Kezdőoldal / Csomag / Rikter Máté

Rikter Máté

Rikter Máté

Közel 10 éve dolgozom fodrászként, melyből, nagy örömömre, 6 évet már a budai Szabó Imre Szalonban tölthettem! Ez idő alatt rengeteg új vágási és festési technikát sajátíthattam el mind a mestereimtől, mind pedig a kollégáimtól!

A Szalon Color Expert fodrászaként szívesen készítek copacabana, ombre vagy balayage ombre hajakat is a megszokott festések és melírok mellett! A különböző festések valamint vágások mellett Esküvői Frizura Stylistként szívesen készítek alkalmi, menyasszonyi frizurákat nem csupán a Nagy napra, de fotózásokra is! Mindezek mellett nemcsak a hajak „megrövidítésével”, de hosszabbításával is foglalkozom. Legyen szó akár a haj hosszabbításról vagy csak a dúsításról, bizalommal fordulj hozzám!

Női vendégeim mellett igyekszem férfi vendégeim igényeit is kielégíteni a legújabb – egyénre szabott – férfi trend vágásokkal!

Ha szeretnél akár egy igazán vagány vagy éppen visszafogottabb, de trendi és könnyen elkészíthető frizurát magadnak, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni hozzám, a budai Szalonba. Várlak szeretettel!

Egyéni és csoportos fodrászképzéseket tartok, melyekre nemcsak Magyarországról, de a határmenti országokból is érkeznek tanulóim. Ha szeretnél Te is rész venni képzéseimen kövesd oktatási csoportunkat a facebookon!

Várlak szeretettel budai szalonunkba!

Kedvenc termékem

“A vendégeimnek mindig megemlítem, hogy az UV fény elleni védelem nem csak a bőr esetén hanem a haj esetén is nagyon fontos. A Kérastase Soleil termékek segítenek a hajunknak védelmet nyújtani a káros UV sugárzások ellen, a sós és klóros víz ellen. A hajad megérdemli a megfelelő fényvédő ápolást nemcsak a nyári időszakban hanem az év többi szakaszában is elengedhetetlen.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel