Kezdőoldal / BLOG / Grafikus képzés

Grafikus képzés

Grafikus képzés

Ösztöndíjas grafikus képzés – Legyél csapatunk tagja!

A Budapest Academy keretein belül, marketing képzésünk mellett elindítottuk megújult grafikus képzésünket is. A program során a lelkes és tanulni vágyó grafikus jelöltek rengeteg gyakorlati feladat megoldásával fejleszthetik tudásukat, kreativitásukat és stílusérzéküket. A grafikai tanulmányok tökéletes kiegészítője képzésünk, mely alatt saját oktatóink is intenzíven készítik fel a résztvevőket az ilyen jellegű munkákra. Most elindul iskolánkban egy ösztöndíjas grafikus képzés is, mellyel a legjobbak számára karrierlehetőséget is kínálunk cégünknél.

laura1

Átfogó elméleti és gyakorlati képzés

laura2

Tervezés és kivitelezés

laura3

Építsd karriered!

Legfontosabb tudnivalók grafikus képzésünkről

Jelentkezz csapatunkba, ha már rendelkezel grafikusi előképzettséggel, vagy folyamatban vannak tanulmányaid és szeretnéd kamatoztatni elméleti tudásodat, gyakorlatot szerezni. Ismered a különböző Adobe programokat, mint például a Photoshop, Illustrator, Indesign és Premiere és szeretnéd a programokkal kapcsolatos tudásod fejleszteni? Szívesen tanulsz már tapasztalt grafikusoktól és nem ijedsz meg az egyéni vagy csapatmunkától sem?

Intenzív gyakorlati feladatokkal és heti rendszerességű irodai jelenléttel rövid idő alatt rengeteget fejlődhetsz! Online megjelenések mellett megismerheted az offline, nyomdai anyagok szerkesztését is, emellett pedig munkáid megjelennek rendezvényeinken, az általunk képviselt márkák és partnerek szalonjaiban. Bővítheted szakmai portfóliódat és ha igazán tehetséges vagy, karrierlehetőséget is ajánlunk csapatunkban!

Grafikus képzésünk 

Az első 1 hónap során résztvevőink intenzív elméleti grafikai oktatást kapnak. A megszerzett tudást utána az online marketing felületeink kreatívjainak készítésével a gyakorlatban is elmélyítheti! Az elméleti oktatások előreláthatóan péntek délután 15:00-tól fognak kezdődni, április 20-tól!

A gyakorlat során a digitális felületeink központi részein, a landing page-en található felületek szerkesztésében is részt vállalhatsz programunk résztvevőjeként, továbbá az offline anyagaink, például szórólapok, árlisták, vagy promóciós anyagok  kivitelezésében is aktívan részt vehet!

A félév végén a megszerzett tudásról oklevelet és referenciát is adunk. Ekkor a tanulónk dönthet úgy is, hogy befejezi a képzést, illetve tanulmányait folytathatja is grafikus mesterképzésünkön. Grafikus gyakornokaink a mesterképzésen is ingyen vehetnek részt, a legkiválóbb gyakornokoknak pedig a mesterképzés idején már anyagi szponzorációval is honoráljuk munkájukat.

Képzési formáink

Képzési formánkkal igyekszünk lemodellezni minden lehetséges ügynökségi munkafolyamatot, így gyakornokaink többféle szinten is kipróbálhatják magukat a gyakorlat során. Programunk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy flexibilis képzést valósítsunk meg, amely valóban alkalmazkodik tanulói időbeosztásához és igényeihez, így oktatásaink mindig előre egyeztetett időpontban zajlanak. A gyakorlati feladatok mellett rendszeres elméleti oktatás egészíti ki a gyakornoki programot, emellett pedig személyre szabott konzultációs lehetőségek is biztosítva vannak gyakornokaink számára. Oktatásaink így a következő formákban valósulnak meg:

– műhely gyakorlat heti 2 napban

– csoportos grafikai gyakorlat

– oktatás specifikus grafikai témákban

Hogyan zajlik a gyakornoki programunkba való bekerülés?

Jelentkezni emailen keresztül, az info@szaboimre.hu címen lehet önéletrajzzal és portfólióval, – elég, ha néhány munkádat elküldöd, amire büszke vagy – ezután felvesszük a kapcsolatot a jelentkezőkkel, behívjuk őket interjúra valamint grafikai próbafeladatot is adunk nekik. Tanulóink a szakmai gyakorlatot is eltölthetik nálunk, ebben az esetben az iskola felé is igazolni tudjuk a gyakorlatot.

 • Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és szakmai portfólióval lehet, mely alapján megismerhetjük a jelöltek stílusát, eddig megszerzett tudását. Ez után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel és megbeszéljük a próbamunka feltételeit és leadásának határidejét.
 • A próbamunka leadása után pár nappal értesítjük a sikeres pályázókat és leírjuk a képzés pontosabb részleteit.
 • Ez után egy személyes beszélgetésen szeretnénk megismerni a jelöltek ambícióit, személyiségét és stílusát, felmérjük a jövőbeli terveket, lehetőségeket
 • Résztvevőink lehetőséget kapnak résztvenni egy 150.000 Ft + ÁFA értékű képzésen most ingyen!
 • A képzési idő 6 hónap, ez alatt gyakornokaink bepillantást nyerhetnek a grafikusi pálya rejtelmeibe és egy ügynökség életébe, ezáltal szerezhetnek értékes tapasztalatot és referenciát

Mi vár rád képzésünk során?

 • Profi grafikus háttérrel és oktatásokkal ismerheted meg a szakma rejtelmeit, oktatónk segítségével fejlesztjük software tudásodat
 • WordPress alapú oldalak szerkesztése, kreatív anyagok készítése
 • Social media elemek készítése (poszt-, borítókép, hirdetésanyag)
 • Webes szerkezet felépítése (bannerek, bejegyzések)
 • Weboldal arculattervezés és szerkesztés
 • Kiadványok, nyomdai anyagok készítése
 • Intenzív, gyakorlatias jellegű oktatások

Programunkról mondták

 Tanuló grafikusként mindig új lehetőségeket kerestem a fejlődésre, így találtam meg a Budapest Academy grafikus programját is. Egy szuper csapatban tanulhattam és fejlődhettem, míg ott dolgoztam és örömmel láttam, hogy más gyakorlati helyekkel ellentétben munkám értékes volt és tényleg megjelent nyomtatásban, online felületeken.– Alexandra

Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hiszen a képzés után mindenképpen szerettem volna valódi gyakorlatot szerezni, és visszajelzéseket kapni a munkámmal kapcsolatban. A Budapest Academy Grafikus Gyakornoki programjában ennél még többet kaptam: lehetőségem nyílt a saját portfólióm bővítésére is! Köszönöm ismét ezt a programot! – Dóra

Válaszd grafikus képzésünket, mert…

2 nyelven kiállított oklevelet és referenciát adunk

exkluzív környezetben, profi szakemberektől tanulhatsz

legtehetségesebb résztvevőinknek karrierlehetőséget biztosítunk

nem igényel előképzettséget – csak a grafikai programok közepes szintű ismeretét

megtanulhatod a webdesign és a WordPress kezelés alapjait is

bővítheted portfóliódat

Karrierprogram és exkluzív referencia

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal való együttműködésünk keretében, valamint csoportos gyakorlatunknak köszönhetően olyan márkák fognak szerepelni referenciádban, mint a L’oréal Professional vagy a Kérastase! Szívesen dolgoznál együtt a beauty világ legnagyobb márkáival hosszú távon is? A grafikus képzés legkiválóbb résztvevőinek gyakornoki, adott esetben munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy éppen exkluzív márkáink egyikénél!

A képzés részletei

Időtartam:

2018. áprilistól

6 hónap, heti 2 nap gyakorlat

minden 2. péntek délután oktatás

Részvételi díj

150.000 Ft+Áfa

Ösztöndíjprogramunkon keresztül ingyenes részvételi lehetőség!

Helyszín:

Budapest Academy ügynökségi iroda

1126. Budapest,  Böszörményi út 34/A

Csoportlétszám:

10 fő

További programjaink

Érdekel a grafika világa, de tehetségedet és kreativitásodat inkább marketinges munkákban szeretnéd kiélni?  Netán szívedhez az írás,  a blogolás vagy a vlogolás áll a legközelebb? Ismerd meg további képzéseinket, és válassz Te magad! Nem tudod, melyikben lennél a legjobb? Mi segítünk megtalálni a személyiségedhez és a tehetségedhez legközelebb álló képzésünket!

Referencia munkáink

A képre kattintva megtekintheted eddigi referencia munkáinkat, kampányainkat és rendezvényeken végzett munkáinkat. Online és offline anyagainkat áttekintve jobban megismerheted a egyéni stílusunkat, munkáink felépítését. Videóink között minden eddigi referencia videónkat megtekintheted, a Galériában pedig az összes képanyagunkat találod meg. Mindennapi munkánk során olyan hazai hírességekkel dolgozunk együtt, mint Kocsis Korinna, Mádai Vivien, Horváth Éva, Vásáry André vagy Mahó Andrea.

Oktatóink véleménye a grafikus képzésünkről!

Névtelen-1

Hossó Roxána – Sales Tréner

A program során résztvevőink rengeteg területen próbálhatják ki magukat, és egy alap tudás mellett rengeteg plusz gyakorlati tapasztalatot is szerezhetnek, ami elengedhetetlen a munkaerőpiacon!

Névtelen-3

Timár Márta – Social Media Tréner

Sajnálom, hogy akkoriban, amikor még az egyetemi tanulmányaimat végeztem, nem találkoztam ezzel a lehetőséggel, hiszen fantasztikus lehetőségnek tartom a képzést és ajánlom is mindenkinek, aki fejlődni szeretne, és elindítaná karrierjét!

Névtelen-2

Rapala Dóra – Digital Media Tréner

A grafikus képzésünk felépítését tekintve rendkívül részletes és széleskörű! Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, amit a lehető legjobban igyekeznek átadni a programok keretein belül!

Márkák, amiket képviselünk

Legyél csapatunk tagja ösztöndíjas grafikus képzésünkön!

Tanulj profiktól és szerezz valódi, gyakorlati jellegű tudást és tapasztalatot! A jelentkezés egyszerű! Várjuk fényképes önéletrajzodat és szakmai portfóliódat az info@budapestacademy.hu e-mail címre és mi kapcsolatba lépünk veled képzésünkkel kapcsolatban!

Ha bármi kérdésed lenne az ösztöndíjas grafikus képzéssel kapcsolatban, várjuk kérdéseidet az info@budapestacademy.hu e-mail címen, vagy  hívásod a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap reggel 8:30 és 16:30 között.

ugrás fel