Kezdőoldal / BLOG / Granny haj – 2017 legmerészebb hajszíne

Granny haj – 2017 legmerészebb hajszíne

Granny haj - 2017 legmerészebb hajszíne

Granny haj – 2017 legmerészebb hajszíne

2017 nemcsak a Balayage és Ombre hajfestésről szól, hanem arról is, hogy megvalósítsd álmaid hajszínét, akkor is ha eddig nem merted. 2017-ben az extravagáns hajviselet szinte kötelező! Az egyik legmerészebb hajfestés 2017-ben a Granny haj. Az egyedi árnyalatot a brit Harvey Nichols luxusszalon az idei év meghatározó trendjei közé választotta, a londoni és milánói kifutók modelljei után pedig egyre több hírességet láthatunk szürke frizurával, de ez nem is csoda – minden összeállítást izgalmassá tesz, és biztos, hogy nem gyakran jön velünk szembe az utcán! Számtalan tónusa van, így mindenki megtalálhatja a szem-és bőrszínéhez legjobban illő változatot.

Basic Granny

Az alap Granny hajszín remekül kiegészíti és egyedivé teszi a hagyományos outfitedet. Kétségkívül egy megosztó stílusról van szó, amit csak igazán bátraknak ajánlunk: bár sokan erőltetettnek tartják, mi egyszerűen imádjuk a különlegessége és a merészsége miatt! Egy basic granny haj remek megoldás lehet számodra, ha már régóta szeretnél extravagáns hajat! A szürke az új fekete! Viseld bátran!

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Rövidre vágott Granny

Ne keseredj el ha nem áldott meg az élet hosszú hajjal! A rövidre vágott Granny haj Neked is tökéletesen fog állni. Az a legjobb a Granny hajszínezési technikájában, hogy mindenki megtalálja személyiségéhez passzoló árnyalatot. Így neked sem kell lemondanod a Granny stílusú hajról, ha nem hosszú hajjal rendelkezel. Rövid hajon még inkább intenzívebb hatást tudsz elérni. Diktáld te a rövid hajú hölgyek között a szürke haj stílust! Garantáltan egyedi leszel.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Hosszú haj Grannyvel fűszerezve

A hosszú hajú hölgyek számos variáció közül választhatnak ha Granny hajszínről van szó. Ombre, Balayage, Écaille stílus? Minden számításba jöhet! A hosszú haj lehetővé teszi azt, hogy kísérletezz a hajfestési technikák között. Figyelembe kell venni, hogyha a granny színt választod új hajszínednek, akkor egy kissé sápadt benyomást fogsz kelteni, így azoknak a lányoknak áll a legjobban, akiknek sötétebb, melegebb tónusú a bőrük. Ha ezeket a kritériumokat betartod akkor kontrasztos lesz az eredmény és tökéletesen fog passzolni a bőröd árnyalatához a granny haj.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Balayage Granny

Néhány éve még csak a kifutókon végigvonuló modelleken láttunk és ámultunk ezen az elsőre meghökkentő trenden, de néhány hét múlva a sztárok is szívesen hódoltak ennek az új hajfestési stílusnak. Rihanna, Lady Gaga és Kardashian család tagjai is az elsők között voltak, akik adaptálták ezt a hajviseletet. És milyen jól is tették! Azóta minden fiatal lány csak granny hajat szeretne. Ha nagyon sötét, szinte fekete az alapszínű hajjal áldott meg az ég, akkor a basic granny haj helyett válaszd a balayage hajfestést és garantáltan vibrálni fog a szürke hajad a hétköznapok szürkeségében.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Ombre Granny

Ha imádod a ombre hajszínt, akkor az ombre grannyt mindenképpen ki kell próbálnod 2017-ben. Ennél a hajfestési stílusnál nem kell az egész hajadat kiszőkíteni, így bátran alkalmazhatják azok a lányok is, akik csak a hajvégeiken szeretnék viselni a szürke hajszínt. Az ombre hajszín kimozdíthatatlan a női hajtrendek közül, szürke színnel párosítva pedig egyszerűen maga a tökély, ha extravagáns hajszínre vágysz, de mégis maradnál a visszafogott stílusnál és csak a hajvégeiden vágysz színfrissítésre. 

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Pasztell Granny

A szürke 50 árnyalata tartogat a Balayage és az Ombre hajfestési technikán kívül még meglepetéseket, ami a Pasztell Granny. Ez a hajszín igazán vagány megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ennél a hajszínnél fontos, hogy mielőtt még a fodrász hozzáfog a választott pasztell szín felvitelére a hajadra, hogy kiszőkítse a hajad teljesen, mivel enélkül nem fogja befogni a hajad ez a szín. Ezért ha ódzkodsz attól, hogy több lépésben legyen pasztell granny a hajad, akkor válaszd inkább a Balayage, Ombre hajfestést, hiszen akkor nem kell ilyen drasztikus szőkítési eljáráson végigmenned.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Platinum Granny

A Platinum Granny haj ismerős lehet számodra. Honnan? Hát a nagyitól! 🙂 Bizony ez a granny hajszín hasonlít leginkább az ősz tincsekre. A teljesen fehér hajat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik nem félnek kitűnni a tömegből szikrázó platina hajukkal. A L’Oréal SMARTBOND hajkötés sokszorozó kezelésével történő hajfestés esetén biztos nem fog semmiféle káros hatás érni a hajadat, amit pesti és budai szalonunkban is elérhetővé tettük számodra.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Szivárvány színeivel bolondítva

A Granny haj egyik újítása az, hogy azok a hölgyek is kipróbálhatják a szivárvány színeit a szürke tincseikkel kombinálva,  akik eddig nem szerették volna ezt a hajszínt, mert túl hivalkodónak tartották és maradtak inkább csak az egyszerű grannynél. 2017-ben dobd fel szürke tincseidet a szivárvány színeivel és hangsúlyozd azokat a színeket a hajad árnyalatában, ami a kedvenceid közé tartozik.

granny haj- 2017 legemreszebb hajszine

Te melyik Granny hajszínt próbálod ki idén? Balayage, Ombre, Pasztell vagy Szivárvány? 

Bárhogyan is döntesz, mi segítünk abban, hogy megvalósítjuk számodra az áhított hajszínt. A frizurád egészsége megtartása érdekében pedig SMARTBONDOT használjuk. Ezzel a hajkötés-sokszorozó kezeléssel Granny hajad lesz anélkül, hogy károsodnának a tincseid! Ne várj tovább, jelentkezz be még ma hozzánk! 

Ápold frizurádat otthon is, hogy az mindig egészségesen ragyogó és szép legyen! Válassz mindig professzionális termékeket, ha hajad állapotáról van szó! Webshopunkban kizárólag profi termékeket találhatsz, melyek segítenek a hajápolásban!

Szerző: Pataki Dóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel