Kezdőoldal / Beauty Academy / Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Válj profi fodrásszá exkluzív szalonjainkban! A Szabó Imre Hair & Beauty egyedülálló képzéseket és továbbképzéseket kínál akár tanulóknak, akár végzett fodrászoknak.

Ismerd meg tanfolyamjainkat, válaszd a Neked megfelelőt és tanulj a legnagyobb szalon trénerektől!

Szerezz szakmai tudást prémium színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy tanulók számára, akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára, egészen az alap fodrászati szolgáltatások technikáinak tökéletesítésétől kezdve.

 Professzionális fodrászati eszközök, márkák és technikák

 Több, mint 150 elégedett fodrász résztvevő az előző évből

 Férfi frizura és barber trendek profiktól

 Trendi női festések, vágások és alkalmi frizurák

Képzéseink tudásanyagát tekintve maximálisan hozzád igazodik az oktató – itt garantáltan azt tanulod majd, amit szeretnél!

  Végzett fodrászoknak… 

Végzett fodrászként úgy érzed, nem szereztél még elég tapasztalatot ahhoz, hogy elhelyezkedj a szakmában? Jelentkezz fél éves ingyenes képzésünkre és karrierprogramunkra! Szalonjainkban hetente megrendezett továbbképzéseken sajátíthatod el profin a fodrászat minden titkát, egészen az alapoktól.

Már a fodrász szakmában dolgozol és szeretnéd megtanulni a legfrissebb trendeket? Esetleg szeretnéd felfrissíteni a tudásod akár vágások, festések vagy alkalmi frizurák terén? Válassz kedvedre intenzív képzéseink közül, és sajátítsd el a legnagyobb szakmai trendeket akár 1 hónap alatt! Az oktatás megkezdése előtt egyeztetünk elvárásaiddal kapcsolatban, átbeszéljük, pontosan milyen területeken szeretnél leginkább fejlődni és ezekre helyezünk hangsúlyt a nálunk töltött idő alatt

  Tanulóknak…

Most kezdted fodrásztanulmányaid és szakmai gyakorlatra keresed a tökéletes helyszínt? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi oktatási helyszíneddel, és szívesen fejlődnél profi szalon trénerek által? A tanműhely mellett szeretnéd magad az első perctől kezdve élesben kipróbálni? Jelentkezz 1 éves ingyenes képzésünkre, ahol tanulószerződéssel tudunk fogadni.  A legtehetségesebb diákjainknak karrierlehetőséget biztosítunk szalonjainkban.

Amennyiben az oktatásokkal kapcsolatos kérdésed lenne keress minket bizalommal a buda@szaboimre.hu email címen!

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás