Kezdőoldal / Csomag / Futó Zsuzsi

Futó Zsuzsi

Futó Zsuzsi

Fodrász tanulóként kezdtem pályafutásomat a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában. Miért választottam ezt a fodrász szalont? Mert a legjobbaktól akartam tanulni. Tanulóként folyamatosan fejlődhettem Szabó Imre mesterfodrász és profi szalon trénerei mellett.

Vágás és festéstechnikák terén mindig a legújabb trendekkel ismerkedhettem meg. Immár color expert és stylist fodrászként erősítem a Szabó Imre szalonok csapatát, munkámat vendég-orientáltan, maximális tudásommal látom el. Hiszek abban, hogy a szakma iránti elhivatottság, a minőségi technika és a vendégek tisztelete segíti, hogy a legnagyobbak közé emelkedhessek a hazai fodrász ranglétrán.

Várlak szeretettel budai szalonunkba!

Oxigénterápia kezelés

“Rengetegen küzdenek olyan fejbőrproblémákkal, melyekre azt hiszik, nincs megoldás, pedig van! Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelések minden alkalmával látványos javulást érhetünk el, legyen a probléma a haj zsírosodása, fejbőrallergia, vagy hajhullás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és szeretné felvenni a harcot egy szebb és egészséges hajkorona eléréséért.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel