Kezdőoldal / BLOG / Göndör hajvágás tanfolyam

Göndör hajvágás tanfolyam

Göndör hajvágás tanfolyam

vfdmkevmflkvmlkfr

Göndör hajvágás tanfolyam fodrászoknak és fodrász tanulóknak – Szabó Balázs vezető szalon trénerrel!

Szeretnéd göndör hajú vendégeid loknijait ráncba szedni és divatosan hordható frizurákat készíteni nekik a legújabb trendek szerint? Gyere el göndör hajvágás tanfolyamunkra, ahol budai szalonunk vezető szalon trénerétől, Szabó Balázstól tanulhatod meg a göndör hajvágás, formázás rejtelmeit.

Oktatásainkon részt vevő tanulóink olyan tudással távoznak szalonunkból, amelyekkel a legexkluzívabb hazai és külföldi szépségszalonokban is megállják a helyüket és képesek lesznek a legmagasabb vendégigényeknek megfelelni. Az oktatásokon több éves tapasztalattal rendelkező fodrászok és egyben oktatók adják át tudásukat a leghatékonyabb módszerekkel elméletben és gyakorlatban egyaránt.

.. Következő göndör hajvágás oktatásunk időpontja: július 14. Kezdés: 10.00 Vége : 14.00 Ára: 19.900 Ft

Készíts göndör hajú vendégeid számára rövid és hosszú frizurákat, hogy megkönnyítsd hajápolási rutinjukat egy megfelelően levágott frizurával és magabiztosan hordhassák göndör fürtjeiket nap, mint nap Neked hála! A megtanult vágási technikákkal még több göndör hajú hölgyet és urat tudhatsz majd törzsvendégednek szalonodban!

.. Mit tanulhatsz meg göndör hajvágás tanfolyamunkon Szabó Balázs vezető trénerrel?

♦ Intenzív elméleti oktatáson megismerheted a göndör haj szerkezetét és természetét.

♦ Göndör hosszú és rövid hajvágást a vendég arc- és fejformájához igazítva.

♦ Elrontott frizurák helyrehozását.

♦ Rövid, félhosszú és hosszú göndörhaj trendek.

♦ Női és férfi vágástechnikák és göndör hajtrendekről egyaránt szó lesz.

♦ Göndör haj szárítástechnikáját és formázását.

♦ Luxus és professzionális Kérastase  és L’Oreal Professionnel termékekkel dolgozhatsz együtt, melyek kifejezetten a göndör haj számára lettek kifejlesztve.

♦ Kiscsoportos oktatásunknak köszönhetően Balázsnak van lehetősége tanulóink kérdéseire válaszolni.

♦ Több modell haján mutatja be Balázs a tökéletes hajvágást és hajformázást, ezáltal oktatásunk igazán színes és változatos lesz.

.. Tanulóink mondták a Szabó Imre Beauty academy oktatásainkról:

Nagyon szerencsés vagyok, hogy tanulóéveimet a budai Szabó Imre szalonjában tölthettem Szabó Balázs vezető szalon tréner mellett. Nagyon sokat tanulhattam tőle különféle vágások technikáiról, nem is beszélve a göndör hajakról, melyeket neki köszönhetően tökéletesen elsajátítottam. Nagyon boldog vagyok, hogy egy göndör hajú vendégem se távozott elégedetlenül munkám során.  – Péter, fodrász.

Szabó Balázstól nem csak a göndör frizurákról és formázásokról tanulhattam, hanem a szakma iránti elkötelezettségéből és szeretetéből is rengeteg ragadt rám. Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Egy élmény volt! – Magdolna, fodrász.

Kezdő fodrász éveim alatt gyakran elutasítottam, azokat a vendégeket, akik göndör frizurával érkeztek hozzám, mondván, hogy nincs elég gyakorlatom benne. Tisztáztam magamban, ha igazi fodrásszá szeretnék válni, akkor ez nem mehet így tovább! Részt vettem Szabó Balázs fodrász tréningjén, ahol megtanított szakmabeli hiányosságaimra. A tréning és rengeteg gyakorlás után ma már bátran készítek gyönyörűséges frizurákat göndör fürtökkel érkező vendégeim számára.   – Anna, fodrász.

Bármilyen további kérdésed lenne az oktatásokkal kapcsolatban, keress minket bizalommal a vipprogram@szaboimre.hu email címen, vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!

.. Szabó Balázs bemutatkozik:

Szabó Balázs – vezető szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a göndör haj tömegét és formáját? A göndör frizurákat is ugyanolyan könnyedén és profizmussal a kezeidben szeretnéd vágni, mint az egyenes és hullámos frizurákat? Érdekel hogyan nyűgözheted le vendégeid szakmailag?

Szeretnéd a hajvágások mellett a váratlan helyzeteket is kezelni, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi? Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak göndör hajvágás tanfolyamomon, amelynek elvégzése után egy magabiztos fodrásszá válhatsz és nem ijedsz meg a kihívásoktól sem.

KÖVESS MINKET!

Kövesd a Budapest Academy oldalunkat a FACEBOOKON és az INSTAGRAMON is értesülj első kézből az aktuális oktatásainkról!

.. Galéria képválogatás – a göndör haj öltöztet

Gyere el tanfolyamunkra és tanulj egy presztízs szalonban, nemes szakmai múlttal rendelkező fodrásztól, hogy vendégeid napról-napra elkápráztasd és szakmailag is fejlődj!

Kérlek a jelentkezéshez töltsd ki a lap alján található űrlapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot és részt vehess göndör hajvágás tanfolyamunkon.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel