Kezdőoldal / BLOG / David Beckham haj evolúciója

David Beckham haj evolúciója

David Beckham haj evolúciója

David Beckham haj evolúciója

Beckham igencsak hírhedt a fodrászat világában, bárkin felülkerekedik, ha a frizura változtatásáról van szó. A 2012-es olimpiai labdarúgó, legyen szó a focipályáról vagy a magánéletről egymás után váltogatta hajviseletét. 1993-tól próbáltuk végig követni David Beckham haj evolúcióját, mely során találkozhatunk igencsak merész döntésekkel is. Legnagyobb sikerét divatdiktátorként a 2002-es Mohawk stílusú (Beckham-frizura) sérójának köszönhette, mely fiatalok ezreit bolondította meg. Az angol középpályást láthattuk tar focistaként, hosszú szőke hajjal, afro fonatot viselve, sőt még kihidrogénezett tincsekkel is. Habár a futball-csillag már visszavonult, a pop-kultúrában továbbra is közkedvelt személy, lássuk, hogyan változtatta haját kaméleonként az évek során!

A klasszikus 90-es évek

A Manchester United fiatal bajnoka épp serdülőkorát élte, amikor összejött Victoria Adams-el (Spice Girls). A díva azonnal bevezette Beckham-et az akkori trendek világába. A 90-es években a Backstreet Boys-fiúbanda vitte a prímet a frizurát illetően. A szőke, félhosszú, zselézett haj nagy sikerrel tarolt a sztárok világában, többek között olyan sármos szívtiprók, mint Leo( DiCaprio) és Dj Tanner is beállt a sorba. Beck már akkoriban is keresett címlapsztár volt, első profi fotózását a Sky Magazinnak köszönhette, 1997-ben, ahol őt is szőke, zselével belőtt hajjal láthattuk.

David Beckham haj evolucioja

2000-es évek korszaka

A 25 év körüli futballista karrierje egyre feljebb és feljebb szárnyalt. Nem sokáig marad meg a jófiús-image, kecskeszakáll, mohikán stílus és fülbevaló. Nem sokkal később leborotválta frizuráját a Man United főnökének kérésére, mely talán nem is volt olyan nagy baj, hisz valljuk be, ez a stílus pont azon kevesek közé tartozott, mely egyáltalán nem állt jól neki. Szerencsére a tar viselet sem tartott sokáig sztárunk életében.

David Beckham haj evolucioja

A 2002-es világbajnokságra ismét egy új arculattal rukkolt elő. Itt kezdődött el igazán a focista divatdiktátor karrierje. A Mohawk, másnéven Beckham-stílus robbanásszerűen tört be a fodrászat világába. Az alaposan beállított kakastaréj, oldalra fésülve, hidrogénezett végű tincsekkel kombinálva hihetetlen trendet teremtett a 2000-es évek elején. Fiúk és férfiak ezrei keresték fel fodrászukat, hogy a közkedvelt és David Beckham haj volt mindenki választása.

David Beckham haj evolucioja

Októberre David vállig érőre növesztette haját. Bajnokunk 2003 májusában az afro frizurát is felavatta egy dél-afrikai túra hatására, ahol az államelnökkel, Nelson Mandel-el találkozott. Ezt követően jött a lófarok és a hajráf. David persze nem sokáig viselte hajkoronáját, 2004-ben ismét előrukkolt a nullás géppel. Egy év se telt el és újra copf és borosta jellemezte Beckham-et.

David Beckham haj evolucioja

Beckham napjainkban

2006-ra lazábbra vette stílusát, semmi extrém fazon. 2008-ra visszatért eredeti hajszínéhez, , egy átlagos, de trendi frizurával. Az angol középpályás innentől kezdve egy stílusikon és persze menő focista volt, kifinomult és elegáns hajviselettel. Ezt a stílusú frizurát többféleképpen is lehet hordani, alkalomhoz illően.

David Beckham haj evolucioja

David Beckham ismert gyakori arculatváltásairól, karrierje kezdetétől hajstílusa számtalan átalakuláson ment keresztül. Abban egyetértünk, hogy a legtöbb hajviselet remekül állt a bajnok futballistának. Azonban azt még Beck is beismeri, hogy a hajfonat és a tar haj nem volt a legjobb választás, annak ellenére, hogy a monumentális átalakulás jól esett neki. 

Te is megtaláltad kedvencedet David Beckham hajstílusai között? A legtöbbel biztosan nem lőhetsz mellé, mi most leginkább mai, kifinomult frizuráját ajánljuk! Látogass el szalonjaink egyikébe és újítsd meg frizurádat akár Férfiaknak szánt csomagjaink egyikével! Szeretnéd, ha szakállad is tökéletesen állna? Már elérhetőek barber szolgáltatásaink is!

Szerző: Lutár Nikoletta

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel