Kezdőoldal / BLOG / Blorange – 2017 hajtrendje

Blorange – 2017 hajtrendje

Blorange - 2017 hajtrendje

Blorange – 2017 legnagyobb hajtrendje

A 2017-es év jóformán még el sem kezdődött, már megjelent a legújabb őrület a hombre és a rose gold után. Ez pedig nem más, mint a blorange. Ha a szó eredetét nézzük, már akkor is elég gyorsan rá lehet jönni, hogy a vérnarancsra (blood+orange) utal. Ezt az divathullámot pedig nem más, mint Alex Brownsell, a Bleach London megalapítója indította el, amikor 2016 szeptemberében posztolt egy képet, amin a blorange stílusnak megfelelően volt festve a haja. Elég gyorsan felkapta az internet és divatőrület lett belőle, olyannyira, hogy manapság már minden közösségi portálon szemben találhatjuk magunkat a blorange árnyalatban elkészült frizurákkal.

Mi is az a blorange?

A blorange esetében a narancsos, barackos, pirosas árnyalatok keverednek a szőkével és sárgásabb árnyalatokkal. Ez a szín annyiban tér el a rose gold frizurától, hogy több vöröses színt tartalmaz. Ha megnézzük, a fő színekből elég sokfajta árnyalatot ki lehet hozni. Ezek a színek eltolódhatnak a narancsosabb, passztelesebb, élénkebb vagy halványabb irányba is. Pont ezért a sokrétűség miatt lehetséges az, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetsző és hozzá passzoló árnyalatot.

blorange- 2017 legnagyobb hajtrendje

Melyik a nekünk való árnyalat?

Ehhez először el kell döntenünk, hogy a bőrük hideg vagy meleg tónusú, hiszen ez alapján tudjuk a megfelelő szín felé eltolni a nekünk megfelelő árnyalatot a skálán. A meleg bőrtónushoz inkább az aranyosabb árnyalatok passzolnak jobban. Azoknak pedig, akiknek hideg a bőrtónusa, inkább a hamvasabb árnyalatokat érdemes választani.

Hogyan fessem?

A blorange trend több okból is kedvező lehet akárkinek. Egyrészt, mert bármilyen irányba elmozdítható a szín, ezáltal megtalálható a hozzánk passzolót árnyalat. Másrészt viszont, szinte minden megjelenése nőiességet, kifinomultságot sugároz. Ha ugyanis elég merészek vagyunk, befesthetjük a hajunk egész hosszát, ezáltal elérve egy vagány hatást. Vagy tetethetünk a világos hajunkba egy kis rózsaszínes, vérnarancsos melírt, amivel kicsit megbolondítjuk a hétköznapokat. Vagy éppen vegyíthetjük a blorange-et a másik nagy kedvenccel, az hombre-val. Így is, úgy is egy olyan végeredményt kaphatunk, amivel tökéletesen kifejezhetjük önmagunkat és megmutathatjuk a bennünk rejlő Nőt!

blorange- 2017 legnagyobb hajtrendje

A blorange haj ápolása

Amivel még egy ilyen gyönyörűen elkészített frizurát is el lehet rontani, az nem más, mint a nem megfelelő hajápolási rutin. Érdemes olyan hajápolási termékeket használni a mindennapok során, amely ápolja, táplálja a töredezett hajvégeket. Léteznek kifejezetten festett hajra való színvédős samponok, mint a Kérastase Reflection Fondant Chromatique sampon festett hajra, balzsamok, mint a L’Oréal Série Expert Vitamino Color frissítő balzsam festett hajra, valamint olyan kondicionáló olajok, mint a Kérastase Elixir Ultime kétfázisú hajolaj festett hajra, melyek segítenek, hogy szárítás és hőkezelés közben se töredezzen annyira a hajvég. Ha szeretnél biztosra menni, hogy hajadat a legjobb, professzionális termékekkel ápold, látogass el webshopunkba, ahol luxus és minőségi hajápoló termékeink közül is válogathatsz.

blorange- 2017 legnagyobb hajtrendje

Ha már eddig is gondolkodtál ezen a hajszínen, csak nem mertél lépni, mert nem tudtad, hogy fog állni, itt az ideje elhatározni magad! Keress egy olyan fodrászt, aki naprakész az adott trendekkel, tudja, melyik bőrtónushoz milyen szín passzol a legjobban és vágj bele! A megfelelő ápolásra azonban mindig figyelj! Érdemes lehet kikérni egy fodrász véleményét, milyen tápláló pakolásokat javasol! Azonban időről időre megéri részt venni egy fodrász által koordinált tápláló hajkúrán. A hajunknak ugyanis folyamatosan feltöltődésre van szüksége, hogy megőrizhesse természetes fényét és puha tapintását.

Készen állsz az átalakulásra? Ismerd meg fodrászati szolgáltatásainkat és legyen új szín mellett új frizurád is! A megfelelő árnyalat kiválasztásához keresd fel üzleteink egyikét, ahol szakértői tanácsokkal látunk el hajad otthoni ápolásával kapcsolatban is! Kérd ki szakértőink véleményét akár színnel, fazonnal kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy örömmel segítenek neked és utána gyönyörű, fénylő hajkoronával távozhatsz a szalonunkból!

Szerző: Puskás Bettina

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel