Kezdőoldal / Csomag / Balogh Ádám

Balogh Ádám

Balogh Ádám

A kihívások mindig inspiráltak! Már kisgyermekként is olyan szakmáról álmodoztam, ahol alkothatok, ahol a bennem rejlő kreativitásomat kiélhetem, amiben önmagam lehetek. Ezért szakmám egyben a  szenvedélyem is lett!

Fontos, hogy vendégeim számára maximálisan tudjam nyújtani, amit szeretnének, vagy aki épp tanácstalan, annak egy pontosan hozzá illő frizurát tudjak alkotni. Látni azt, ahogy a Vendégeim boldogan lépnek ki az ajtón, majd elégedetten térnek vissza, számomra ez az örök cél!

Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzésekkel fejlesztem. Kizárólag professzionális eszközökkel és termékekkel dolgozom, mert számomra a tökéletes haj nem csak egy napra szól!

Legyen szó a legújabb festési trendekről vagy a legmodernebb vágási technikáról, hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz, mert az életem a szakmám és a szakmám a hobbim 😉

Szakmai továbbképzéseimre várom azok jelentkezését aki szeretnének vágási és festési technikákban fejlődni és szeretnék a legújabb trendek szerinti frizurákat elkészíteni. Néhány hetes vagy akár több hónapos képzésemre jelentkezel nem fogsz csalódni

Várlak szeretettel budai szalonunkba!

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel