Kezdőoldal / Beauty Academy / Color & Care – 1 napos hajszínváltoztatás és hajfestés oktatás

Color & Care – 1 napos hajszínváltoztatás és hajfestés oktatás

Color & Care - 1 napos hajszínváltoztatás és hajfestés oktatás

Color & Care – 1 napos hajszínváltoztatás és hajfestés oktatás

Legyél naprakész a legnépszerűbb festéstechnikák és legújabb trendek terén! Válj profi színszakértővé 1 napos fodrász továbbképzésünkön!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tematikus képzéseinken résztvevőink számára – ezért is lehetséges, hogy nálunk 1 nap alatt annyi tudást sajátíthatsz el, mint más helyeken 1 hónap alatt!

Készítsd el vendégeidnek a régóta vágyott hajszínét, tanuld meg a problémás festések menetét és titkait Color Expert szakértőnktől!

   Hajszínváltoztatás tanfolyamunk időpontja: szervezés alatt!    

15:00 – 16:00 – Intenzív elméleti oktatásunkon megismerheted a hajszínváltoztatás legfontosabb tudnivalóit. A színelmélettől kezdve a színek felvitelének technikáin át a legnagyobb kihívásokig! Az oktató fodrász: Dirner Enikő color expert  és szalon tréner.

16:00 – 16:20 – Szünet, résztvevőinknek finom ételeket és italokat biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

16:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás általunk biztosított hajmodelleken. Dirner Enikő bemutatja a hajszínezési technikákat, és a résztvevők modellen gyakorolják a tanultakat az oktató fodrász segítségével. Képzésünk workshopszerűen működik, egy modellen 2 tanuló dolgozik egyszerre, oktató fodrászunk minden egyes lépésnél segít majd, így a modell hajszíne garantáltan tökéletes lesz.

Színelmélet: Mit kell tudnod a tökéletes színkeveréshez és színválasztáshoz? Melyek a színharmóniák és színkontrasztok? Ismerd meg a teljes színkört és színkódokat, és használd munkád során profin!

Szőkítés roncsolás nélkül: Hogyan érj el gyönyörű hamvas árnyalatokat sötét színből is, anélkül, hogy károsítanád a hajat? A professzionális szőkítés titka anélkül, hogy a vendéged frizuráját roncsolódás fenyegetné!

Elrontott hajszínek javítása: Érdekel, hogyan egyenlíts ki egy foltos hajszínt? Vagy épp hogyan radírozz le egy nem megfelelő színt? Mindent a javításról úgy, hogy vendéged frizurájának egészségét is óvd!

Intenzív gyakorlati tudás: Általunk biztosított hajmodellen, az oktató fodrász teljes támogatásával gyakorolhatod a megszerzett tudást! Képzésünkön minden szükséges professzionális eszközt és anyagot biztosítunk résztvevőinknek!

Ha érdekel, hogyan érhetsz el gyönyörű és tartós színeket barnából vagy vörösből szőkébe, hogyan pigmentálhatsz vissza 11-es szőke színből csokibarnába, várunk szeretettel 1 napos intenzív hajszínváltoztatás oktatásunkon!

Vendégeid a legjobbat érdemlik: a tökéletes hajszínt és ápolást! Gyere el COLOR & CARE tanfolyamunkra!

  A tanfolyam ára: 49.900 Ft, mely tartalmazza:

Legfrissebb trendek szerinti elméleti és gyakorlati képzés profi Color Expert oktatóval

Résztvevőinknek minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk

Hajmodelleket, melyeken a résztvevők közösen gyakorolhatják a tanultakat oktató fodrászunk segítségével

Az oktatás teljes ideje alatt frissítőt biztosítunk résztvevőinknek!

3 nyelven kiállított diplomát a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről

Werk fotó-sorozatot az oktatásról

Ismerd meg Dirner Enikő Color Expertet és szalon trénert!

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Dirner Enikő mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Vendégei bizalommal fordulnak felé elrontott frizurájuk javításával, más helyen visszautasított kérések teljesítésével. Enikő szakértelmét referenciamunkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Látványos hajszínváltoztatások és szabadkezes technikájú festések terén a természetes szőke, karamell, csokoládé és burgundi színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Enikő specialitásai közé tartoznak. Enikő több csoportos ombre oktatás és egyéni fodrászképzés után, most a hajszínváltoztatások terén is képzi a jövő tehetséges fodrászait!

Enikő a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Az Esküvő Classic magazin fotózásain rendszerint olyan hírességek frizuráját készíti, mint Gelencsér Tímea vagy Bódizs Veronika szépségkirálynők.

Gyere el képzésünkre és tanulj meg Te is ilyen gyönyörű frizurákat készíteni!

Tanulóink mondták

Enikő iszonyatosan ért a színekhez, imádtam az oktatás minden percét. Eddig nem mertem elvállalni semmi kockázatosabb festést, de mostmár sokkal bátrabb leszek a vendégeim irányába is!

/J. Olga, Budapest/

A legjobban a sötét haj felvilágosítása érdekelt, és a szőkítés. Úgy jöttem ide, hogyha ezeket megtanulom, megértem, már elégedett leszek. Ennél sokkal de sokkal többet kaptam, úgyhogy köszönöm! Mindenképp visszatérek majd más oktatásra is!

/Sz. Petra, Keszthely/

Festések terén nagyon kezdő voltam eddig, nem is mertem vállalni rizikósabb kéréseket. Enikő végre rendet rakott a színkódokkal is a fejemben 🙂 Nagyon élveztem a Szabó Imre szalonok oktatását!

/B. Márk, Csömör/

Kötelező minden fodrásznak, aki tényleg elismert akar lenni a szakmájában. Én az akarok lenni!

/N. Vivien, Hódmezővásárhely/

Nézd meg, hogyan készülnek Budapest legszebb frizurái!

Jelentkezz 1 napos hajszínváltoztató képzésünkre, és 1 napon belül e-mailben küldjük a további információkat!

Töltsd ki űrlapunkat:

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel