Kezdőoldal / Férfiak blog / Férfi hajtrend 2019

Férfi hajtrend 2019

Férfi hajtrend 2019

Férfi hajtrend 2019

Ahogy elérkezett a 2019-es év, megérkeztek a legújabb frizuratrendek minden téren, így a férfi hajtrend 2019 – es válogatásunk is. Az elmúlt években már hozzászoktunk, hogy az urak frizurái is egyre változatosabbak lettek, jobban kiemelik stílusukat, legyen az sportos, elegáns, vagy laza. Ha meguntad eddigi hajadat és kipróbálnál valami újat, vagy egyéniségedhez igazítanád frizurádat, nézd végig válogatásunkat és válaszd ki kedvencedet!

Természetes formák

Ez a trend tökéletes, ha közepesen rövid hajjal rendelkezel, vagy ez a kedvelt hajhosszod. Ahelyett, hogy a tincseket minél jobban fixálnád, engedd, hogy természetes formájuk megmutatkozhasson. Egy kis wax segítségével könnyedén elérhető a laza hatás, ami akár elegáns is lehet, ha egy különleges eseményre vagy hivatalos. A hajad alja legyen rövidre vágva, akár fade technikával is, felső 1/3, vagy 2/3-a pedig legyen hosszabb, itt tudod ugyanis megmutatni a természetes flow kialakítást.

Texturált styling

Talán már te is egyre többször látsz olyan képeket, frizurákat, amik igazán kiemelik a haj texturáját, legyen z hullámos, vagy akár göndör. Ha  a fejtetődön emeled ki a tincseid formáját, igazán különleges és egyedi hatást érhetsz el, ami biztosan mindenkinek szemet szúr majd. Ehhez a frizurához egy kicsit rövidebb hajra lesz szükséged, amin még látszanak hajad természetes hullámai, majd egy kis formázó segítségével emeld ki azokat. Ha nem vagy biztos, hogyan is készítsd el, kérd profi fodrász segítségét.

Szörfös frizura

Kinek ne tetszene a szörfösök mindig kicsit hosszabbra hagyott, hullámos frizurája, amiről a tengerparti hullámok jutnak egyből eszünkbe? Ez a stílus egyáltalán nem az igénytelenségről árulkodik és akár a város forgatagában is nyugodtan hordhatod, ha pedig úgy érzed, zavar a hossza, csak készíts egy egyszerű kontyot (man bun) a fejtetődre és máris teljesen más lesz a megjelenésed. Hagy hajad legalább állig megnőni és ne felejtkezz el a megfelelő ápolásról, hogy tincseid egészségesek maradjanak.

Cool buzz cut

Ez a frizura még a katonaságban terjedt el, amikor minden férfinak szuper rövidre vágták a haját. Ez a stílus az utóbbi években az utcákon is nagy trend lett, hiszen letisztult, elegáns és persze könnyen kezelhető. Ha pedig kicsit meg akarod fűszerezni a frizurát, kombinálhatod fade technikával, vagy kérhetsz egy minimalista hajtetoválást is fodrászodtól, ami kiemel stílusodat. Ehhez a frizurához természetesen hozzá tartozik az is, hogy a haj rövidségét fenn kell tartani, így érdemes havonta ellátogatni fodrászodhoz.

Man bob

Nem csak a hölgyek körében hódít a bob haj, a férfiak is előszeretettel választják! Ennek a technikának a lényege, hogy a haj alapvetően legalább állig ér, a tarkónál viszont kicsit rövidebb, mint az arc körül, így tökéletes keretet ad neki. A fenntartása egyszerű, elég, ha pár havonta látogatsz el fodrászodhoz, hogy felfrissítse a hajvégeket, de ezen kívül elég, ha otthon gondoskodsz a hajad egészségéről. Ez viszont nagyon fontos, hiszen a hosszabb hajon előbb meglátszik, ha nem egészségesek a hajszálak, töredezett a végünk, vagy, ha zsíros a hajad.

Rakoncátlan hullámok

A férfi hajtrend 2019 -ben több frizurát is a természetesség jegyében követ, ami a hölgyek mellett a férfiakat is elérte idén, a hullámos haj és annak természetes valójának előtérbe helyezése. Ehhez a trendhez is érdemes kicsit hosszabbra hagynod hajad, hogy a hullámok jól láthatóak legyenek, így lehet, középhosszú, vagy akár vállig érő is frizurád. Csak szárítsd meg és formázd könnyedén, hogy natúr formája ne legyen elnyomva.

Stílusos tüskék

Legyél egyedi és különleges a férfi hajtrend 2019 -es merész változatával! Persze a tüskéken nem a korai 90-es évek túlzselézett és úgy égnek állított frizurájára gondolunk, azt nem szeretnénk viszont látni az utcákon! Viszont, ha megfelelő waxot használsz, azzal hajad dúsnak és frissnek tűnik majd! Egy kis mennyiséges melegíts fel tenyereid között és túrj bele hajadba. Már kész is a stílusos és egyedi frizurád!

Szívesen frissítenél frizurádon és meg is találtad új kedvencedet a férfi hajtrend 2019 – es válogatásunkban? Megértjük, nekünk is van jó pár kedvencünk. A tökéletes végeredmény elérésében viszont ne bízd magad akármilyen fodrászra, hiszen a tökéletes frizura kialakításához profi szakemberre lesz szükséged, hogy hajad minden nap úgy álljon, ahogy szeretnéd. Jelentkezz be fodrászaink egyikéhez és tervezzétek meg együtt új frizurádat!

Szerző: Marján Melinda

Related Posts

ugrás fel