Kezdőoldal / BLOG / Grafikus gyakornoki program

Grafikus gyakornoki program

Grafikus gyakornoki program

Szponzorált grafikus gyakornoki program – Legyél csapatunk tagja!

A Budapest Academy marketing képzései mellett elindította grafikus gyakornoki képzéseit is. A program során a lelkes és tanulni vágyó grafikus palánták rengeteg gyakorlati feladat megoldásával fejleszthetik tudásukat, kreativitásukat és stílusérzéküket. A grafikai tanulmányok tökéletes kiegészítője képzésünk, mely alatt saját oktatóink is intenzíven készítik fel a résztvevőket az ilyen jellegű munkákra. Most elindul iskolánkban egy szponzorált grafikus gyakornoki program is, mellyel a legjobbak számára karrierlehetőséget is kínálunk cégünknél.

– Hogyan is működik a szponzorált grafikus gyakornoki program? –

Jelentkezz csapatunkba, ha már rendelkezel grafikusi előképzettséggel, vagy folyamatban vannak tanulmányaid és szeretnéd kamatoztatni elméleti tudásodat, gyakorlatot szerezni. Ismered a különböző Adobe programokat, mint például a Photoshop, Illustrator, Indesign és Premiere és szeretnéd a programokkal kapcsolatos tudásod fejleszteni? Szívesen tanulsz már tapasztalt grafikusoktól és nem ijedsz meg az egyéni vagy csapatmunkától sem?

Intenzív gyakorlati feladatokkal és heti rendszerességű irodai jelenléttel rövid idő alatt rengeteget fejlődhetsz! Online megjelenések mellett megismerheted az offline, nyomdai anyagok szerkesztését is, emellett pedig munkáid megjelennek rendezvényeinken, az általunk képviselt márkák és partnerek szalonjaiban. Bővítheted szakmai portfóliódat és ha igazán tehetséges vagy, karrierlehetőséget is ajánlunk csapatunkban!

A grafikus gyakornoki program felépítése

Grafikusi Programunk Alap- és Mesterképzésből áll, melyek 6-6 hónapot ölelnek fel! 

Az Alapképzés során gyakornokaink intenzív elméleti grafikai oktatást kapnak. A megszerzett tudást utána az online marketing felületeink kreatívjainak készítésével a gyakorlatban is elmélyítheti!

A Mesterképzés folyamán a digitális felületeink központi részein, a landing page-en található felületek szerkesztésében is részt vállalhat gyakornokunk, továbbá az offline anyagaink, például szórólapok, árlisták, vagy promóciós anyagok  kivitelezésében is aktívan részt vehet!

A félév végén a megszerzett tudásról oklevelet és referenciát is adunk. Ekkor a tanulónk dönthet úgy is, hogy befejezi a képzést, illetve tanulmányait folytathatja is grafikus mesterképzésünkön. Grafikus gyakornokaink a mesterképzésen is ingyen vehetnek részt, a legkiválóbb gyakornokoknak pedig a mesterképzés idején már anyagi szponzorációval is honoráljuk munkájukat.

– Képzési formáink –

Képzési formánkkal igyekszünk lemodellezni minden lehetséges ügynökségi munkafolyamatot, így gyakornokaink többféle szinten is kipróbálhatják magukat a gyakorlat során. Programunk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy flexibilis képzést valósítsunk meg, amely valóban alkalmazkodik tanulói időbeosztásához és igényeihez, így oktatásaink mindig előre egyeztetett időpontban zajlanak. A gyakorlati feladatok mellett rendszeres elméleti oktatás egészíti ki a gyakornoki programot, emellett pedig személyre szabott konzultációs lehetőségek is biztosítva vannak gyakornokaink számára. Oktatásaink így a következő formákban valósulnak meg:

– műhely gyakorlat heti 1 napban + 1 nap home office lehetőség

– csoportos grafikai gyakorlat

– egyéni és minicsoportos oktatás specifikus témákban

– Hogyan zajlik a gyakornoki programunkba való bekerülés? –

Alapvető feltétel, hogy a jelentkező tudja vállalni a heti 2 napot. A jelentkezés a lenti form kitöltésével zajlik. Emailen felvesszük a kapcsolatot a jelöltekkel, behívjuk őket interjúra valamint grafikai próbafeladatot is adunk nekik A képzés első hónapjában a diákjaink próbahónapjukat töltik, ennek végén dönthetnek arról, végigcsinálják-e az alapképzést. Tanulóink a szakmai gyakorlatot is eltölthetik nálunk, ebben az esetben az iskola felé is igazolni tudjuk a gyakorlatot.

Mi vár rád a gyakornoki programunk során?

 • Profi grafikus háttérrel és oktatásokkal ismerheted meg a szakma rejtelmeit, oktatóink segítségével fejlesztjük software tudásodat
 • Munkáid nagy követőszámú weboldalainkon, social media oldalainkon jelennek meg
 • WordPress alapú oldalak szerkesztése, kreatív anyagok készítése
 • Social media elemek készítése (poszt-, borítókép, hirdetésanyag)
 • Webes szerkezet felépítése (bannerek, bejegyzések)
 • Webshop fejlesztés
 • Weboldal arculattervezés és szerkesztés
 • Kiadványok, nyomdai anyagok készítése
 • A nálunk töltött gyakorlati idő után 2 nyelven kiállított referenciát biztosítunk
 • Intenzív, gyakorlatias jellegű oktatások
 • 2-3 három hónapos betanítás után legjobb gyakornokainknak karrierlehetőséget ajánlunk

– Szeretnéd megismerni munkáinkat? –

Profi grafikusainkkal és gyakornokainkkal együtt dolgozva már már rengeteg online és offline munkát felmutathatunk a beauty világában. Rendezvényeken, szalonjainkban és magazin és online megjelenésekben is otthon vagyunk. Ismerd meg anyagainkat, melyekből megláthatod, milyen stílusunk és milyen munkákban vehetsz részt akár Te is! Munkáink több honlapon is megjelennek. a Szabó Imre Hair & Beauty mellett több luxus kozmetikai céget, a Deynique Cosmetics-et és ToxSkincare Cosmetics-et is mi képviselhetjük Magyarországon, így teljes grafikai anyagukat mi készítjük el.

– Programunkról mondták –

 Tanuló grafikusként mindig új lehetőségeket kerestem a fejlődésre, így találtam meg a Budapest Academy grafikus programját is. Egy szuper csapatban tanulhattam és fejlődhettem, míg ott dolgoztam és örömmel láttam, hogy más gyakorlati helyekkel ellentétben munkám értékes volt és tényleg megjelent nyomtatásban, online felületeken.– Alexandra

Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hiszen a képzés után mindenképpen szerettem volna valódi gyakorlatot szerezni, és visszajelzéseket kapni a munkámmal kapcsolatban. A Budapest Academy Grafikus Gyakornoki programjában ennél még többet kaptam: lehetőségem nyílt a saját portfólióm bővítésére is! Köszönöm ismét ezt a programot! – Dóra

– Szponzorált grafikus gyakornoki képzésünk menete –

 • Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és szakmai portfólióval lehet, mely alapján megismerhetjük a jelöltek stílusát, eddig megszerzett tudását. Ez után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel és megbeszéljük a próbamunka feltételeit és leadásának határidejét.
 • A próbamunka leadása után pár nappal értesítjük a sikeres pályázókat és leírjuk a képzés pontosabb részleteit.
 • Ez után egy személyes beszélgetésen szeretnénk megismerni a jelöltek ambícióit, személyiségét és stílusát, felmérjük a jövőbeli terveket, lehetőségeket
 • A képzési idő 6 hónap, ez alatt gyakornokaink bepillantást nyerhetnek a grafikusi pálya rejtelmeibe és egy ügynökség életébe, ezáltal szerezhetnek értékes tapasztalatot és referenciát

– További programjaink –

Érdekel a grafika világa, de tehetségedet és kreativitásodat inkább marketinges munkákban szeretnéd kiélni?  Netán szívedhez az írás,  a blogolás vagy a vlogolás áll a legközelebb? Ismerd meg további képzéseinket, és válassz Te magad! Nem tudod, melyikben lennél a legjobb? Mi segítünk megtalálni a személyiségedhez és a tehetségedhez legközelebb álló képzésünket!

– Referencia munkáink –

A képre kattintva megtekintheted eddigi referencia munkáinkat, kampányainkat és rendezvényeken végzett munkáinkat. Online és offline anyagainkat áttekintve jobban megismerheted a egyéni stílusunkat, munkáink felépítését. Videóink között minden eddigi referencia videónkat megtekintheted, a Galériában pedig az összes képanyagunkat találod meg. Mindennapi munkánk során olyan hazai hírességekkel dolgozunk együtt, mint Kocsis Korinna, Mádai Vivien, Horváth Éva, Vásáry André vagy Mahó Andrea.

– Oktatóink véleménye a grafikus gyakornoki programról – 

Névtelen-1

Hossó Roxána – Sales Manager

A program során gyakornokaink rengeteg területen próbálhatják ki magukat, és egy alap tudás mellett rengeteg plusz gyakorlati tapasztalatot is szerezhetnek, ami elengedhetetlen a munkaerőpiacon!

Névtelen-3

Timár Márta – Social Media Manager

Sajnálom, hogy akkoriban, amikor még az egyetemi tanulmányaimat végeztem, nem találkoztam ezzel a lehetőséggel, hiszen fantasztikus lehetőségnek tartom a képzést és ajánlom is mindenkinek, aki fejlődni szeretne, és elindítaná karrierjét!

Névtelen-2

Rapala Dóra – Marketing Tréner

A grafikus gyakornoki képzésünk felépítését tekintve rendkívül részletes és széleskörű! Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, amit a lehető legjobban igyekeznek átadni a gyakornoki programok keretein belül! Gyakornokainknak lehetőséget biztosítunk a program mellett a szalon életébe is betekintést nyújtani, programokkal és rendezvényeken való részvételekkel egyaránt!

– Márkák, akiket képviselünk –

– Legyél csapatunk tagja szponzorált grafikus gyakornokként! –

Tanulj profiktól és szerezz valódi, gyakorlati jellegű tudást és tapasztalatot! A jelentkezés egyszerű! Várjuk fényképes önéletrajzodat és szakmai portfóliódat az info@szaboimre.hu e-mail címre és mi kapcsolatba lépünk veled képzésünkkel kapcsolatban!

Ha bármi kérdésed lenne a szponzorált grafikus gyakornoki képzés kapcsán, várjuk kérdéseidet az info@szaboimre.hu e-mail címen, vagy  hívásod a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap reggel 9:00 és 16:00 között.

.. Jelentkezés ..

 

Amennyiben érdekelnek gyakornoki képzéseink és programjaink az alábbi form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk!

A kitöltést követően kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Indítsd karriered Budapest leginnovatívabb szalonjánál! 🙂

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel