Kezdőoldal / Csomag / Müller Emese

Müller Emese

Müller Emese

Tanulmányaimat Szabó Imre kezei alatt kezdtem, és azóta is vagyok olyan szerencsés, hogy nap mint nap tanulhatok tőle.

Számomra fontos a képzés és fejlődés, ha tehetem, próbálom elsajátítani az új hajvágási és festési technikákat, trendeket. Kedvenceim között szerepel a balayage ombre, fiatalos formák és esküvői kontyok.

Már számos fotózáson részt vettem, ami lehetőséget ad kizökkenni a hétköznapokból és más nézőpontból látni a szakmám.

Szalonjainkban mindig vidám a hangulat, így hálás vagyok, hogy nap mint nap azt csinálhatom, amit szeretek, és jól érezhetem magam a vendégekkel és kollégáimmal.

Emese oktatófodrászként várja tanulóit, akik a legújabb festési, vágási, esküvői frizura trendeket szeretnének tanulni.

Várlak szeretettel budai szalonunkban! 

Kedvenc termékem

“Minden hajtípus másfajta ápolást érdemel. Azoknak a vendégeimnek, akiknek szőkített haja van a Kérastase Blond Absolu termékeket ajánlom. A szőke hajamra én is ezt a termékcsaládot használom, mivel véd a besárgulástól, színvesztéstől, és a hyaluronsavnak köszönhetően táplálja a festett és igénybe vett hajat! Fontos, hogy az otthoni hajápolás során figyelembe vegyük hajunk igényeit és annak megfelelően ápoljuk azt.”

Változz át velem

“Vágysz egy kis törődésre és kényeztetésre? Akkor ne habozz jelentkezz be és kérd a Kérastase luxus hajvágó csomagot! A csomag tartalmaz egy hajdiagnózist, hajregenerálást, hajvágást, stylingot és tanácsadást. Gyere el hozzám, mert a jó hangulat, a haj és lélek regenerálódása garantált.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról! 

facebook
instagram

ugrás fel