Kezdőoldal / Csomag / Patonai Éva

Patonai Éva

Patonai Éva

Mindig is érdekelt a szépségipar, szeretem a szép, aprólékos, precíz munkát. Szeretem a szakmám, amivel ki tudom élni a kreativitásomat, a fantáziámat, akár egy ombre festésben vagy egy gyönyörű alkalmi frizurában. Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász és kiváló oktatóm Négyesi Emilia.

Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.

Várlak szeretettel pesti szalonunkba!

Kedvenc termékem

“Vendégeim gyakran kérdezik tőlem, hogy milyen termékeket használjanak, hogy hajuk, hosszú, dús és egészséges legyen. Én ilyenkor mindig a Kérastase Extentioniste hajnövesztő termékcsaládot szoktam ajánlani. Az Extentioniste termékek amellett, hogy az egészséges hajnövekedésben nyújtanak segítséget, serkentik a hajhagymát ezáltal védelmet biztosít a hajvégek töredezése ellen. Megerősítik a haj belső szerkezetét és tökéletesen helyreállítja a hajszálak egészségét.”

Változz át velem

“Unod már a meglévő stílusod? Szeretnél teljesen átalakulni, viszont nem tudod, hogyan vágj bele? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor rakd le a voksod a Color&Cut szépségcsomagom mellett. Elkészítem neked a hozzád legjobban illő frizurát, egy tanácsadást és hajdiagnózist is biztosítok számodra. Emellett sminktanácsadásra is van lehetőséged.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel