Kezdőoldal / Csomag / Blanaru Natália

Blanaru Natália

Blanaru Natália

Szabó Imre Hair&Beauty legújabb tagjaként erősítem a pesti szalont. Szakmámat 2015-ben kezdtem el, azóta is folyamatosan képzem magam, és fejlesztem tudásomat, képzésekre járok.

Erősségem alkalmi frizurák elkészítése, esküvői és verseny kontyok. Mielőtt beleszerettem a fodrászat szépségeibe, sikeresen elsajátítottam az alkalmi sminkek elkészítését, így szívesen várom leendő vendégeimet, menyasszonyaimat egy teljes körű átváltozásra. Munkámra precíz, és figyelmes vagyok, vendégeimből igyekszem a lehető legtöbbet kihozni. Szívesen várom az ombre balayage szerelmeseit is, hiszen az évek alatt óriási divattá vált színköltemény az én szívembe is belopta magát.

Várlak szeretettel pesti szalonunkba!

Változz át velem

“Szeretsz stílusos lenni? Fontos számodra, hogy mindig az aktuális trendekhez illő legyen a hajfazonod? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor rakd le a voksod a “Légy te is stílusos” szépségcsomag mellett. Elkészítem neked a hozzád legjobban illő frizurát, egy tanácsadást és hajdiagnózist is biztosítok számodra. Kérj időpontot hozzám.” 

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel