Kezdőoldal / BLOG / Ékszertrendek 2017-ben – hangsúlyozd ki a szépséged!

Ékszertrendek 2017-ben – hangsúlyozd ki a szépséged!

Ékszertrendek 2017-ben - hangsúlyozd ki a szépséged!

Szerző: Czerman Réka

Ékszertrendek 2017-ben – hangsúlyozd ki a szépséged!

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a cipők és a táskák mellett a harmadik örök kedvenc, amely minden nő szívét elrabolta, nem más, mint az ékszerek. Az ékszertrendek 2017-ben bármelyik ruhadarabunkat feldobhatják, és pillanatok alatt elegáns, letisztult, vagy akár extrémebb külsőt is elérhetünk általuk.  Igaz, hogy még csak most fog beköszönteni a tél, de jó, ha előre gondolkodunk, és inspirálódunk, milyen ékszereket érdemes beszereznünk, hogy egy lépéssel a trendek előtt járjunk! Szeretnéd tudni, melyik ékszer trendek 2017-ben a befutók? Tarts velünk, előzd meg, és diktáld te a divatot!

Gyönyörű gyöngysorok

Anyukáink és nagyanyáink ékszeres dobozkájából sem hiányozhatott ez az időtálló és klasszikus darab, amellyel a letisztult megjelenés garantált. A megszokott fehérben ragyogó ékszert most maxi méretben is hódít, így a nagyobb daraboktól sem kell megijednünk. Ne csak a fehér árnyalataiban gondolkozzunk, próbáljuk ki a fekete, vagy ezüstös színt is, amellyel misztikus múzsává avanzsálhatunk. Az egészen hosszúra hagyott stílustól kezdve a minimalista megoldásokig válogathatunk, attól függően, milyen ruhával viseljük. Ha valami különlegeset szeretnél, próbáld ki a gyöngyökkel ellátott karperecet, amely egyedüli kiegészítőként is megállja a helyét egy szetten belül.

ekszertrendek 2017-benFelemás fülbevalók

Az eddig megszokott trendektől eltérően jövőre már teljesen új köntösben viselhetjük fülbevalóinkat.   Extrém és meghökkentő hatást érhetünk el, ha mixeljük a különböző stílusokat, és eltérünk a hagyományos formáktól. A kifutókat is uralta ez a megoldás, ahol az egyik fülben az egyszerűbb, míg a másikban a túldíszített, hangsúlyosabb párja található. Ha a hajunkkal is szeretnénk ráerősíteni erre a trendre, viseljük oldalra tűzött frizurával ezeket a fülbevalókat, így még jobban kihangsúlyozva a kontrasztot.  Fedezd hát fel merészen a felemás stílust!

ekszertrendek 2017-benBohém barokk

A barokk korszakra jellemző bonyolult mintákat, és túldíszítettséget jövőre sem kell mellőznünk, és hódolhatunk ennek a trendnek 2017-ben is. Az arany részletekkel ellátott fülbevalóktól kezdve, egészen a kövekkel és virágokkal kirakott nyakláncig sokszínű palettáról válogathatunk, hogy megtaláljuk kedvencünket. Érdemesebb ezeket a kiegészítőket egyszínű, egyszerűbb ruhadarabokkal viselni, hiszen már magukban is éppen elég feltűnőek. A sminkünket is ennek tükrében tervezzük meg, és a kevesebb néha több elvét kövessük, ha a bohém barokk stílus mellett tesszük le a voksunkat.

ekszertrendek 2017-benSzakíts a megszokottal – éljen a punk!

A punk ékszertrendekkel kihozhatod magunkból a lázadó, anarchista és kalandvágyó nőt, aki nem riad meg semmitől, és bármikor képes felrúgni a szabályokat. Bőr csatok, szalagok, vagy épp fém láncok? Mindegyik jöhet! És akár egyszerre több is. Ezekhez az ékszerekhez egyértelműen vagány outfit dukál, a bőrkabátot és a motoros csizmát ne felejtsd el felhúzni hozzájuk. Alexander Wang, Alexander McQueen és a Gucci divatházakat is megfertőzte a polgárpukkasztó új trend a Fashion Weeken. Ne habozz, a következő vásárlókörutad során szemezgess a punkosabb kiegészítők közül, és találd meg a kedvenc darabjaid!

ekszertrendek 2017-benMost, hogy már tudod, melyek lesznek a legmenőbb ékszer trendek 2017-ben, és megismerted az új stílusok jellemzőit, minden adott, hogy szépségedet a középpontba helyezd, és megtaláld a saját egyéniségedhez passzoló kiegészítőket. A felsoroltak közül bármelyik ékszerre is essen a választásod, nem lőhetsz mellé, és trenddiktáló lehetsz!

Azért, hogy ragyogásod kiteljesedjen, és jól érezd magad a bőrödben, elengedhetetlen a csodás frizura. Válaszd ki fodrászati szolgáltatásaink közül a neked legjobban tetszőt, és jelentkezz be hozzánk pesti vagy budai szalonunkba, ahol szakembereink igazi királynőként bánnak majd Veled!  

gombonline bejelentkezés Pest

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel