Kezdőoldal / Csomag / Váczi Krisztián

Váczi Krisztián

Váczi Krisztián

Végzős fodrász tanulókét kezdtem a pályafutásom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában. Már gyermekkoromtól kezdve érdekelt a fodrászat, főleg a borbély szakma ,a borotválás, a tökéletes átmenetek készítése a férfi hajakba, de ahogy elkezdtem az iskolát és egyre többet tanultam, a női hajvágások és festési trendek is kedvenceim közé kerültek, ma már elégedett vendégeim százait szépítem a Szabó Imre Szalonok fodrászaként.

A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban – a legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási és festési divattal kápráztathassam el a vendégeket.

Vendégeim elégedettsége mellett fontos mesterem, Szabó Imre visszajelzése, akinek folyamatos támogatásával büszkén viselem a Szabó Imre Hair & Beauty feliratot.

Várlak szeretettel pesti szalonunkban!

Oxigénterápia kezelés

“Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.”

Változz át velem

“Szereted a szépségrituálékat? Unod már a meglévő stílusod? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor jelentkezz be hozzám és kérd a Color&Cut csomagot. A csomag tartalmaz egy hajdiagnózist, hajregenerálást, hajvágást, stylingot és tanácsadást. Gyere el hozzám, és alakulj át velem!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel