Kezdőoldal / Csomag / Varga Szabolcs

Varga Szabolcs

Varga Szabolcs

Lassan 6 éve kezdtem el munkámat tanulóként a Szabó Imre szalonokban, mialatt nagyon sokat tanulhattam Szabó Imre mesterfodrásztól és kiváló szakembereitől.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Ezért a szakmai továbbképzéseknek is fontos része van a munkámban , melyek által a legújabb divatvágásokat, festékeket tudom alkalmazni, hogy a vendégeim mindig elégedetten távozhassanak az üzletből.

A női frizurák mellett nagy kedvencem a férfi divat hajvágás, hiszen a férfiaknak is fontos a jó megjelenés a mindennapokban. Emellett egyedüliként foglalkozom hajtetoválással, szakáll formázással és borotválással is! Két éve bővítettem szolgáltatásaimat hajgyógyászattal, mely mindig nagyon közel állt hozzám. Vendégeimet a divatos frizurán kívül fejbőr és hajgyógyászati vizsálattal és kezelésekkel várom.

Szabolcs budai szalonunk oktató fodrászaként sok szeretettel várja tanulóit, akik festési és vágási technikákból szeretnének fejlődni!

Várlak szeretettel budai szalonunkban!

Oxigénterápia kezelés

“Évek óta dolgozom hajgyógyászként, és számtalan vendégem haj- és fejbőrproblémáit kezeltem sikeresen az oxigénterápiával. A fodrászat mellett hivatásomnak tekintem, hogy segítsek vendégeimnek visszaszerezni hajuk és fejbőrük egészségét, amelyben az oxigénterápia nyújt támaszt. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy fejbőrünk megfelelő mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson, hiszen ez az alapja a hajhagymák aktív működésének. A fejbőr tápanyagellátásán dolgozik az oxigénterápia, és az immunrendszer erősítése révén kezeli a problémákat. Fordulj hozzám bizalommal, és vessünk véget együtt kellemetlen tüneteidnek!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel