Kezdőoldal / BLOG / Férfi haj trend 2018

Férfi haj trend 2018

Férfi haj trend 2018

Férfi haj trend 2018

Így a tavasz közeledtével egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy mely azaz új és visszatérő férfi haj trend 2018-ban, ami segít neked, hogy magabiztosabbnak, vonzóbbnak érezhesd magad. Az utóbbi években egyébként is egyre nagyobb hangsúly helyeződött a férfiasság kiemelésére, így előtérbe került a barber vonal és az ehhez igazodó vágási technikák. De, hogy mik lesznek az idei hajtrendet meghatározó frizurák? Olvasd el blogunkat a legfrissebb trendekről, és tudd meg mit kell kérned legközelebb a fodrászodtól!

Csak fokozatosan!

A férfi haj trend 2018-ban sem veszíti el a finoman texturált vonalát. De, hogy ez mit is jelent pontosan? A „fade” vágás pár éve tört be a fodrásziparba, ami röviden megfogalmazva a fokozatos áttünés technikáját jelenti, egészen a fej tetejétől a tarkó irányába. Legfőképpen azok számára ajánljuk, akik viszonylag sűrűbb hajjal rendelkeznek és szeretnének egy modern, elegánsabb megjelenést elérni. Nem véletlen a fade vágással indítottuk blogunkat, hiszen innentől kezdve bármelyik fazon megtetszik, egészen biztos, hogy hozzá illesztheted ezt a technikát.

Férfi haj trend 2018

Müller Emese, Top Stylist Fodrász véleménye a legújabb férfi hajtrendekről

“Az utóbbi években rengeteget változtak és egyre izgalmasabbak lettek a férfi frizuratrendek. A megannyi lehetőséget számba véve szoktam minden vendégemnek hajstílus tanácsadást adni, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, amilyet szeretett volna. A különböző hosszúságok variálásával, mint a fade technikával is játékossá és egyedivé tehető minden úriember frizurája. A tarkónál szinte eltűnő, majd felfelé haladva hosszabbra hagyott technika persze szakértelmet igényel, mert könnyű elrontani, viszont, ha jól csinálják, látványos. Ezért is nagy kedvencem most ez a stílus.”

Túrd össze!

Na ez az a férfi haj trend 2018-ban amivel nem kell perceken át szöszölnöd a tükör előtt, hanem szinte ébredés után rögtön indulhatsz is! Azonban szeretnénk kihangsúlyozni a „szinte” szót, hiszen a „messy” alapja ugyan a kócos haj, de itt többről van szó mint szimpla reggeli lustaságról. Ahhoz, hogy egy igazán sármos megjelenést érhess el, muszáj lesz beiktatnod a rutinodba egy könnyed fésülködést és egy kis hajformázót, de figyelj a mértékletességre! A hajtrend egyik legfőbb jellemzője a természetesség, így annak érdekében, hogy elkerüld a zsíros, ápolatlan kinézetet használj matt hatású vaxot! Neked ajánljuk ezt a stílust, ha jól áll a középhosszú haj, szeretnél elegáns maradni, de úgy érzed mind jellemedben és stílusodban inkább a lezser vonalat képviseled.

Férfi haj trend 2018

Nyald hátra!

Az 1920-as években elterjedt hátranyalt trendről rögtön eszünkbe juthat John Travolta klasszikus frizurája, vagy egy frissebb példát kiragadva a híres rapper, G-Eazy hátrazselézett haja. A két példa között is viszonylag sok idő telt el, és ezalatt az idő alatt a „slicked back” stílus többször eltűnt a divatból, majd ismét visszajött. Azonban most megint itt van a férfi haj trend 2018-as listáján, hogy visszahozza azt a macsós, de egyben elegáns vonalat, amit mindig is képviselt.

Férfi haj trend 2018

Szakítsd meg a kapcsolatot!

Sokan egy kalap alá veszik az „undercut” és a „fade” vágási technikát, pedig igazából pont egymás ellentétei. Amíg a fade egy finom átmenetet képez a fej oldalsó része és teteje között, addig az undercut az ezek közötti kontrasztra helyezi a hangsúlyt. Számtalan módon ad lehetőséget az önkifejezésre, attól függően, hogy milyen felső fazont választasz hozzá. Ha inkább a visszafogottság híve vagy, akkor próbáld ki egy laza pompadourral vagy egy határozottan hátranyalt frizurával, de ha merészebb vagy, akkor fogd hátra egy gumival és növessz hozzá szakállat!

Férfi haj trend 2018

Nyírd fel!

Az idei hajtrend egyik legfőbb meghatározója a felnyírt, úgynevezett csúcsos haj, amelyet különböző technikákkal, mint például a fade vagy az undercut, még egyedibbé tudsz tenni. A David Beckham által divatba hozott viszonylag letisztultabb, klasszikus változat továbbra is bővíti a férfi haj trend 2018-as listáját. A hosszanti fazon azért is nagyon praktikus, mert egy kis hajformázó géllel könnyen átalakíthatod egy elegáns, határozottabb formává, de akár egy vagányabb, sportos frizurát is készíthetsz belőle.

Férfi haj trend 2018

Szigorúan röviden!

A buzz cut hajtrend a katonaság idején terjedt el, ami nem véletlen, hiszen rendkívül praktikus volt higiéniai szempontokból és kifejezte a katonák közötti egységet is. Ezt a hajat neked találták ki, ha nem szeretsz reggelente órákat tölteni a tükör előtt, alapból ritkásabb a hajad vagy csak egyszerűen nem akarsz órákig ülni a fodrásznál. Ha pedig szeretnéd a klasszikus, mindenhol egyenletesen levágott frizurát kicsit egyedibbé tenni akkor próbáld ki fade technikával, vagy ha megvannak az adottságaid, akkor szakállal!

Férfi haj trend 2018

Fésüld hátra!

A férfi haj trend 2018-as listáján, egyértelműen a pompadour szerepel a legszexibb hajvágási stílusoknál. Egészen az üzletemberektől elkezdve, a hírességekig mindenki előszeretettel választja ezt a különleges, de egyben visszafogott stílust. A hagyományos pompadour divatot Elvis Presley hozta be a köztudatba, azonban ez azóta egy kissé átalakult. A modern technika a fej mindkét oldalán finoman koptatott vágással készül, a haj pedig felfelé és hátulra simul.

Férfi haj trend 2018

Szabó Imre Hair & Beauty

Profi szakembereink minid otthon vannak a legújabb trendekben és a klasszikus stílusokban is. Mottónk, hogy nincs két egyforma frizura, úgy, ahogy nincs két hasonló ember sem. Mindenkinek megtaláljuk stílusához és személyiségéhez legjobban passzoló frizurát, mellyel biztosan boldogan távozhat szalonunkból.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden úriember számára, így Barber szolgáltatásunk is kiemelkedő a szakmában. Emellett az otthoni ápolásról is gondoskodunk, hiszen szalonjainkban, illetve webshopunkban megvásárolhatod az általunk is használt, professzionális hajápoló termékeinket.

“Már régóta gondolkodtam egy új fazonon, ezért mentem el a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjába, ahol megbeszéltük fodrászommal, milyen frizura illik hozzám és persze az is fontos volt, hogy ne kelljen sokat bajlódnom vele reggelente. A végeredmény olyan lett, amilyet vártam. Azóta is a szalon vendége vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek” Ákos, pesti szalonunk vendége

Neked is tetszettek az idei év legnagyobb trendjei és úgy döntöttél, hogy szívesen változtatnál? Látogass el budai vagy pesti szalonunk egyikébe, ahol fodrászaink pillanatok alatt elkészítik az általad megálmodott fazont! Ahhoz pedig, hogy az “épp a fodrásztól jöttem” tartás a mindennapokban is megmaradjon, látogass el webshopunkra, és rendeld meg professzionális hajápoló termékeinket! Ha pedig szeretnéd még sármosabbá tenni a megjelenésed egy stílusos szakállal vagy borostával, akkor olvasd el blogunkat az idei év legnagyobb szakálltrendjeiért!

Szerző: Pintér Laura

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel