Kezdőoldal / BLOG / Férfi frizurák – 2017 tavasz

Férfi frizurák – 2017 tavasz

Férfi frizurák - 2017 tavasz

Férfi frizurák – 2017 tavasz

A tavasz az újjászületés időszaka, ahogy a természet is megújul az embereknek is jól esik a változás. Remek lehetőség ez egy kis vérfrissítésre és egy új frizura kipróbálására. Meguntad eddigi frizurádat és szívesen kipróbálnál egy ús stílust, netán színt, csak nem tudod, milyen fazont is válassz? Mi segítünk! Ha te is olyan férfi vagy, aki igényes, ápolt és mindig ad a megjelenésére olvasd tovább cikkünket, hogy megismerd milyenek az új férfi frizurák – 2017 tavaszának közeledtével.

Ne legyen túl rövid!

Ez rossz hír lehet azok számára akik kifejezetten a rövid hajat kedvelik, de most tavasszal a pár milliméteres frizura egyáltalán nem lesz divatos. Az alul felnyírt felül hosszabb frizura viszont továbbra is tartja magát a férfi frizurák között – 2017 tavaszán is. Viszont az ecsetfrizurát gyorsan felejtsd el, egy kellemes átmenetet kell elkészíteni a lenti és fenti hossz között. Ezt érdemes profi szakemberre bízni, mert a megfelelő gyakorlat és tudás hiánya érdekes formákat eredményezhet. Ha kedveled az extrémebb külsőt, akkor érdemes kipróbálnod a hajtetoválást. Ez abból áll, hogy a rövid hajba különböző mintákat vágnak, így színesítve a megjelenést. Ráadásul ez nem olyan mint egy igazi tetoválás, ahogy nő a hajad a minta is eltűnik idővel.

Ferfi frizurak - 2017 tavasz

A klasszikus soha nem megy ki a divatból

Ha nem szeretsz túlzottan kísérletezni és olyan frizurát szeretnél, amivel nem lehet mellélőni és mindig stílusos, érdemes kipróbálnod a klasszikus fazonokat. Ezek a frizurák olyanok, mint az öltözködés területén az öltöny. Régóta tartják már magukat a divat palettáján, ezért nem is valószínű, hogy el fognak tűnni onnan. Egy igazi férfinak pedig mindig jól áll a klasszikus elegancia. Ráadásul a nők is imádják az elegáns, magabiztosságot tükröző megjelenést, aminek kiemelkedő része a haj.

Ferfi frizurak - 2017 tavasz

Színezd újra!

Vége azoknak az időknek, amikor a hajfestés a nők privilégiuma volt. Ma már mindenki kifejezheti önmagát testének apróbb vagy nagyobb változtatásával. A nőknél és a férfiaknál is egyre népszerűbb a színes haj. Ha elég bevállalós vagy, akkor próbálj ki valami extrémebb színt. Érdemes lehet kísérletezni ombre hatású festéssel is kettő vagy három színből elkészítve. Ha a munkád miatt nem teheted meg, hogy feltűnő hajkoronával menj be dolgozni, akkor válassz természetes hatású melírt! Ezzel jobban texturált és sokkal fényesebb lehet a hajad.

Ferfi frizurak - 2017 tavasz

Szakállasan vagy sem?

A szakáll pár éve igen divatos, valószínűleg 2017 tavaszán is marad ez a trend. Ha a szakáll mellett döntesz, fontos, hogy mindig ápolt legyen. Emellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen frizurához milyen forma illik. Hiszen nem mindegy, hogy milyen lesz hajaddal az összhatás. Ha szeretnéd az arcformádhoz leginkább megfelelő szakállt megtalálni, olvasd el korábbi cikkünket. Persze, ezt is jó profira bízni, mert egy szakember rögtön tudni fogja, hogyan igazítsa arcszőrzetedet, hogy az biztosan stílusos és hozzád illő is legyen. Ismerd meg Luxus barber szolgáltatásainkat!

Ferfi frizurak - 2017 tavasz

Szívesen változtatnál te is a külsődön? Esetleg már ki is választottad a legdivatosabb haj vagy szakáll fazont? Jelentkezz be pesti vagy budai szalonunk valamelyikébe, ahol szakembereink segítségedre lesznek megálmodott külsőd megvalósításában! Böngészd át férfi szépségcsomagjainkat, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet.

Szerző: Rüll Napsugár

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel