Kezdőoldal / Csomag / Rikter Máté

Rikter Máté

Rikter Máté
MASTER STYLIST FODRÁSZ, OMBRE ARTIST, ESKÜVŐI FRIZURA STYLIST, HAJHOSSZABBÍTÓ SZAKEMBER, OKTATÓ FODRÁSZ

Közel 10 éve dolgozom fodrászként, melyből nagy örömömre, 6 évet már a budai Szabó Imre Szalonban tölthettem. Ez idő alatt rengeteg új vágási és festési technikát sajátíthattam el mind a mestereimtől, mind pedig a kollégáimtól.

A Szalon Color Expert fodrászaként szívesen készítek copacabana, ombre vagy balayage ombre hajakat is a megszokott festések és melírok mellett. A különböző festések, valamint vágások mellett Esküvői Frizura Stylistként szívesen készítek alkalmi, menyasszonyi frizurákat nem csupán a Nagy napra, de fotózásokra is. Mindezek mellett nemcsak a hajak „megrövidítésével”, de hosszabbításával is foglalkozom. Legyen szó akár a haj hosszabbításról vagy csak a dúsításról, bizalommal fordulj hozzám!

Női vendégeim mellett igyekszem férfi vendégeim igényeit is kielégíteni a legújabb – egyénre szabott – férfi trend vágásokkal.

Ha szeretnél akár egy igazán vagány vagy éppen visszafogottabb, de trendi és könnyen elkészíthető frizurát magadnak, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni hozzám, a budai Szalonba.

Várlak szeretettel!

Ízelítő Rikter Máté saját munkáiból
rikter máté

Balayage ombre oktatás

“Szeretnél naprakész lenni a legújabb trendek terén, és szeretnéd elsajátítani a legmodernebb technikákat? Teljes körű szakmai továbbképzésünk keretén belül a természetes szőke és karamell árnyalatok színkeverése és festése mellett a trendi pasztell színekre is kitérek. A legújabb festés és színtrendek szerint szépítem vendégeim frizuráját, akik közül Horváth Éva szépségkirálynőt, Kocsis Korinna modellt és szépségkirálynőt, Mahó Andrea színművésznőt és Mádai Vivien műsorvezetőt köszönthetem rendszeresen szalonunkban. ”

rikter máté

Kedvenc termékem

“A vendégeimnek mindig megemlítem, hogy az UV fény elleni védelem nem csak a bőr, de a haj esetén is nagyon fontos. A Kérastase Soleil termékek segítenek a hajunknak védelmet nyújtani a káros UV sugárzások, a sós és klóros víz ellen. A hajad megérdemli a megfelelő fényvédő ápolást, ami nemcsak a nyári időszakban, hanem az év többi szakaszában is elengedhetetlen.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel