Kezdőoldal / Fodrászat blog / A bob frizura 2016 nyár

A bob frizura 2016 nyár

A bob frizura 2016 nyár

szerző: Sala Ninetta

A bob frizura 2016 nyarán is hódít!

A bob frizura egyike azoknak a klasszikus frizuráknak, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ugyanakkor a modernkori bob hajviselet rengeteg innováción ment keresztül az utóbbi évek során. Különböző variációja van, leginkább a rövidebb, illetve a vállig érő fazon ismert. Az egyik legpraktikusabb viselet. Lehet egészen rövid, félhosszú vagy hosszú. Mindegy is melyiket választjuk, hiszen nagyon könnyen kezelhető! 2016-ban is hódít a BOB!

bob frizura 2016A természetesség a legvonzóbb dolog, így akár egy rövid, vagy középhosszú fazon is lehet szexi és nőies. Többféleképpen is hordható, lehet egyenes, hullámos, középen elválasztott, oldalt elválasztott, copfba kötött, eltűzött, ugyanúgy variálható, mint egy hosszú haj. Még sincs vele annyi macera. A bob frizura aszimmetrikus változata sem ment ki a mai divatból. Eleganciát kedvelőknek, kedvére lehet a frufrus változat, amely során a megjelenés kifinomultabbá válhat. Ez a frizura korosztálytól független. Fiataloktól, az idősebbekig, mindenki megtalálja a számára megfelelő fazont.

bob frizura 2016

Valójában kinek áll jól ez a fazon? Mindenkinek! Arcformához igazodva kell kialakítani a frizurát. Fontos a precíz vágás! Figyelembe kell venni az elválasztást, az átmenteket, a vágás meredekségét. Lehet elől, vagy egyik oldalt hosszabb, illetve hátul felnyírt. Választhatunk a meredek és a kevésbé meredek fazon között.  Kiváló választás a nyári hónapokra, mivel a nagy hőségben nem melegít. Igazi bombázó megjelenést ad nyáron, de akár télen is! Engedj a 2016-os trendnek! Válaszd te is a bob frizurát!

bob frizura 2016

Rihanna igazi megszállottja ennek a fazonnak! A frizurának több változatában és különféle színeiben villogott már az énekesnő az elmúlt évek során. Kiváló ez a hajviselet, de nem csak neki. Legyél te is ilyen elbűvölő és merész, engedd lazára a hajadat!

Akár szőke, barna, vörös, vagy ombre, esetleg extrém színű, mind-mind nagyon mutatós tud lenni a bob esetén. Merj változtatni és légy egyedi! Színes melírral vagy festéssel még stílusosabbá teheted.  Tükröződjön vissza az egyéniséged a frizurádon keresztül! Legyél kreatív!

bob frizura 2016

Szalonjaink profi fodrászai a legkiválóbb szakértelemmel vágják és festik a bob frizurát. A vágás előtt érdemes egy stílustanácsadás keretein belül megtervezni a számodra legmegfelelőbb fazont! Engedd, hogy meghódítson téged is a bob őrület! Fodrászati szolgáltatásaink között pedig megtalálod festési technikáinkat, hajfonat, alkalmi frizura készítés szolgáltatásainkat is többek között!

Legyél merész és merj változtatni!  Gyere el hozzánk és találjuk meg együtt a legújabb frizurádat! Jelentkezz be most!

Válassz kedvezményes szépségcsomagjaink közül! 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel