Kezdőoldal / Beauty Academy / Fodrász oktatás – 1 napos tematikus képzések

Fodrász oktatás – 1 napos tematikus képzések

Fodrász oktatás - 1 napos tematikus képzések

Fodrász oktatás – 1 napos tematikus képzések

Fodrász oktatás – a legfrissebb festési és vágási trendekkel! Legyél Te is naprakész, sajátítsd el a legmodernebb technikákat egy profi csapattól és nyújtsd a vendégeidnek a maximumot. A legtehetségesebb diákjainknak karrierlehetőséget is biztosítunk szalonjainkban!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

Oktatásainkról

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal. Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmiről!

Szombati 1 napos, tematikus továbbképzések

1 napos fodrász oktatásainkon maximum 15 fő vehet részt, így oktatóink maximális figyelmet fordítanak rád! Szeretettel várjuk végzett fodrászok és még tanulmányaikat folytató tanulók jelentkezését is, hiszen csoportjainkat a résztvevők tudása alapján állítjuk össze.

Előre meghirdetett időpontokban, évente több alkalommal is szervezünk 6 órás, expressz továbbképzéseket. Minden ilyen oktatásunk szombati napon kerül megrendezésre. Tanulóink 15 fős csoportokban, budai vagy pesti szalonunkban tanulnak először egy bemutató útján, aztán általunk biztosított modelleken!

Amit az 1 napos oktatások ára tartalmaz:

 • Az anyagokat és eszközöket (kivéve ollót, hajvágó gépet! Ezt minden tanulónknak hoznia kell magával)
 • Elméleti és gyakorlati oktatás vezető szalon trainereink által
 • Step by step bemutató vagy modellezés az oktatás tematikájától függően
 • Amennyiben az oktatáskor modellezésre is sor kerül, oktatóink végig a segítségedre lesznek
 • 3 nyelven kiállított nemzetközi diplomát
 • Sós és édes rágcsálnivalókat, kávé, tea, üdítő fogyasztást

Témáink:

fodrasz oktatas1. Vágástechnikák – fókuszban a rövid haj

Tanulj meg tökéletesen stílusos és nőies rövid frizurákat vágni, hagy legyenek büszkék fodrászukra a vendégeid! Minden szakember egyetért abban, hogy a legnagyobb technikai kihívást a rövid frizurák elkészítése jelenti, ráadásul a fej- és arcforma olyannyira befolyásolja a végeredményt, hogy egy profi fodrásznak tudnia kell meg is tervezni azt a rövid vágást, nem elég a vendég által mutatott képre hagyatkozni!

Oktatásunkon végigvesszük a különböző arcformák szerinti legnépszerűbb frizurákat, megtanuljuk, hogyan tervezzünk tökéletes új stílust vendégünknek úgy, hogy ő is jól érezze magát utána a bőrében. Oktató fodrászunk 2 modellen, 2 különböző legfrissebb londoni trendek szerinti vágást mutat be, ráadásul az egyiket göndör hajból készíti, hogy a tanulók ne csak egyenes hajból tanuljanak meg tökéletes rövid hajat vágni.

Ezen az oktatásunkon modellezésre nincs lehetőség, oktató fodrászunk step by step bemutatója alatt a tudásanyag tökéletesen elsajátítható! Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb fodrászati oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat. Ezt a friss tudást adja át oktatóinknak is, így biztosan nem maradsz le semmiről!

Vágástechnikák oktatásunk ára: 49.900 Ft

Következő alkalom: Szervezés alatt!

fodrasz oktatas2. Balayage ombre és a legújabb festési technikák a gyakorlatban.

Profi színkezelés, a tökéletes átmenet létrehozása, szőkítés roncsolás nélkül. Egyedi, szakembereink által fejlesztett ombre technikánkkal bármilyen hajból gyönyörű frizurát varázsolhatsz! Oktatásunkon nem csak a színek felvitelének technikáiról tanulunk, hanem részletesen átbeszéljük a színkeverés, szőkítés, hajszínváltoztatás alapjait is.

Az oktatáson először bemutatjuk a legnépszerűbb hajfestési technikákat, majd tanulóink közös modelleken el is készítik a látottakat. 2-3 tanuló dolgozik egy modellen, emellett oktató fodrászaink minden egyes lépésnél segítenek majd, így modelled hajszíne garantáltan tökéletes lesz. Nem tudod, mi a különbség a Balayage, Copacabana, Écaille, Babylights és Sombre között? Vedd fel a ritmust, szolgáld ki legigényesebb vendégeid igényeit is!

Balayage ombre képzésünk ára: 49.900 Ft

Következő oktatásunk: 2017. február (a pontos dátum szervezés alatt)

fodrasz oktatas3. Konty továbbképzés.

Tanuld meg a legújabb trendek szerinti feltűzéseket és profi alkalmi frizura készítési technikákat tapasztalt esküvői frizura stylistjainktól! Szalonjainkban évente több mint 200 menyasszony készül élete nagy napjára, így esküvői frizurák terén az egész országban kiemelkedő referencia anyaggal rendelkezünk. Legyen szó letisztult, modern feltűzésekről vagy bohém, játékos kontyokról, nálunk mindent megtanulhatsz! Nyújts többet vendégeidnek, hogy ne kelljen más szakemberhez fordulniuk, ha alkalmi frizurát szeretnének!

Konty oktatásunkon először egy bemutató keretein belül többféle frizurát készítünk, más-más stílusban, majd tanulóink saját modelljeiken gyakorolhatják a látottakat. A folyamatot végigkíséri oktató fodrászunk, és minden lépésnél segít!

A konty továbbképzés ára: 49.900 Ft

Következő oktatásunk: szervezés alatt!Miben nyújtunk többet, mint mások? Miért válassz minket?

 • Kizárólag professzionális anyagokkal és eszközökkel dolgozunk és oktatunk
 • Nálunk mindig az éppen aktuális legújabb festési és vágási trendek szerint folyik az oktatás. Az alapokkal kezdjük és naprakész, napjainkban helytálló szakmai tudást garantálunk számodra.

Képzéseink során nem promotáljuk az általunk használt márkákat és termékeket, tehát termékeladás sem történik! A továbbképzés célja tehát kifejezetten a technikák és stílusok megismertetése!

fodrasz oktatasKarrierlehetőség tanulóink számára

Minden tanulónk számára három nyelven kiállított Nemzetközi Diplomát adunk az elvégzett tanfolyamról, illetve magyar vagy angol nyelvű referencia levelet is írunk, hogy könnyebb legyen a későbbi munkakeresés.

A legtehetségesebb tanulóinknak munkalehetőséget biztosítunk szalonjainkban, fotózásainkon és  rendezvényeinken!

A 2016-2017-es szezonban a következő különleges fodrász továbbképzésekkel készülünk:

 • Hajtetoválás és barber szolgáltatás
 • Beauty marketing és management 
 • Hajhosszabbítás
 • Vágástechnika félhosszú és hosszú hajra

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol azonnal értesülhetsz újdonságokról és folyamatosan közzétesszük fodrász továbbképzéseinket!

Az oktatókról: – Tanulj a legjobbaktól és válj a legjobbá!

Szabó Imre bemutatkozik

fodrasz oktatasSzabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

“Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

1998-ban nyitottam meg a Krisztina körúti szalonomat Budapest 1. kerületében. A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén. A klasszikus hajfestés, hajvágás technikák mellett folyamatosan új utakat keresek női és férfi frizura vágások területén, hogy vendégeim egyedi igényeit jobban ki tudjam elégíteni szalonjaimban.

Jelenleg, a L’Oréal Professionnel festékeivel és styling termékeivel, Selective Professional fin ish és ápoló termékeivel dolgozunk. Otthoni használatra a Kérastase és a Milk Shake csúcsminőségű termékeit ajánlom.”

..fodrasz oktatas

.

Rikter Máté – stylist fodrász Buda.

Máté a különleges festéstechnikák és alkalmi frizurák mestere.

Fiatal kora ellenére számtalan referenciával rendelkezik fotózások, filmforgatások terén is, és kreativitásának köszönhetően szakértelme és tudása állandóan fejlődik. Legújabb trendek, irányzatok.

.

Így tanítunk oktatásainkon:

Nézd meg a képzéseken készült videóinkat és képeinket!

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén írj nekünk a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen, vagy sürgős esetekben várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

hair07

 

ugrás fel