felfigyelhetnek rád és munkáidra. Ismerd meg bloggereink munkáit Budapest Beauty & Blog menüpontunkban beauty és trend témákban, illetve bőrápolás és lifestyle témákban Deynique Cosmetics és ToxSkincare Cosmetics oldalainkon!

“Már egyetemi tanulmányaim alatt is nagyon érdekelt a marketing és az online marketing. 2016 elején jelentkeztem a Szabó Imre Beauty Academy marketing képzésére, ahol blogok írásával is foglalkoztam. Rengeteget tanulhattam itt a szövegírásról és blogszerkesztésről. Ez azóta is szerves részét képezi mostani munkámnak, ezért nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen profi csapattól tanulhattam!”- Alíz

“A Beauty Academy féléves marketing képzését végeztem el és hamar kiderült számomra, illetve oktatóim számára is, hogy szívesen írok cikkeket különböző beauty témákban. A képzés alatt rengeteget fejlődött az írás készségem és a marketing szöveg írásom. Emellett megismerhettem a weboldal szerkesztést is, amit egy olyan tudásnak tartok, amire minden területen támaszkodhatok!”- Enikő

“Szuper csapattal és oktatókkal dolgozhattam együtt, míg a programban részt vettem! Nagyon sokat tanultam és saját beauty blog oldalamat is elkezdtem fejleszteni az itt szerzett tudásom segítségével. Az oktatások érdekesek és sokat segítettek abban, hogy a jövőben az én oldalam is egyre jobb és látogatottabb lehessen. Egyetem mellett is végezhetőek a feladatok. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseket!”- Viktória

Mindened a divat és a szépségápolás?

Nálunk nem csak követheted a divatot, de diktálhatod is azt! Megmutathatod különleges stílusodat és segíthetsz másoknak, hogy ők is kimutathassák egyéniségüket. Ha szívesen írnál cikkeket frizura trendek, hajápolás, smink, esküvő, bőrápolás, lifestyle, férfiak, celebek, teszteltük, nőiesség, vagy kismamák témákban, nálunk kibontakozhatsz! Mindenünk a divat és a trendek, ezért ezekben a témákban is mindig az újdonságokat keressük és írjuk meg bloggereink és stylist oktatóink segítségével. Cikkjeid nem csak a szaboimre.hu oldalon jelenhetnek meg, más oldalainkon is szívesen látjuk őket. Két luxus kozmetikai márkánk oldalán is dolgozhatsz, ha különösen érdekel a bőrápolás és az egészséges életmód. ToxSkincare Cosmetics, teljes mértékben organikus hatóanyagokból álló anti-aging és Deynique Cosmetics természetes alapanyagú és gyógynövénytartalmú bőrápolási márkáink nagy nézettségnek örvendő honlapjain is megjelenhetsz a blogger program keretein belül! Együtt működünk továbbá számos nagy trend oldallal, ahol folyamatosan megjelennek bloggereink munkái. Partnereink az Esküvő Classis Magazin , menyegzőlap.hu, anokert.hu és a bwnet.hu is, melyeken rendszeresen feltűnnek cikkjeink, ezzel is támogatva bloggereinket.

Minden platformunkon megjelenítjük legjobb írásaidat! Rendszeresen hirdetjük és népszerűsítjük cikkjeinket a hozzánk tartozó facebook oldalainkon, így a Szabó Imre Hair & Beauty Facebook oldalán,  a Budapestbeauty Facebook oldalon,  a Deynique Cosmetics Facebook oldalán és a ToxSkincare Facebook oldalakon is megjelenhetsz. Népszerűsítjük blogjainkat instagram oldalunkon és kiemelt helyet kapnak Budapest Beauty & Blog menüpontunkban, ahol minden kizárólag a trendekről és beauty-ról szól!

Mit tanulhatsz bloggerünkként?

Szövegírás, szövegszerkesztés, webszövegírás a Google elvárásainak megfelelően

Marketing szövegírás, tartalommarketing

SEO ismeretek, keresőszó optimalizálás

Webszerkesztés, wordpress ismeretek

Google Analytics

Photoshop, képszerkesztés és grafikai ismeretek

Sokkal több, mint blogger program!

Ha igazán érdekel a divat világa, mi minden tudást biztosítunk számodra, hogy kiélhesd a trendek utáni érdeklődésedet! Blogger programunk mellett folyamatosan várjuk a jelentkezéseket Marketing School & Management programjainkba, ahol vállalkozók és tanulók jelentkezését is várjuk marketing képzéseinkre, mely segítségével akár elindíthatod saját vállalkozásodat, vagy gyakorlatot szerezhetsz a szakmában, mely segítségével könnyebben indulhatsz el a nagybetűs életben. Ismerd meg marketing programjainkat is jelentkezz!

Beauty Academy programunk folyamatosan nyitva áll mindazok számára, akiket érdekel a trendek, sminkek és frizurák világa. Marketing oktatásaink mellett így részt vehetsz smink, és stylist képzéseinken is, melyek abban is segítenek, hogy minél nagyobb szaktudással készíthesd el cikkjeidet a beauty oktatóink által tanultak alapján. Képzéseink intenzívek és szakembereink mindig kiemelten figyelnek arra, hogy mindenki személyre szabott ismereteket szerezzen, mindent a saját stílusához igazítson.

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Mi sem egyszerűbb! Csupán küldd el motivációs leveledet, és próbamunkádat az info@szaboimre.hu e-mail címre és mi rögtön kapcsolatba lépunk veled. Ha már rendelkezel blogoldallal, vagy volt már hasonló munkád és rendelkezel referenciával, azt is szívesen fogadjuk. Így mi is jobban megismerhetjük stílusodat, egyéniségedet. Egy személyes beszélgetés során egyeztetjük a részleteket és minden információt átadunk a blogger program menetéről és megbeszéljük az első oktatásod időpontját. Ez után pedig el is kezdődhet a közös munka és egy fiatalos, trendi és vidám csapat tagja lehetsz! Munkádat otthonról végezheted, saját időbeosztásodhoz igazodva, így munka mellett is nyugodtan bevállalhatod, nem kell folyamatosan bejárnod irodánkba, de természetesen mindig szívesen látunk! Tudjuk, ma milyen fontos a gyakorlat és a szakma ismerete.  Ezért 6 hónap közös munka után referencia levelet is biztosítunk számodra, mely nagy segítség lehet munkakeresés során is. Emellett természetesen elmondhatod majd magadról, hogy cikkírás mellet a marketing világába is beleleshettél.

A marketingben érzed magad igazán otthon?

Érdekel a blogger világ, de a marketing területein belül többet meg szeretnél ismerni? Jelentkezz marketing képzésünkre, mely során valós és gyakorlatorientált oktatásban vehetsz részt. Már jól működő honlapok és cégek feladatain keresztül ismerheted meg jobban ezt a folyamatosan fejlődő és megújuló világot. Képzésünket végezheted egyetemi tanulmányaid mellett is, illetve szakmai gyakorlatodat is végezheted nálunk. 6 hónapos alapképzésünk után referenciát biztosítunk minden tanulónk számára, melyben pontosan leírjuk, milyen feladatokban vett részt és milyen készségeket sajátított el a program alatt. Az alapképzés után pedig választhatod mester programunkat is, mellyel még több tudást és tapasztalatot szerezhetsz! Ismerd meg marketing képzésünket!

Szponzorált blogger program- Legyél bloggerünk szuper ajándékokért!

Imádsz írni és elmondani a véleményedet? Szívesen próbálsz ki új termékeket és technológiákat, szépítő kezeléseket? Imádod a beauty világát és szívesen blogolnál, vlogolnál és ezt meg is osztanád olvasó közönségünkkel? Már rendelkezel egy internetes követő táborral, akikkel szívesen osztasz meg trendekkel, szépségápolással kapcsolatos gondolatokat? Jelentkezz blogger programunkba és legyél szponzorált bloggerünk!  Szépülj ingyen luxus szalonjainkban és írd meg észrevételeidet egy cikkben, készíts róla videót, hogy mindenki megismerhesse szolgáltatásainkat, termékeinket és segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak-e. Hogyan is működik a szponzorált blogger program? Eláruljuk!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Szponzorált bloggereinknek havonta egy bizonyos keretet biztosítunk, melyért igénybe vehetik szolgáltatásainkat, haza vihetik forgalmazott termékeinket kipróbálásra. Ezért cserébe csupán annyit kérünk, hogy írják le őszinte tapasztalataikat szalonjainkról, munkatársainkról és az igénybe vett kezelésekről. Kipróbálás közben fotózz, videózz és jegyezd fel gondolataidat, majd írd meg nekünk egy cikkben, melyet megjelenítünk honlapjainkon és népszerűsítünk facebook oldalainkon. Vidd haza termékeinket is és próbáld ki otthonod kényelmében őket hosszú távon, hogy azokat is megismerhesd és első kézből kaphassanak olvasóink visszaigazolást hatékonyságukról. Blogjaid nem csupán a mi weboldalon fog megjelenni, de partnereink is oldalain is megjelenhetsz.

Tehát, mit is ajánlunk szponzorált bloggereinknek?

  • Havonta egy bizonyos összeg ellenében ingyenes kozmetikai és hajápolási szolgáltatásokat
  • Otthon használható termékeket
  • Saját bemutatkozó rólad kiemelt blggerként honlapunkon
  • Megjelenítjük saját oldaladat, insagram, vagy facebook oldaladat
  • Az általad készített videók kiemelt projektként szerepelnek majd Youtube csatornánkon, mely folyamatosan látható szalonjainkban is
  • Videód, vagy blogod meghirdetésre kerül facebook oldalainkon

Már elkezdted bontogatni szárnyaidat online de kellene egy kis extra lökés?

Mi segítünk az elindulásban! Bloggereinket maximálisan promotáljuk! Amellett, hogy megjelenést és bemutatkozót kapsz szponzorált bloggerként honlapjainkon, mi szívesen jelenítjük meg saját blogoldaladat, facebook, vagy instagram oldaladat, hogy ezzel is elősegítsük népszerűségedet online platformjaidon. Partnereinkkel közösen hirdetve cikkjeidet, hogy azok minél több olvasóhoz eljussanak. Így megjelenhetsz a saját, Szabó Imre veboldalunk mellett a Deynique Cosmetics, ToxSkincare Cosmetics weboldalakon, menyegzolap.hu, anokert.hu és bwnet.hu oldalakon is. Ezen kívül az Esküvő Classic Magazinban is megjelenhetsz nyomtatott formában. Hát nem szuper lehetőség? Oktatóink segítenek a szövegírásod és marketingszövegírásod fejlesztésében, ami saját oldalaid használatához is nagy segítségedre lehet.

 Mit szólsz a videó blogoláshoz?

Mi imádjuk azokat a videókat, amikben megismerhetünk egy terméket, sminktechnikát, vagy egyéb, beautyval kapcsolatos újdonságot. Ezek sokszor informatívabbak, mint egy kép és mindenki egyből megtudhatja, hogyan is néz ki akár egy kezelés, vagy új bőrápolási rutinod. Ezért szeretnénk, ha a szponzorált blogger program résztvevői is ilyenekben mutatnák meg, hogyan is élik át a szalonjainkban kiválasztott kezeléseket és hogyan használják otthonukban partnereink termékeit, ezzel is segítve olvasóinkat és nézőinket abban, hogy hogyan érdemes használni ezeket. Persze tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű, mikor éppen egy szépítő kozmetikai, vagy fodrászati kezelésen pihensz, ezért szalonjaink koordinátorai segítenek majd neked az ott készülő videókkal és felvételekkel.

Szeretnéd megtanulni, hogyan készülnek az online bejegyzések, mint például ez is? Jelentkezz most blogger programunkba és próbáld ki magad a divat és a marketing világában!  Legyél fiatalos és vidám csapatunk része és tanulj meg mindent a blogolásról, fejleszd tudásodat és indítsd online karriered segítségünkkel. Várjuk jelentkezésedet az alábbi form kitöltésével. Próbáld ki magad és legyél te a jövő üdvöskéje!

Kövesd a Budapest Beauty & Blog facebook oldalunkat is, hogy mindig képben legyél a legújabb trendeket illetően!

ugrás fel