Kezdőoldal / egyéb / Fodrász továbbképzés – 1 hónapos intenzív oktatás, heti 2 napban

Fodrász továbbképzés – 1 hónapos intenzív oktatás, heti 2 napban

Fodrász továbbképzés - 1 hónapos intenzív oktatás, heti 2 napban

Fodrász továbbképzés – 1 hónapos intenzív oktatás, heti 2 napban

Intenzív tanfolyamunk időtartama 1 hónap, mely magába foglal heti 2*6 óra oktatást kijelölt vezető fodrászunk által. Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk! Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy 1 hónapos oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel 1 hónapos képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött hónap alatt?

 • Precíz leválasztások, vágás vonalak, az arc karakteréhez és a vendég személyiségéhez passzoló frizuratervezés
 • Szárítás technikák, melyekkel garantáltan tükörfényessé varázsolhatod a legborzosabb frizurát is. Egyedi szárítástechnika – most lehetőséged nyílik neked is megismerni ezt a titkot!
 • Vágástrendek – Fejlődj nálunk, csakis a legfrissebb fodrász szakmai trendek szerint, profi oktató fodrászok által! Szabó Imre mesterfodrász fél évente részt vesz Londonban a legújabb fodrászati workshop-okon és oktatásokon, így szakembereink első kézből értesülnek a legújabb divatról és technikákról.
 • Precíz hajfestés, tökéletes színválasztás, hajszíntervezés és a roncsolás nélküli festés titka
 • A legújabb festési technikák és különleges színek: Balayage ombre, sombre, copacabana, babylights stb., akár természetes árnyalatokkal, akár a ma divatos pasztell színekkel
 • Amennyiben szeretnéd, szombatonként a feltűzést és alkalmi frizura készítést is gyakorolhatod, esküvői frizura stylist fodrászaink a legjobbak az országban – évente többszáz menyasszony szépül szalonjainkban
 • Professzionális Kérastase, L’Oréal Professionnel és organikus O&M termékek használata és hajregeneráló kezelések
 • Hajgyógyászati kezelés – hajhullás ellen, hajerősítésre nőknek és férfiaknak

1 hónapos intenzív képzésünk ára 169.900 Ft

Mit tartalmaz képzésünk ára?

 • Heti 2*6 órás oktatást 4 héten keresztül
 • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Oktató alkalmaidat a fodrász mellett munkaidejében töltöd, így tudod figyelni való vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
 • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk, legyen szó akár egy trendi festésről, vágásról vagy alkalmi frizuráról.
 • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
 • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

Rólunk mondták…

A képzés véleményem szerint jól sikerült. Oktatóm teljes mértékben át tudta adni tudását, a tőle telhető legjobb módon. Örülök, hogy Szabó Imre úr is oktatott, a szalon dolgozói pedig mindent elkövetettek, hogy otthonosan érezzem magam. Mind az oktatás, mind a fogadtatás megfelelt elvárásaimnak!” /Pásti Dóra, fodrász/

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is.  /Szabó Viktor, fodrász/

 .

Az oktatókról

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon,ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Rikter Máté ombre artist és top stylist fodrász, Buda

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak.

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk egyik trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

Így tanítunk oktatásainkon:

Nézd meg a képzéseken készült videóinkat és képeinket!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

 

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Vagy jelentkezz ugyanezen elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Email

buda@szaboimre.hu

ugrás fel