Kezdőoldal / Csomag / Szabó Balázs

Szabó Balázs

Szabó Balázs

Balázs szalonjaink oktatási és karrier program vezetőjeként sok szeretettel várja a tanulni és fejlődni vágyó fodrászokat és  természetesen új és régi vendégeit is!

“Megtanítom számodra, hogy minimális munkával elkészítsd a tökéletes frizurádat” – ez több, mint 2 évtizedes pályafutásom mottója. Ennek motorja a stílus és a ‘szakmaszerelem’.

Ismerd meg hajad adottságaid, és fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket. Eddigi pályám alatt ezerféle kihívással álltam szemben, és minden esetből a legjobbat igyekeztem kihozni. Mindig arra törekedtem, hogy megértessem a vendégekkel: nem lehet ‘erőszakkal’ megoldani egy-egy hajproblémát – hiszen egy ilyen művelettel csak még többet árthatnak a hajuknak.

Minden haj más és más típusú, másfajta kezelést, másfajta termékeket és eszközöket, másfajta gondozást kíván. Ennek a megfelelő – és hajbarát! – megoldásnak a megfejtésében segítettem és segítem a mai napig a vendégeimet. Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy ennek az igyekezetnek meg is van az eredménye: ha kímélik a hajat, az meg fogja hálálni, és persze vendég is elégedettebb!

Balázs budai szalonunk oktató fodrászaként sok szeretettel várja tanulóit! 

Várlak szeretettel budai szalonunkban!

Változz át velem

“Szereted ha a frizurád a hétköznapok során is tökéletes? Akkor válaszd a “Legyél a saját fodrászod” csomagomat! A csomag tartalmaz: hajdiagnózist, hajregenerálást, hajvágást, stylingot és tanácsadást. Jelentkezz be hozzám és én megmutatom, hogyan tudsz ragyogni a hétköznapokon is, megtanítom, hogyan készítsd el a stílusodhoz illő frizurát gyorsan és könnyedén Segítek, hogy az eszközöket, megfelelően használd, mik azok a mozdulatok, amik garantálják, hogy hajad olyan legyen általad mintha egy szépségszalonból léptél volna ki.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel