Kezdőoldal / Csomag / Dirner Enikő

Dirner Enikő

Dirner Enikő

2005 óta vagyok fodrász. Tanulóéveimtől kezdve versenyfodrászként teltek éveim, a sok igyekezet és gyakorlat meghozta gyümölcsét, így szinte minden alkalommal díjjal távozhattam a versenyekről.

Ennek köszönhetően lehetőségem nyílt kiváló fodrászmesterek mellett dolgozni, tanulni. Folyamatos továbbképzéseken vettem/veszek részt. Így kerültem végül Szabó Imre mesterfodrász és Csapata mellé. Éveim alatt igyekeztem elsajátítani a legújabb trendeket, amit a mai napig figyelemmel kísérek.

Mint minden fodrász szívéhez az enyémhez is közelebb állnak bizonyos területek, tevékenységek. Erősségem a férfi divat-hajvágás, a festések – ombre-balayage és természetesen a női divat-hajvágás, illetve az extrém frizurák elkészítése és a személyre szabott hajápolási-termék szaktanácsadás.

Enikő pesti szalonunk oktató fodrászaként sok szeretettel várja tanulóit, akik festési és vágási technikákból szeretnének fejlődni!

Várlak szeretettel pesti szalonunkban! 

Kedvenc termékem

“Az Extentioniste sok nő mindennapos problémáját megoldja, sőt valóra is váltja álmaikat. A hajnövesztés gyakran kihívást jelent, túl sok vegyianyaggal találkozik a hajunk, nem gondoskodunk megfelelően egészségéről. Az Extentioniste ez ellen lép fel: erősíti a hajat és serkenti a hajnövesztést. A legtöbb vendégem haját vele ápolom, és nagyon elégedettek ők is és én is az eredménnyel. Otthoni használatra is kiváló ez a termékcsalád!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról! 

facebook
instagram

ugrás fel