Kezdőoldal / Csomag / Baran Barbara

Baran Barbara

Baran Barbara

Baran Barbara vagyok a pesti szalon top stylist fodrásza.  Több éve tanulok és dolgozom Szabó Imre mesterfodrász mellett a pesti szalonban. Az évek során mind a vágások, mind a festések terén sikerült elsajátítani a tanultakat. A precíz és pontos munka mellett nagyon fontos számomra, hogy vendégeim  arckarakterüknek és egyéniségüknek megfelelő frizurával távozzanak boldogan, és ezért minden alkalommal maximális odaadással végzem a munkám. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, legújabb technikák elsajátítását és a szemelyre szabott hajápolási tanácsadást. Nagyon sok szeretettel várom vendégeimet! 

Várlak szeretettel pesti szalonunkban!

Kedvenc termékem

“Sok vendégem panaszkodik, hogy a haja száraz, töredezett, és lassan nő. Ilyenkor mindig beszélek nekik az otthoni hajápolás fontosságáról és arról, hogy a hajszerkezetüknek megfelelő samponokat kell használniuk, hogy hajuk egészséges legyen. Én a Kérastase Nutritive termékeket ajánlom azoknak, akik a száraz és töredezett hajukkal küzdenek. Ez a termékcsalád képes arra, hogy a hajszálakat feltöltse értékes vitaminokkal, mélyen tápláljon, és ezáltal intenzív hatást érjen el.”

Változz át velem

“Rajongsz a természetességért? Fontos neked a környezeted és az, hogy organikus termékekkel ápold a hajad? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor jelentkezz be hozzám és kérd az Organikus hajregeneráló csomagot. A csomag tartalmaz egy hajdiagnózist, hajregenerálást, hajvágást, stylingot és tanácsadást. Gyere el hozzám, és alakulj át velem!” 

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel