Kezdőoldal / Trend / Bringázz stílusosan!

Bringázz stílusosan!

Bringázz stílusosan!

Ha te is az egészséges élet híve vagy, biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy a hajad nem mindig áll tökéletesen egy rohanós reggelen… A bukósisak a városban elengedhetetlen, na de ha a fejed nagy részét valami fedi, hogy legyen szuper a hajad? Mutatunk pár ötletet, hogyan legyen a frizurád akkor is szép, ha két keréken érkezel a munkába.

Egy kis csavar a kontyon

A fejed teteje ki van zárva, így a legfontosabb rész most a tarkód. Ha szereted az egyszerűséget, de azért nem akarod mindig lófarokba kötni a hajad, csavarj rajta egyet. Egy kis mini csavart konty a tarkód felett egyszerre nyújthat üzleties és sportos megjelenést is.

elle.com csavart konty után

Dobd fel egy kis fonattal

Ha nem akarod összefogni a hajad, arra is van egy megoldásunk. Nagyon egyszerű a dolog. A hajad mindkét szélén válassz el egy-egy vastagabb tincset. Fond be őket, majd az ellentétes irányba tűzd át. Előtte érdemes a bukósisakot rápróbálnod és addig próbálgatni a fonások magasságát, amíg nem érzed kényelmesnek.

bici1

Oldalt az igazi

Egyre divatosabb manapság, hogy nem középre, hanem oldalra gumizzák össze a lányok a hajukat. Ezt akár a biciklis sisakhoz is igazíthatod, de hogy ne legyen olyan egyhangú, tehetsz bele egy kis extrát. Mielőtt összegumiznád a hajad, válaszd ketté, és kezd el csavarni az egyik felét. Amint becsavartad, fogd hozzá a lófarkadhoz és rögzítsd egy kis hajgumival. A lófarkat akár kicsit be is hullámosíthatod de maradhat egyenes is.

Vidámság a hajad alján

Még mindig a csavaroknál maradunk, ugyanis ezzel a trükkel lehet a legegyszerűbben és a leggyorsabban feldobni egy sportos lány frizuráját. Válasz három részre a hajad, mindegyiket gumizd össze. Kezd el az egyiket csavarni addig, amíg a hajad tövéhez nem simul. Utána rögzítsd vagy egy hullámcsattal vagy egy pici hajgumival. Ismételd meg mindkét esetben, és egy bohókás, romantikus frizurával leszel gazdagabb!

mamabee csavar bekezdés után

Ha szeretnél mindennapi hajápolásodhoz tanácsokat kérni, jelentkezz be szakembereinkhez! Szalonjaink fodrászai egyéni hajformázási tanácsadással várnak, mely során megtanítják számodra, hogyan készítsd el otthon a leggyorsabban frizurádat! 

Egy jól vágott frizurával és néhány szakmai trükkel megkönnyítheted az életed! Jelentkezz most és vegyél részt profi tanácsadásunkon!

PESTSZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

 

BUDASZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

ugrás fel