Kezdőoldal / BLOG / Esküvői smink trend 2018

Esküvői smink trend 2018

Esküvői smink trend 2018

Esküvői smink trend 2018

Idén az esküvői smink trend hívószava a letisztult, naturális szépség. Semmi műszempilla, hamis arckontúr, vagy túlzó, erőteljes szemsmink. Csak a hamisítatlan, természet adta vonások. A 2018-as smink trend a természetesség jegyében született, s nem törekszik többre, minthogy az arc természetes szépségét kihangsúlyozza.

eskuvoi smink trend 2018

A “no makeup makeup”

Engedd, hogy természetes szépséged ragyogjon esküvőd napján is! Nem kell, hogy arcod valódi  szépségét műszempillák és vastagon használt alapozó rétegek alá rejtsd! A 2018-as esküvői smink trend egyik legkedveltebb változata biztosan a “no makeup makeup” lesz, amely ahogyan a nevéből is kiderül egy olyan smink, amely nem látszik annak. Ehhez a sminkhez elegendő egy egészen kevés, vékony rétegben felvitt alapozó vagy színezett hidratáló, amelyet gondosan eloszlatsz bőrödön. Ezzel fedve el az esetleges foltokat és apróbb bőrhibákat. A szemsmink elkészítése során csupán egy kevés szempillaspirálra és egy lehelet finom bronzos árnyékra van szükséged a szemhéjon. Az ajkak tekintetében szintén elegendő egy ajakbalzsam, amellyel egy kevés csillogást kölcsönözhetsz a számukra.

eskuvoi smink tremd 2018

Hangsúlyos szemöldök

Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Cara Delevingne. S, hogy mi köti össze ezt a három hölgyet? Hát persze, hogy a hangsúlyosan formázott, markáns szemöldök! A hangsúlyos, igényesen formázott szemöldök a 2018-as esküvői smink trend meghatározó eleme! Régóta tudjuk, hogy mennyire befolyásolja megjelenésünket,  szemöldökünk íve és formája. Egy jól eltalált színnel és egy előnyösen eltalált formával nem csak szemeidet hangsúlyozhatod ki jobban, de fiatalabb külsőt is varázsolhatsz. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy esküvőd napján is kellő gondot fordíts szemöldököd kicsinosítására. A tökéletes ív eléréséhez használj szemöldök port, melynek a tökéletes tartás érdekében készíts egy krémes állagú alapot, hogy az egész éjszakán át tartó mulatság hevében se kelljen szemöldököd miatt aggódnod.

eskuvoi smink trend 2108

Csillogó, rózsaszín ajkak

Az ajkak hangsúlyozása a 2018-as esküvői smink trend szerint szintén ízlésesen és visszafogottan történik. A vörös és egyéb kihívó, erőteljes színű rúzsainkat tegyük nyugodtan félre és esküvőnk napjára válasszunk inkább enyhe, romantikus rózsaszínes árnyalatokat, melyeket megfelelően használva csodásan kiemelhetjük ajkaink vonalát és teltségét. A bőrtípusunknak legmegfelelőbb szín kiválasztását követően nem szabad elfeledkeznünk egy csipetnyi csillogásról sem, amit akár egy kevés szájfénnyel is elérhetünk.

eskuvoi smink trend 2018

Barnás, aranyos szem smink

A szemek hangsúlyozásában szintén a natúr, föld tónusú árnyalatok dominálnak a 2018-as esküvői smink trendekben. A sötét- és világosbarna minden árnyalata rendelkezésünkre áll, s ezen színek használatával biztosan nem tudunk melléfogni, hiszen arctónustól, illetve szemszíntől függetlenül szinte majdnem mindenkinek jól állnak. A világosabb árnyalatokat érdemes a szemöldökcsont környékén, illetve a szemzugban eldolgozni, míg a sötétebb árnyalatokat a szemhéj külső vonalában használva lágy mélységet adhatunk a tekintetünknek. Sminkünket megkoronázva pedig egy kevés aranyos csillogással igazán fejedelmi, mégis visszafogott és elegáns végeredményt kapunk.

eskuvoi smink trend 2018

Gyöngyházfényű ragyogás

A 2018-as esztendőben tarolni fognak az úgynevezett “gyöngyházfényű” halvány rózsaszínes árnyalatok. A gyöngyházfény előretörését először először a 2018-as hajtrendeket érte el, de mostanra már az esküvői smink trendek meghatározó elemének is ígérkezik. A gyöngyházfény kiváló lehetőség azon arák számára, akik szeretnék egy kicsit különlegesebbé, extravagánsabbá tenni esküvői megjelenésüket, mindemellett azonban ugyanúgy fontos számukra a természetesség és a visszafogott, hűvös elegancia. Gyöngyházfényű árnyalatokat felvihetünk a szemhéjra, vagy az ajkakra, de az orcákon lágyan eloszlatva is kiemelik az arccsontot, ezzel téve azt karakteresebbé, és ragyogóbbá.

eskuvoi smink trend 2018

 

Élen az esküvők terén!

Büszkék lehetünk arra, hogy az évek során már rengeteg menyasszony szépült profi szakembereink kezei között és tettük még tökéletesebbé életük nagy napját. Ezen kívül rengeteg médiamegjelenés által inspirálhatjuk is a házasodni készülőket, hogy a legújabb trendeknek és saját személyiségüknek megfelelően léphessenek az oltár elé.

Ha leendő menyasszonyként szeretnéd, hogy a nagy nap olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad, kérd bátran szakembereink segítségét, akik örömmel elkészítik Neked álmaid esküvői sminkjét, vagy akár frizuráját is! Ha éppen minden szabadidődet az esküvőszervezés foglalja le, nézz körül esküvői csomagjainkban, ahol minden kívánságodnak és igényednek igyekszünk megfelelni!

 

Szerző: Elek Renáta

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel