Kezdőoldal / BLOG / Férfi hajtrendek – 2017 ősz

Férfi hajtrendek – 2017 ősz

Férfi hajtrendek - 2017 ősz

Férfi hajtrendek – 2017 ősz

Hogy repül az idő! Még csak most hoztuk el nektek az idei év legmenőbb nyári hajtrendjeit, de már is itt van az ősz! Így itt az ideje, hogy ismét képbe kerülj és minden tudásunkat bevetve megmutassuk neked a legújabb őszi frizurákat, mellyel garantáltan a menőbbek között is legmenőbb leszel! Ahogy a nőket, úgy férfiakat sem hagyja cserben a divat és mindig valami új tendencia mutatkozik meg a folyamatos friss és trendi megjelenést biztosítva. Vannak persze az örök klasszikus, régi kedvenc hajviseletek is, melyeket egyszerűen nem lehet megunni. Na, de ne is szaporítsuk tovább a szót és nézzük meg együtt, melyek azok  a legújabb férfi hajtrendek, melyekkel idén ősszel te lehetsz a legmenőbb!

Hord oldalasan a frizurád

Klasszikus a férfi hajtrendek között! Rendkívül könnyű és kényelmes viselet. Sőt mi több nagyon egyszerűen te is el tudod készíteni magadnak! Ha te is szeretnél ilyen frizurát magadnak, nem kell mást tenned hozzá, mint hogy egyszerűen csak egy kicsit nedvesítsd be a hajad és fésüld hátra. Majd hagyd, hogy így száradjon meg a hajad, de ha szeretnél, persze rá is segíthetsz kicsit a hajszárítóval. Sőt ha szeretnél biztosra menni, hogy egész nap megtartsa a hajad ezt a formát, biztosítsd be valamilyen hajformázó termékkel!

ferfi hajtrendek

Laza hullámok

A laza hullámok a férfiaknál is nagyon népszerű, így teljes joggal sorakozhat fel a legnépszerűbb férfi hajtrendek között. Személy szerint nekem ez az egyik kedvenc hajstílusom! Tudom tudom… nehezen kezelhető, hiszen bármit csinálsz vele a rakoncátlan hullámok akkor is úgy állnak, ahogy ők szeretnének! És sokan emiatt nem kedvelik annyira. De elárulok egy titkot! Hullámok között is vannak különbségek. Így nem mindegy, hogy milyen hullámos hajhoz milyen hosszú frizura van vágva! Szóval könnyítsd meg a dolgod és keresd fel profi szakembereinket, akik garantáltan olyan stílusú frizurát készítenek neked, hogy maximálisan elégedett legyél.

ferfi hajtrendek„Szamuráj” hajstílus

Neked is hosszabb a hajad és te sem szeretnél egyáltalán megválni tőle, hiszen ettől érezd magad igazán férfiasnak és sármosnak, akkor van egy jó hírünk számodra! Még mindig töretlen sikert arat a férfi hajtrendek tekintetében a „szamuráj” frizura, azaz más néven a konty! Szóval nincs más dolgod, mint hogy kösd fel a hajad lazán egy hajgumival a fejtetőn, tarkón vagy éppen ahol szeretnéd és legyél stílusosan trendi! De miért szeretjük ennyire nagyon? Azon túl, hogy ez a frizura nagyon praktikus, kényelmes és egyszerűen elkészíthető, ráadásul nem csak a hosszú, de a félhosszú hajúaknak is nagyon jól tud állni!

ferfi hajtrendek„Fade” hajvágásra fel

Ez nem kimondottan a férfi hajtrendek egyik fazonjának tekinthető, sokkal inkább egyfajta hajvágási technikájának, mely egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Éppen ezért fontosnak tartottuk megemlíteni ezt is! De, hogy mit is jelent ezt pontosan? Magyar fordításban a „Fade” egyet jelent az „Áttűnés” szóval. Azaz a technika lényege, hogy a hajvágás során a haj a homlokunk irányába fokozatosan hosszabbodjon, így átmenetet képezve törekedni kell arra, hogy a haj vonala csaknem teljesen egybeolvadjon a bőrünkkel. Ez a fajta hajvágási technika egyaránt nagyon jól mutat rövid, közepes illetve hosszabb frizurán is.

ferfi hajtrendek

A „Nagypapa” hajszín

Nem csak a női, de a férfi hajtrendek világába is betört az ezüst vagy más néven a szürke hajszínőrület is! Sőt kijelenthető, hogy valószínűleg a férfi frizurák között ez az egyik legmerészebb irányzat ebben az évben! Mi több, ez a hajszínőrület már utolért egy – két külföldi sztárt is, mint például Justin Bieber, Lucky Blue Smith vagy akár Zayn Malik, csak, hogy néhány nevet megemlítsünk! Azonban mielőtt hirtelen fejest ugranánk ennek az őrületnek, fontos szem előtt tartatunk azt is, hogy valóban vannak bizonyos férfi bőrszínek, melyeknél remekül mutatnak, de nem mindegyiknél! Mindenképp tegyél előtte kísérletet, hogy neked vajon, hogyan állna a „Nagypapa” hajszín!

ferfi hajtrendek

Pasztell a férfiaknál is

A pasztell szín árnyalatai határozottan divatba jönnek. Most már nem csak a női, de a férfi hajtrendek világában is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Bár először még csak a külföldi nagy popsztároknál és hírességeknél volt inkább megfigyelhető ez a hajszín, de egyre nagyobb teret hódít már a fiataloknál is. Mielőtt azonban hirtelen fejest ugranánk és rögtön befestenénk a hajunk valamelyik pasztell szín árnyalatával, célszerű előtte egy próbafestést is elvégezni. Erre számos hajszínező áll már a rendelkezésünkre – elkerülve az esetleges csalódást – ha még sem tetszene a szín, amit kiválasztottunk. És a végére egy jó tanács. A szín kiválasztásánál célszerű figyelembe venni a bőrtónusunk és szemünk színét is!

ferfi hajtrendekHódító ombre

A nőkhöz hasonlóan a férfiak is a divatos megjelenés részesítik előnyben. Ők is szeretik kipróbálni az olyan dolgokat, amelyek megváltoztatják személyiségüket, és egyedülállónak tűnhetnek a tömegben. És éppen ezt teszi lehetővé a hódító ombre hajfestési technológia! Ezért semmiképp sem kell meglepődni azon, hogy a legújabb férfi hajtrendek között ez is az elsők között szerepel! Hiszen még nem is gondolnád, de ez az őrület sokkal menőbb lesz idén, mint azt álmodni mernénk! Így ha kedvet kaptál hozzá, bátran próbáld ki te is és legyél az elsők között! Mutasd meg a világnak, hogy te is egy igazi divatdiktátor vagy!

ferfi hajtrendekMost, hogy átnéztük együtt az idei ősz férfi hajtrendek világát, biztosan megtaláltad te is a kedvencedet, melyet szívesen ki is próbálnál! Szóval jelentkezz be még most hozzánk és újítsd meg a külsőd a legújabb trendek szerint! Ne feledd, az otthoni hajápolás legalább olyan fontos, mint a megfelelő szakember kiválasztása! Webshopunkban mindent megtalálsz, ami a tökéletes frizura eléréséhez szükséges lehet!

Szerző: Szalontai Petra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel