Kezdőoldal / Csomag / Kármán Beáta

Kármán Beáta

Kármán Beáta

10 éve dolgozom fodrászként. Gyermekkoromban döntöttem el, hogy ha felnövök fodrászként szeretnék dolgozni, mert sajnos nekem sem voltak jó élményeim akkoriban a fodrászokkal. Sokszor sírva jöttem el, mert a végeredmény sosem volt az, amit elképzeltem: vagy rövidebb lett sokkal vagy teljesen máshogy készült el a frizurám, mint ahogy megbeszéltük. Akkor elhatároztam, hogy tőlem sosem fog senki elégedetlenül vagy sírva távozni.

Erősségeim a hétköznapi hajviseletek, legyen szó vágásról, szárításról, festésről vagy melírról. Számomra fontos, hogy mindenki elégedett mosollyal az arcán távozzon. Ezért rendszeresen veszek részt továbbképzéseken. A munkám során mindig egyénileg, személyre szabottan alakítom ki a végső frizurát, illetve az otthoni ápolást is ez alapján tanácsolom! Ha már nem akarsz tovább keresgélni a megfelelő szakember után, akkor Várlak Téged sok szeretettel a Szabó Imre pesti szalonjában, hogy együtt megalkossuk azt, amire vágysz!

Bea, pesti szalonunk oktató fodrászaként sok szeretettel várja tanulóit, akik festési és vágási technikákból szeretnének fejlődni!

Várlak szeretettel pesti szalonunkban!

Oxigénterápia kezelés 

“Nagyon sok vendég fordult hozzám segíségért haj- és/vagy fejbőrproblémával, ez volt az utolsó reményük, hogy újra egészséges hajuk lehessen. Évek óta kezelem a problémás fejbőrű vendégeket oxigénterápiával, és alkalomról alkalomra látom a javulást, és a megkönnyebbülést vendégeim arcán. A kezelés 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, és lényege, hogy vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a fejbőrbe tiszta oxigén segítségével. Kockázatmentes és hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Mindenkinek ajánlom, aki bármilyen haj- vagy fejbőrproblémával küzd, vagy esetleg ezek megelőzéséért szeretne tenni.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel