Kezdőoldal / Csomag / Kuvik Erika

Kuvik Erika

Kuvik Erika

A Szabó Imre hair & beauty budai szalonjában dolgozom stylist fodrászként és hajgyógyászként. Kajtár Nóra mellett tanultam az elmúlt két évben technikuskénk, többek között neki és a mester úrnak, Szabó Imrének köszönhetem mindazt a tudást, amit elsajátítottam.

Gyerekkorom óta érdekelt a szépségipar ezen ágazata és megtisztelőnek tartom, hogy itt dolgozhatok. Csodaszép festésekkel és pontos vágásokkal várom női- férfi és gyermek vendégeimet.

Oxigénterápia kezelés

“Ahhoz, hogy valakinek egészséges, dús, életteli haja legyen, a fejbőrének is annak kell lennie. Csakhogy a sok negatív lelki és környezeti hatás, illetve a kozmetikumokban található vegyianyagok miatt a fejbőr nagyon sok káros tényezőnek van kitéve. Azért kezdtem el hajgyógyászként dolgozni, mert nagyon sok esettel találkoztam, amikor vendégeim különféle fejbőrbetegségekkel küzdöttek vagy nagyon erősen hullt a hajuk, és tanácstalanul álltak a probléma előtt. Az oxigénterápia természetes hatóanyagokkal tölti fel a fejbőrt, aminek köszönhetően újra aktívan kezdenek el működni a hajhagymák. Örömmel tölt el látni az örömöt és megkönnyebbülést a vendégeim arcán, hogy van remény a problémáik orvoslására.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel