Kezdőoldal / Kozmetikai cikkek / Expressz bőrmegújító kozmetikai kezelések

Expressz bőrmegújító kozmetikai kezelések

Expressz bőrmegújító kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezelések expressz problémákra 

BIO FACE LIFTING – Forradalmi újdonság referencia szalonjainkban

bio_face_lifting_01_kepEgyedülálló speciális kezelés, mely kizárólag Deynique referencia szalonjainkban érhető el. Hollywood 30 éve féltve őrizi a titkát, mely nem más mint egy elektrokozmetikai gépek nélkül működő roppant egyszerű eljárás. Egy maszk mely percek alatt fűzőként húzza össze a kötőszöveteket, majd a nyirokrendszeren keresztül távozásra kényszeríti a méreganyagokat. Végül megadva a kegyelemdöfést, a mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni, és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket. Így azok megnyílnak ,és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok fogadására. A Biológiai Lifting kezelés után meg tízszereződik bármilyen kismolekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége.

A kezelés hihetetlen látványos, és más anti-aging kezelésekkel tökéletesen kombinálható. Elősegíti a bőr salaktalanítását, méregtelenítését a nyirokvezetékeken keresztül. Mélyreható tisztítást végez, megfeszíti a bőrét, erősíti a kötőszövetet. Hatása elsősorban a kötőszövetekre irányul, befolyásolni tudja a tápanyag ellátást , és a kölcsönös szabályozást.

A pórusokra ható nyomás növekedés ,és csökkenés erősíti a nyirokzónák működését. Rendszeres alkalmazásával a bőr sejtjei új életerőre kapva nedvességtől duzzadnak, mivel a sejtek életfolyamatai természetes úton stimulálódnak. Ennek köszönhetően a bőr hamvas, őszibarackhoz hasonló, bársonyos és feszes lesz. Az érett- vízhiányos bőr kezelésére és a problémás túl zsíros bőr kezelésére is egyaránt ajánlott.  

Kúraszerű alakalmazása során hihetetlen látványos eredmény érhető el, már egy kezelés után is érezhető hatása! – emeli az arc és a nyak izmainak tónusát – a bőr kötőszövetét tömöríti, rugalmasítja – a nyirokerek szállító munkáját aktiválja – a bőr felszívó szerepét jelentősen növeli – a bőr legkissebb molekula szintjéig hat.

 A kezelés 40 perc 8500Ft

Éld át a luxust és érezd magad igazi hercegnőnek!

Gold Moire Aranykezelés-  Az egyetlen 24 karátos arany ampullával végzett kezelés

Ma a kozmetikában az arany a sláger, nem ok nélkül. Az arany aktív hatást fejt ki a ráncokkal szemben, minden bőrtípusnál alkalmazható, és hatása azonnal látható.

bio_face_lifting_02_kepMinden bőrtípusnál alkalmazható és a hatása azonnal látható Igen aktív, erős hatású, valódi 24 karátos arany lapocskák Természetesen töltött ionként számos, a sejt belsejében lezajló folyamatra hatással van. Az arany erősíti a a bőr vérellátását. Az elhalt sejtek gyorsabban kijutnak a bőrfelületre, abőr azonnal feszesebb lesz. Az arany mind kívülről, mind belülről tisztítja a bőrt. A bőr belsejében a mikrofinom aranypor a lerakódásokat és az agresszív molekulákat gyorsan apróra csiszolja, így a ballasztanyag gyorsabban kiürülhet. A Gold Moire termékek allantoint tartalmaznak, ami a vérellátást fokozza. Az aranyport aloe hydro zselébe dolgozták be, mely, nem tartalmaz zsírt. A felhordás során a bőrt kellemes hűsítő hatás éri, feszessé, simává válik. Referencia szalonunkban egy speciális, luxus arany kezelést alkalmazunk, mely minden bőrtípusra alkalmazható. Már az alkalmazás első napjától gyorsuló tendenciával javul a bőrkép. A kezelés hatását fokozhatjuk a Gold Moire luxus otthoni arcápoló családdal. Az egyetlen valódi 24 karátos arany ampullával végzett kezelés, melynél 10 ml arany serumot és hydrogélt viszünk be a bőrbe mikromolekuláris nagyságban.

A kezelés 75 perces  19.500Ft

 

bio_face_lifting_03_kep

 

Oxygen terápia- a bőr fellélegzik

Legnépszerűbb kezelésünk, mellyel nem csak látványos, de tartós eredményt érhetünk el.

bio_face_lifting_05_kepA mélynyomású oxigén terápia kezelés során vitaminokkal, 49 féle ásványi anyaggal dúsított mikrofinomságú oxigént juttatunk a bőrbe, így az szabályosan fellélegzik.

Azonnal észlelhető a jelentős változás: a bőr feszes, élettel teli lesz, ezért a mélynyomású oxigén terápia minden bőrtípusra javasolt. Az oxigén felelős a létfenntartásunkért, sejtjeink működéséért.

A hiányos oxigénellátás az oka majdnem minden esetben az elégtelen vérkeringésnek és tápanyagellátásnak.

Az oxigén javítja a vérkeringést, elősegíti a kollagén képződést és javítja a bőr rugalmasságát. Csökken a mitesszerek, a pattanások száma és a hatására kisimulnak a ráncok. Egy kezelés által éveket fiatalodhat, arcbőre szinte teljesen kicserélődik.

Hatóanyagai: Aloe vera, mandula olaj, grapefruit, feketegyökér, hawaii-gyömbér, kamilla, zöld menta, levendula, C és E vitamin, enzimek. Ásványi anyagok: magnézium, foszfor, kobalt, bárium, ezüst, nátrium, vas, kalcium, bór, arany, vanádium.

A kezelés 90  perces 19.500Ft

 

A.C.E. MASZK  Kezelés – atom hatóanyag bomba a legérzékenyebb bőr számára is

Az A.C.E. –szisztéma a legújabb kutatások eredménye.bio_face_lifting_04_kep

Minél több sejtünk veszíti el osztódóképességét, annál vékonyabb lesz a bőrünk, ez a bőr öregedése, a kor gyújtózsinorja!

Az A.C.E. kúra alomannát tartalmaz, ez a poliszaharid gyorsan és igen aktívan hat a bőr mélyebb rétegeiben, pontosan ott ahol abőr öregedési folyamatai elkezdődnek. Pótolja az elveszített ásványi anyagokat és optimalizálja a bőr

nedvességtartalmát. A – Aloe Polymannan, mely hatást gyakorol a sejtek élettartamát meghatározó telomerre. Ha a telomer környezete méregtelenítve van, a sejtek sokkal életképesebbek, aktívabbak. C – Magas C-vitamin tartalom, melynek segítségével a bőr védekezőképessége növekszik.

E – Magas E-vitamin tartalom, mely a szabad radikálisok elleni védelem stabil eszköze. A kezelés során olyan  mennyiségű vitamint és hatóanyagot juttatunk a bőrbe, hogy a 60 perces kezelés végére a bőr tökéletesen kisimult és életteli lesz. A kezelés tökéletes egy gyors regenerálódásra, hiszen olyan szép lesz a bőrünk, mintha szunyókáltunk volna néhány plusz órát.

A kezelés 60 perces 19.500Ft

 

Jelentkezz be kozmetikai kezeléseinkre szalonjaink elérhetőségein vagy online:

gomb4 (1)

Kapcsolat


PESTSZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST

1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

 

 


BUDASZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA

1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

ugrás fel