Kezdőoldal / Beauty Academy / Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Fodrász tanfolyamok és karrierépítés

Válj profi fodrásszá exkluzív szalonjainkban! A Szabó Imre Beauty Academy egyedülálló képzéseket és továbbképzéseket kínál akár tanulóknak, akár végzett fodrászoknak.

Ismerd meg tanfolyamjainkat, válaszd a Neked megfelelőt és tanulj a legnagyobb szalon trénerektől!

Szerezz szakmai tudást prémium színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy tanulók számára, akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára, egészen az alap fodrászati szolgáltatások technikáinak tökéletesítésétől kezdve.

Professzionális fodrászati eszközök, márkák és technikák

Több, mint 150 elégedett fodrász résztvevő az előző évből

Férfi frizura és barber trendek profiktól

Trendi női festések, vágások és alkalmi frizurák

Képzéseink tudásanyagát tekintve maximálisan hozzád igazodik az oktató – itt garantáltan azt tanulod majd, amit szeretnél!

  Végzett fodrászoknak… 

Végzett fodrászként úgy érzed, nem szereztél még elég tapasztalatot ahhoz, hogy elhelyezkedj a szakmában? Jelentkezz fél éves ingyenes képzésünkre és karrierprogramunkra! Szalonjainkban hetente megrendezett továbbképzéseken sajátíthatod el profin a fodrászat minden titkát, egészen az alapoktól.

Már a fodrász szakmában dolgozol és szeretnéd megtanulni a legfrissebb trendeket? Esetleg szeretnéd felfrissíteni a tudásod akár vágások, festések vagy alkalmi frizurák terén? Válassz kedvedre intenzív képzéseink közül, és sajátítsd el a legnagyobb szakmai trendeket akár 1 hónap alatt! Az oktatás megkezdése előtt egyeztetünk elvárásaiddal kapcsolatban, átbeszéljük, pontosan milyen területeken szeretnél leginkább fejlődni és ezekre helyezünk hangsúlyt a nálunk töltött idő alatt

  Tanulóknak… Most kezdted fodrásztanulmányaid és szakmai gyakorlatra keresed a tökéletes helyszínt? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi oktatási helyszíneddel, és szívesen fejlődnél profi szalon trénerek által? A tanműhely mellett szeretnéd magad az első perctől kezdve élesben kipróbálni? Jelentkezz 1 éves ingyenes képzésünkre, ahol tanulószerződéssel tudunk fogadni.  A legtehetségesebb diákjainknak karrierlehetőséget biztosítunk szalonjainkban.

  Szabó Imre Beauty Academy

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal Szabó Imre mesterfodrász és profi szalon trénereink által.

Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmilyen szakmai trendről.

Miért ne válhatnál profivá minden területen? Szalon trénerek, ombre artistok, top stylist fodrászok és esküvői frizura stylistok állnak rendelkezésedre szalonjainkban, hogy profi tudásra tegyél szert a legfrissebb és legnépszerűbb fodrászati trendeket illetően!

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Vagy jelentkezz ugyanezen elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Email

buda@szaboimre.hu

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel